Asker Eşleri

Allah kolaylık versin canım bende öğretmenim ,aynı kaygıları bende yaşıyorum gelecek sene için,tayinciyiz.BAKANımız alt üst ettim eğitimi,öğretmenler boşlukta,aileler parçlandı.daha ne kadar diretecek bu yanlışlıklarda bilinmez.gerçi yine yapacakları atamaları gözümüze soka soka yapıyolar.ama duyduğuma göre özel paşa nın bu konu ile alakalı başbakanla ve dinçerle konuştuğundan bahsediliyor...

10 yıllığına istanbulda olması güzel senin mesleğin açısından da fakat sonrasını da düşünmen lazım. mesela tayin yerlerinde nereler var? çalışamayacağın bir il olursa senin için sorun olur mu? bunları hep düşünmen lazım. ne yazık ki mantıklı düşünmek gerekiyor.

Evet haklısın, işte insanın yaşı da biraz ilerleyince körlemesine atlayamıyor bir ilişkiye. Hep böyle detaylı detaylı düşünmek lazım.

canım çok üzüldüm, nasıl yapmazlar anlamıyorum. o kadar öğretmen ihtiyacı var diyorlar. ücretsiz izin en mantıklısı, her işte bir hayır vardır canım ne diyim...

canım çok üzüldüm , il emrini de kaldırdılar, binlerce öğrt mağdur bu durumda.mutlaka bu duruma çare bulunmalı

Hanimlar hepinize merhaba.umarim iyisinizdir ben bu aralar cok stresli zamanlar geciriyorum ( oglusumun huyu suyu degisti gecem gunduzum belli degil birde tasinma arefesindeyiz esim lojmanin bakimini yaptirmaya calisiyor. O kadar kizginimki sanki icinde insan degilde baska birsey yasamis berbat bi durumda. Cocuk odalarinin duvarlari komple steker dolu ayip ya insan onlari sokerde gider. Zamanimiz kisitli yapicak ustanin isini bu sacma sapan seyler uzatiyor. Foca lojmanlarina tasiniyorum denizcilere aranizda bana komsu olucak birileri varmi???vardir insallah

kimsecikler yok buralarda nedense. bizde yeni tayin yerimize geldik hayırlısıyla. 1 aydır malatyadayız. güzel bir şehir bakalım zaman çabuk geçer inşallah

yetmez ama evet'in burnumuzdan fitil fitil geldiği noktadasın Türkiye...
ZAFERİNLE GURUR DUY !!!

yetmez ama evet'in burnumuzdan fitil fitil geldiği noktadasın Türkiye...
ZAFERİNLE GURUR DUY !!!

Allahımm sonumuzu hayır etsinn..
bu yıl çevremdeki tanıdıgım askerler bu mesleği nasıl bırakırım çabasında !
ve benimkide 4 yılı var daha bilmiyorum 4 yıl nasıl dayancak dayanıcaz !
çoook zorrr !

AMİN CANIM.
benim eşimde dahil olmak üzere benim çevredekilerde arayış içerisindeler.
bizim batıda 2 yılımız var 2 yıl da tampon daha sonra ne iş napıcaz bilmiyorum.

hayrolsun evet, biz de yolun başındayız
gerçi mecburi hizmet 10 yıla düştü
şimdilik öyle bir düşüncesi de yok bizimkinin ama hayırlısı olsun herkes için...

hayrolsun evet, biz de yolun başındayız
gerçi mecburi hizmet 10 yıla düştü
şimdilik öyle bir düşüncesi de yok bizimkinin ama hayırlısı olsun herkes için...

10 yıl iyi oldu biyandan 4 yılı var benımkının daha işte..
doğuda oldugu için aylardırr bırakmak istiyo..
senınkı nerdeydı cnm çorlumu ?
valla hergün lanet ediyo benimki

10 yıl iyi oldu biyandan 4 yılı var benımkının daha işte..
doğuda oldugu için aylardırr bırakmak istiyo..
senınkı nerdeydı cnm çorlumu ?
valla hergün lanet ediyo benimki

