Asker Eşleri

yeni yerleriniz hayırlı olsun.. inşaallah gittiğiniz yerlerde iyi insanlarla karşılaşırsınız...

bu arada izmit - kandıranın doğu olmasına çok şaşırdım.. çünkü biz genellikle denize giderdik oraya... kefken, kerpe, cebeci, ağva hepsi çok yakın... yazın kalabalıktır ama kışın genellikle sakindir...

Şırnak/cizre yeni tayin yerimiz

hayırlı uğurlu olsun. cizre'de 15 ay öğretmenlik yaptım ben; yeni geldim batı'ya. gezeceğin sokakları, gideceğin yerleri bilirsen; daha az sıkıntı yaşarsın. tavsiyem, öğrenmeden her sokağa, her yere girme. çok kolay diyemem, ama kolaylaştıracak olan sensin. bazı sokaklarda belki 15 yıldır hiç olay çıkmamıştır, ama bazı sokaklara girmeyi göze aldıysan, olaya da hazır olmalısın. canlı müzik yapan yerleri var, haftada 3-4 akşam olur canlı müzik baharda. dicle nehrinin kenarında kocaman bi park var, çay içersin, yürüyüş yaparsın. bak oralarda hiç olmaz. açık büfe kahvaltı veren çok yer vardır; nusaybin-midyat yakındır, gider gezersin haftasonları. yani açıkçası güzelleştirmek senin elinde.

merhaba kızlar,
herkes için hayırlı olsun tayinleri.. bizim kars'ın bir köyüne çıktı, 5. bölge..
allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın..

Hayırlı olsun arkadaşlar. Yüksekovaya çıkanlara yardımcı olabiliriz, çünkü biz de Yüksekovadayızzz :) Üzülmeyin güzel buralarr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…