- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Tayin nereye canim ? Suan hangi sehirdesiniz ?Doğuda şafak saymaya başladık biz temmuzda tayinciyiz yihuuuu
Iğdırdayız tayin belli değil bakalım neresi çıkacak 3. Veya 2. Bölge biyer olacakTayin nereye canim ? Suan hangi sehirdesiniz ?
Anladım canım hayırlısı olur inş. Iğdır da sıkıcı olmalıIğdırdayız tayin belli değil bakalım neresi çıkacak 3. Veya 2. Bölge biyer olacak
Off hem de nasılAnladım canım hayırlısı olur inş. Iğdır da sıkıcı olmalı
Sayili gun cabuk gecermis ilk gorev yerimi canim :)Off hem de nasılşu zaman bi geçseydi
Evet senin sözlün nerdeSayili gun cabuk gecermis ilk gorev yerimi canim :)
Kars sarikamista :) benim sozlumunde ilk gorev yeri buyuk ihtimal devreler birbirlerini tanima ihtimalleri yuksek :)Evet senin sözlün nerde
merhaba benimde kasimda dugunum olacak 5 yillik bir birlikteligimiz vardi zaten.insallah 1 ay sonra evleniyoruz.Merhaba hosgeldiniz :)Sizi taniyalim :)
haha :) demek ki hepsi ayniymis bizsiz ne yapacaklarda orda :) onlar nereye biz oraya sizide taniyalim :)
Kizlaaarr tekrardan hosgeldiniz canlandiralim topigimizi.. resmen ölü gibisimdilik uc kisiyiz insallah eskisi gibi canli olur :)
Merhaba canim :) az kalmis simdiden hayirli olsun darisi basimiza insallah :) nerede yasayacaksiniz canimmerhaba benimde kasimda dugunum olacak 5 yillik bir birlikteligimiz vardi zaten.insallah 1 ay sonra evleniyoruz.
Hoşgeldiiiinn :)). Gördüğün gibi ölü halde topic.. Eskiden epey canlıymış artık bizler canlandırırız :)Geldim :)
Hoşgeldiiiinn :)). Gördüğün gibi ölü halde topic.. Eskiden epey canlıymış artık bizler canlandırırız :)
Hoşgeldİniz tekrardan :) burdan devam edebiliriz sanırım :)buldumm bndeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?