bizimde 4 yılımız var 10 yıla tamamlamak için
ama ayrılmak bırakmak gibi bir düşüncemiz yok
durum ne gösterir bilinmez
ülkemiz için hayırlı olmayan bir durumun içerisindeyiz zaten
bide herkes bırakırsa kim savunacak bu vatanı
(hoş savunmaya değecek bir millet kaldımı hayır, ama ecdadımız-tarihimiz bu uğurda gidenler için kalmak zorundayız)
biz edirnedeyiz canım, yyeni geldik doğudan.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
bu mesleği okadar kötü bir hale getirdiler ki artık kendi mesleklerini yapmak istemiyor eşlerimiz.sadece onun için de değil bu mesleğin içindekiler birbirlerine huzur vermezse bu meslek nasıl çekilir kılınacak üst rütbeli alt rütbeliyi ezerse nasıl huzurlu bir meslek olacak.eşimin psikolojisi bozulmaya başladı ya okadar sinirliyimki kimseyi memnun edemiyorlar.onlar böyle etkilenirken bizim etkilenmememiz mümkün değil.sabah ağlama sesine kalktım kalkmak değil fırladım diyebilirim çünkü çok korktum eşim diğer odada hıçkırahıçkıra ağlıyor.bie eş için bu nedemek yaa eğer komutanlar böyle sıkarlarsa aile nasıl huzur bulacak. nasıl sevebileceğim bu mesleği eşime canım kurban ama bu adamlar böyle oldukça birilerinin gırtlağına sarılmamak elde değil.10 senenin dolmasına 3sene var bırakmasını hakkaten istiyorum yeter ben psikolojisi bozuk bir aile istemiyorum kime şikayet edeceğim nasıl dur diyebileceğim bilmiyorum (((43:

bende aynı şeyi dedim sen bırakcaksın o bırakcaK ee kim kalıcak geriye ?
şuan şırnak betüşşebapta hergün görevde! artık hayatımdaki insanı tanıyamıyorum pskoljıkman çöktü..
ve biz evlilik yolunda ilerliyoruzz ben ilk kez git geller yaşıyorum ..
meslei bıraksa bu adam napıcak ? ben her sekılde kabul ederım peki ya ailem ?
fiziksel ruhsal bambaşka insan oldu bu adam ne zaman toparlanacak ?
hayatımın en sıkıntılı dönemini yaşıyorum gerçekten doğuya gitmiş olması heleki böyle bir zamanda çok kötü etkiledi çook
yinede Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepsininnn yardımcısı olsun diye dua ediyorumm

Son düzenleme:

merhaba arkadaşım evet haklısın ama o insan da çok kötü şartlar altında görev yapıyor ister istemez psikolojisine de yansıyor ama bu durum kalıcı değildir şuanda bulunduğu ortam bu şekilde olmasına vesile oluyor kötü bir durum onları da anlamak gerek malesef haklılar eşim bugün sinir nöbeti geçirdi sabahın köründe hıçkırık sesleriyle uyandım onların yanında olmazsak durumları ddaha kötü olur.zor günler seni bekliyor ama bu demek değil ki herzaman öyle olacak düzelecektir emin ol.ama sabır göstermen gerekiyor.ailene gelecek olursa onlarda lendilerine göre haklılar ama senin düşüncen daha önemli.

merhaba finger msj yolluyamıyorum özelden kusura bakma.neredeydiniz daah önce.

rüya arkadaşım güzel yazmış
destek olmalısın
ve bence o kötü karamsar tabloyu hatırlatmadan
yani çıkarın hayatınızdan işin o kısmını
evet orda zor bir görevde
onun için dua etmekten başka bir şansın, şansımız yok.
ama bunu da sürekli vurgulayarak değil, sen gönülden et o hisseder zaten
onu da maneviyata yönlendir
sürekli ölüm korkusuyla yaşamak insanı yaşarken öldürür zaten

bilmiyorum doğrumu yazdım ama benim düşüncem böyle...

merhaba finger msj yolluyamıyorum özelden kusura bakma.neredeydiniz daah önce.

canım önemli değil
mesaj için baya bir cevap yazman gerekiyor önce :)
erzincandaydı nişanlım
bu arada bizim 6 ekimde düğünümüz var :)
inşallah o tarihten sonra eşim diye bahsedicem :)

canım önemli değil
mesaj için baya bir cevap yazman gerekiyor önce :)
erzincandaydı nişanlım
bu arada bizim 6 ekimde düğünümüz var :)
inşallah o tarihten sonra eşim diye bahsedicem :)

ooo hadi hayırlı uğurlu olur inşallaah.bende evlisindir diye düşündüm böyle yorumlar yapınca.aferin ama hep böyle ol hep eşinin arkasında ol bazen zorlaşıyor ama destek olmazsak onlar da olmaz.bizim yanımızda huzur buluyorlar en azından buna hakları var.mustakbel eşin neci peki benimki karacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…