ya harelde bugün açıklanır komutan ukrayna ya gitcekmiş diyolar,valla bütün yazdıklarım posss çıkıyo yalan duyum oluyo :S
hakkımızada hayırlısı artık aileler akrabalar arkadaşlar herkes bizden güzel bi haber bekliyor.oğluma tayinimiz nereye çıkacak diye sormaktan çocuguda bıktırdım.(çocuklara malum olurmuş ya umut dünyası)
Iyıce cılkı cıktı ya sınır stres olduk uyku uyumadık hala belırsız durum herkes arıyor noldu dıye yıne acıklanmadı beklıyoruz demekten tükendim
hep aynı durumlar canım yaşadıklarımız,her tlf çaldığında eşim haber vercek diye yüregim agzımda.geçen senelerde böyle olmazdı ya benim bildigim bu sene cozuktular emirde sözde 26 nisan-3mayıs yazıyodu üzreinden 20 gün geçti yok yokk
ne zman belli olcak???????
inşallah pazartesiye kalmaz ve bu işkence bugun biter.
pazartesiye kadar kalbim dayanmazzzz.....5,bölge bide bizim.ve yeni evliyim.ilk kez tayin stresi yaşıyorum
Bende 1.5 yıllık evlıyım ılk tayın olucaz bızde 5. Bolge beklıyıruz tercıh dışı gelecek dıye korkuyorum hayırlısıyla bır acıklansada onumuze baksak
bende 7 aylık:) şuan nerdesiniz siz?
Çanakaledeyız5. Bolge beklıyoruz sız nerdesınız? Nerelerı yazdınız? Bız agrı mardın van ardahan ığdır tunceli yazdık
biz de ağrı, mardin, tunceli'yi yazdık..
tunceli'nin neresiniz yazdınız canım?? bizim ilk tercihimiz ve orası olmasını çok istiyoruz.
ayrıca benim bugun için umudum kalmadı artık, açıklanmicak sanırım((
Çanakaledeyız5. Bolge beklıyoruz sız nerdesınız? Nerelerı yazdınız? Bız agrı mardın van ardahan ığdır tunceli yazdık
dışarda bardaktan boşalırcasına yağan yağmur,kapalı bir hava ,evimin içi sessiz,benim içim dolu dokunsalar ağlıcam,
telefonla arayanları hemen cevaplayıp kapatıyorum,devam etsem kesin ağlarım,
karnımda bebişim hareketli sanki onu da üzüyorum gibi geliyo ama elimde değil,
çok karamsar bir tablo çizdim üzgünüm ama cevaplanmayan her soru kaygı yaratıyor,
biz samsundayız doğu bekliyoruz,doğudan samsuna gelicekler çok şanslı,inşş kimse eşinden ayrılmaz,
Allah ım duy sesimizi de bir an önce bu stresten kurtulalım
Benımde umudum kalmadı pertek ve hozat yazdık siz? Miğdem bulanıyor stresten ya yazık gunah resmen işkence yapıyorlar
dışarda bardaktan boşalırcasına yağan yağmur,kapalı bir hava ,evimin içi sessiz,benim içim dolu dokunsalar ağlıcam,
telefonla arayanları hemen cevaplayıp kapatıyorum,devam etsem kesin ağlarım,
karnımda bebişim hareketli sanki onu da üzüyorum gibi geliyo ama elimde değil,
çok karamsar bir tablo çizdim üzgünüm ama cevaplanmayan her soru kaygı yaratıyor,
biz samsundayız doğu bekliyoruz,doğudan samsuna gelicekler çok şanslı,inşş kimse eşinden ayrılmaz,
Allah ım duy sesimizi de bir an önce bu stresten kurtulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?