Kızlar merhaba...3-4 gündür çok kötüyümm...Malesef eş durumu atamamam olmadı...Bayburt u bile açmadıBütün sınıf öğretmenleri gibi ben de madur oldum. Ne yapıcağımızı şaşırdık. Ücretsiz izine ayrılacak gibiyim O kdar dayandım oğluma bile bakamadım doğru düzgün ücretsiz izine ayrılmadım şimdi resmen zorla izne ayılıyorum...Asker eşleri için bi yaptırım gelir mi bilmiyorum ama zor görünüyo...Bu belirsizlik beni çok yordu. Boşuna ma okudum o sınav için yıllarımı verdim...
10 yıllığına istanbulda olması güzel senin mesleğin açısından da fakat sonrasını da düşünmen lazım. mesela tayin yerlerinde nereler var? çalışamayacağın bir il olursa senin için sorun olur mu? bunları hep düşünmen lazım. ne yazık ki mantıklı düşünmek gerekiyor.Kızlar merhaba,
ben de foruma yeni üyeyim aslında daha önce de üyeydim ama hesabıma bir haller olmuş.
Aslında durum şu ben yeni biriyle tanıştım ve kendisi astsubay.
Doğu görevini tamamlamış ve şu an 10 yıllığına istanbul'da
Yani forumdan bir kısım yorumları okudum ama karar veremiyorum. Askerlik benim dünyama biraz yabancı.
Ben de kendim mali müşavir olacağım umarım bir kaç aya... Şimdi burada yorumlarda genelde eşler ya ev hanımı ya da devlete bağlı çalışıyor, benim özel sektör olduğumdan alakasız kaçar mı? Bu tayinler falan zor olur mu?
Astsubay eşi olmak nasıl?
10 yıllığına istanbulda olması güzel senin mesleğin açısından da fakat sonrasını da düşünmen lazım. mesela tayin yerlerinde nereler var? çalışamayacağın bir il olursa senin için sorun olur mu? bunları hep düşünmen lazım. ne yazık ki mantıklı düşünmek gerekiyor.
Kızlar merhaba...3-4 gündür çok kötüyümm...Malesef eş durumu atamamam olmadı...Bayburt u bile açmadıBütün sınıf öğretmenleri gibi ben de madur oldum. Ne yapıcağımızı şaşırdık. Ücretsiz izine ayrılacak gibiyim O kdar dayandım oğluma bile bakamadım doğru düzgün ücretsiz izine ayrılmadım şimdi resmen zorla izne ayılıyorum...Asker eşleri için bi yaptırım gelir mi bilmiyorum ama zor görünüyo...Bu belirsizlik beni çok yordu. Boşuna ma okudum o sınav için yıllarımı verdim...
yetmez ama evet'in burnumuzdan fitil fitil geldiği noktadasın Türkiye...
ZAFERİNLE GURUR DUY !!!
Allahımm sonumuzu hayır etsinn..
bu yıl çevremdeki tanıdıgım askerler bu mesleği nasıl bırakırım çabasında !
ve benimkide 4 yılı var daha bilmiyorum 4 yıl nasıl dayancak dayanıcaz !
çoook zorrr !
Allahımm sonumuzu hayır etsinn..
bu yıl çevremdeki tanıdıgım askerler bu mesleği nasıl bırakırım çabasında !
ve benimkide 4 yılı var daha bilmiyorum 4 yıl nasıl dayancak dayanıcaz !
çoook zorrr !
hayrolsun evet, biz de yolun başındayız
gerçi mecburi hizmet 10 yıla düştü
şimdilik öyle bir düşüncesi de yok bizimkinin ama hayırlısı olsun herkes için...
10 yıl iyi oldu biyandan 4 yılı var benımkının daha işte..
doğuda oldugu için aylardırr bırakmak istiyo..
senınkı nerdeydı cnm çorlumu ?
valla hergün lanet ediyo benimki
bende aynı şeyi dedim sen bırakcaksın o bırakcaK ee kim kalıcak geriye ?bizimde 4 yılımız var 10 yıla tamamlamak için
ama ayrılmak bırakmak gibi bir düşüncemiz yok
durum ne gösterir bilinmez
ülkemiz için hayırlı olmayan bir durumun içerisindeyiz zaten
bide herkes bırakırsa kim savunacak bu vatanı
(hoş savunmaya değecek bir millet kaldımı hayır, ama ecdadımız-tarihimiz bu uğurda gidenler için kalmak zorundayız)
biz edirnedeyiz canım, yyeni geldik doğudan.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
bende aynı şeyi dedim sen bırakcaksın o bırakcaK ee kim kalıcak geriye ?
şuan şırnak betüşşebapta hergün görevde! artık hayatımdaki insanı tanıyamıyorum pskoljıkman çöktü..
ve biz evlilik yolunda ilerliyoruzz ben ilk kez git geller yaşıyorum ..
meslei bıraksa bu adam napıcak ? ben her sekılde kabul ederım peki ya ailem ?
fiziksel ruhsal bambaşka insan oldu bu adam ne zaman toparlanacak ?
hayatımın en sıkıntılı dönemini yaşıyorum gerçekten doğuya gitmiş olması heleki böyle bir zamanda çok kötü etkiledi çook
yinede Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepsininnn yardımcısı olsun diye dua ediyorumm
bizimde 4 yılımız var 10 yıla tamamlamak için
ama ayrılmak bırakmak gibi bir düşüncemiz yok
durum ne gösterir bilinmez
ülkemiz için hayırlı olmayan bir durumun içerisindeyiz zaten
bide herkes bırakırsa kim savunacak bu vatanı
(hoş savunmaya değecek bir millet kaldımı hayır, ama ecdadımız-tarihimiz bu uğurda gidenler için kalmak zorundayız)
biz edirnedeyiz canım, yyeni geldik doğudan.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
bende aynı şeyi dedim sen bırakcaksın o bırakcaK ee kim kalıcak geriye ?
şuan şırnak betüşşebapta hergün görevde! artık hayatımdaki insanı tanıyamıyorum pskoljıkman çöktü..
ve biz evlilik yolunda ilerliyoruzz ben ilk kez git geller yaşıyorum ..
meslei bıraksa bu adam napıcak ? ben her sekılde kabul ederım peki ya ailem ?
fiziksel ruhsal bambaşka insan oldu bu adam ne zaman toparlanacak ?
hayatımın en sıkıntılı dönemini yaşıyorum gerçekten doğuya gitmiş olması heleki böyle bir zamanda çok kötü etkiledi çook
yinede Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepsininnn yardımcısı olsun diye dua ediyorumm
merhaba finger msj yolluyamıyorum özelden kusura bakma.neredeydiniz daah önce.
canım önemli değil
mesaj için baya bir cevap yazman gerekiyor önce :)
erzincandaydı nişanlım
bu arada bizim 6 ekimde düğünümüz var :)
inşallah o tarihten sonra eşim diye bahsedicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?