kızlar beni hatırladınız mı?
iyi olduğunuza gerçekten sevindim.
allah hiçbirimize bugünlerimizi aratmasın.
özlem, matarani kızlar yazdıklarınızı okudum. rabbim isteyen herkesin kucağını bebekle doldursun.
ben de sizler için dua edicem. moralinizi bozmayın zamanı vardır mutlaka.
kızlar mrh.ben de asker eşiyim.sizden daha önceki grupla yazışırdık.eski sayfalarda var yazılarımız.neyse
matarani ve özlem pco hakkında çok blgim yok ama yumurta büyümesi için harika bir karışım biliyorum ki benim hamileliğimin 1.sebebidir.araştırabilirsiniz de netten.
bir yemek kaşığı dövülmüş çörek otu,bir yemek kaşığına yakın tarçın,3 yemek kaşığı bal.bu karışımı adetin 2.günü ile 10.gününe kadar(10 gün sürmese de sayıp10.güne kadar) sabah akşam aç karınla birer kaşık yiyiyosun.tadı biraz kötü oluyor.bunu saraçoğlu vermiş.yumurta geliştirici ve büyütücüymüş.ve çatlamasına yardımcı oluyormuş.
araştırın bir sürü de yorum göreceksiniz kızlar.ben faydasını gördüğüm için ki şu anda 23 haftalık hamileyim, paylaşmak istedim.
rabbim bir an önce kucaklarınızı doldurur inşallahhhhhhhhhhhhh
selam kızlaar,
umarım herkes özlediğine kavuşur
naber hanımlar nasıl geçio zaman napıosunuzzzz
pek iyi geçti diyemicem..ama çok şükür bitti...şimdi yeni yer yeni hat süper yanii......sen nasılsın canım nasıl gidiyo
merhaba kızlar,
listeler bizim açımızdan olumlu, ankarada gelebilecek yeri varmış eşimin. hayırlısı olsun bakalım son 8 ayımıza girdik.
bu süreyi de kafayı yemeden bitiririz umarım.
Güneydoğudayız tayin kağıtlarını görünce gözlerim fıldır fıldır döndü vallasanki hemen gidiyormuşuz gibii Bizimde muhtemelen kıbrıs gibi duruyor gideceğimiz yer hayırlıısı olsun inşallah...
Sıra bze gelıyor :18:guneydoguda hangı sehırdesınız?
Mardindeyiz canımmm (ilçesiii) diyelimmmsiz ne zaman tayincisiniz okyanuscummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?