Asker Eşleri

Bende öğleden sonra diye duydumm yeter artık yanii her tayin zamanı bunu yaşatıyorlar.

ben de sabaha kadar uyuyamadım. mideme ağrılar girdi strestten, 4 ya da 5 e gidicez biz de..

saat 9 gibi eşimle konustugumda 11'de açıklanabilirmiş diyordu..

şimdi de buradan öğleden sonra açıklanacağını öğreniyorum.

binlerce insan bu haberi bekliyor, herkesin planları var, haziran ortasında ilişik kesilmesi gerekiyor.

neyi bekliyorlar hala sinirlenmemek elde değil.

ya harelde bugün açıklanır komutan ukrayna ya gitcekmiş diyolar,valla bütün yazdıklarım posss çıkıyo yalan duyum oluyo :S
hakkımızada hayırlısı artık aileler akrabalar arkadaşlar herkes bizden güzel bi haber bekliyor.oğluma tayinimiz nereye çıkacak diye sormaktan çocuguda bıktırdım.(çocuklara malum olurmuş ya umut dünyası)

Iyıce cılkı cıktı ya sınır stres olduk uyku uyumadık hala belırsız durum herkes arıyor noldu dıye yıne acıklanmadı beklıyoruz demekten tükendim

Iyıce cılkı cıktı ya sınır stres olduk uyku uyumadık hala belırsız durum herkes arıyor noldu dıye yıne acıklanmadı beklıyoruz demekten tükendim

hep aynı durumlar canım yaşadıklarımız,her tlf çaldığında eşim haber vercek diye yüregim agzımda.geçen senelerde böyle olmazdı ya benim bildigim bu sene cozuktular emirde sözde 26 nisan-3mayıs yazıyodu üzreinden 20 gün geçti yok yokk

Evet kaç oldu değişiyor 26 nısan dedıler sonra 3 mayıs sonra 17 mayıs sımdıde 21 mayıs dıyorlar ıyıce sapıttılar hekes ona gore duzenını kuracak 6 ayda yapamadılar yerlestırmeyı bırbız kaldık sona

pazartesiye kadar kalbim dayanmazzzz.....5,bölge bide bizim.ve yeni evliyim.ilk kez tayin stresi yaşıyorum

Bende 1.5 yıllık evlıyım ılk tayın olucaz bızde 5. Bolge beklıyıruz tercıh dışı gelecek dıye korkuyorum hayırlısıyla bır acıklansada onumuze baksak

bizde pazartesi salı diye duyduk yeter artık diyorum stresten midem ağrıyor herkes planını ona göre yapacak sonuçta

dışarda bardaktan boşalırcasına yağan yağmur,kapalı bir hava ,evimin içi sessiz,benim içim dolu dokunsalar ağlıcam,

telefonla arayanları hemen cevaplayıp kapatıyorum,devam etsem kesin ağlarım,

karnımda bebişim hareketli sanki onu da üzüyorum gibi geliyo ama elimde değil,

çok karamsar bir tablo çizdim üzgünüm ama cevaplanmayan her soru kaygı yaratıyor,

biz samsundayız doğu bekliyoruz,doğudan samsuna gelicekler çok şanslı,inşş kimse eşinden ayrılmaz,

Allah ım duy sesimizi de bir an önce bu stresten kurtulalım

Çanakaledeyız5. Bolge beklıyoruz sız nerdesınız? Nerelerı yazdınız? Bız agrı mardın van ardahan ığdır tunceli yazdık

biz de ağrı, mardin, tunceli'yi yazdık..

tunceli'nin neresiniz yazdınız canım?? bizim ilk tercihimiz ve orası olmasını çok istiyoruz.

ayrıca benim bugun için umudum kalmadı artık, açıklanmicak sanırım ((

Benımde umudum kalmadı pertek ve hozat yazdık siz? Miğdem bulanıyor stresten ya yazık gunah resmen işkence yapıyorlar

canını sıkma demek işe yaramıyor biliyorum, ama sen yine de sıkma.. en hayırlısı olsun hepimiz için de pazartesiye kadar bekleyelim yapacak birşeyimiz yok. biraz önce eşimle konuştuk yine..
ya akşam 17.00 de açıklanacak yada pazartesiye kalacak diyor.. salıya kalmazmış-mışş! erkekler biraz daha rahat, benim eşimin 4. tayini olacak bu, adam alışmış sanırım.
biz de istanbuldayız ve 4 yada 5. bölge bekliyoruz. 5. bölge olacak yüksek ihtimal.. yeni evliyim, ilk tayin strestim.
((

Allah yardımcımız olsun cnm bizde cok streslıyız neresı cıkacak o bır stres eşimle gidebilecekmiyim o bir stres nezaman acıklanacak oda bır stres bekle dur verdıklerı tarıhlerde ertelenıp duruyor sabrımız kalmadısen üzme kendinş bak bebişini düşün canım hayırlısı olsun inş. Hepimizin hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…