görürsünn inşallah derinciğimpuan durumları bayburtta göre iyi gerçekten . dilerim merkez olur. Malatya da 30 km dağ köyüne gittim 6 yıl. o günleri düşünmek bile istemiyorumm
Esim aramış tayin daireyi 17 Ağustos'ta belli olacakmış ihtiyac olursa alıcaz şimdilik görünürde bisi yok ama gidebilirsin demişler of nerden çıktı şimdi bu 4. Ve 5. Bölgeye gidicek giderse bu yıl muhtemel geldi diye direk bizide yazmışlarGecen yılda yeni bir karakol açıldı personel icin apar topar milleti Mart'ta gönderdiler bu Trakya'da zaten ne denetleme bitiyor nede tatbikat anlamadım gitti bunların ısını bakalım daha nler gorucez hayirlisi olsun benim sinav var sevinmiştik seneye gidecek diye
saol kuzum... siiz de umarım en kısa zamanda güzel haberi alırsınız...monorosaaaa kuzum kendi derdime düştüm kimseyle görüşemedim Allah kavuştursun birtanem
teşekkür ederim ablacığım, inşallah...monacığım Allah kavuştursun canım. ayrılığın acısını zorluğunu en iyi asker eşleri bilir. dilerim sağ salim doğu görevinizi tamamlayıp , bu günleri bir daha hatırlamazsınız
yalnız değilsin, değiliz..Mrb bayanlar, yorumları okuyunca ne kadar çok eşindne ayrı bayan olduğunu grdüm, kendimi çok yalnız hissediyordm bu anlamda, bende 10 aylık evliyim ve eşim çukurcaya gittibende ailemin yanına tayin istedim. tam düzenimi kurmuştum sevdiğim insanla bi hayat kuruyordukki eş götürülemeyen bi bölgeye çıktı tayin. ben memur olduğum iin heryere giderim diyordum. atandığı yerde benim kurumum var ama yinede güvenli olmadığı için eşim kesinlikle götürmek istemedi. ALlah öncelikle eşlerimizin sonra bizlerin yardımcısı olsun. herkesi Allah kavuştursun.
Esimin tugaya tebligat gelmiş 18 kisi için eşimde varmış listede ya emekli olanların yerine atanacak personel olabilirlermis Ağustos Eylül ataması icin hazır olun gidebilirsiniz demişlerYa ins. Gitmez bide 4. Sıradaymis bu nasil is sinav üstü bı bu eksikti Aranızda böyle tayin gören varmı kizlar
Mrb bayanlar, yorumları okuyunca ne kadar çok eşindne ayrı bayan olduğunu grdüm, kendimi çok yalnız hissediyordm bu anlamda, bende 10 aylık evliyim ve eşim çukurcaya gittibende ailemin yanına tayin istedim. tam düzenimi kurmuştum sevdiğim insanla bi hayat kuruyordukki eş götürülemeyen bi bölgeye çıktı tayin. ben memur olduğum iin heryere giderim diyordum. atandığı yerde benim kurumum var ama yinede güvenli olmadığı için eşim kesinlikle götürmek istemedi. ALlah öncelikle eşlerimizin sonra bizlerin yardımcısı olsun. herkesi Allah kavuştursun.
@matarani, dilerim en kısa zamanda kavuşursun hayallerine canım, canı gönülden diliyorum. moralini yüksek tut, nasılsa gelecektir zamanı, sabır her şeyin ilacı..
canım hayırlısı olsun, oluyor böyle işler.bi kaç yıl önce eşimin adaşlarına çıkmıştı aniden, bize çıkmadı diye sevinmiştik.
boşuna sevinmişiz keşke evlenmeden önce gidip gelseymiş. şimdi çok zor. her işte bir hayır vardır. sizin de çoluk çocuğa karışmadan doğuyu aradan çıkarmanız daha iyi olur belki.
allah kavuştursun. biz de bir yıllık evliyken ayrı kalmak zorunda kaldık. tayin planları yaparken eş götürülemeyen görev...üstelik bekar olanlara eş götürülebilen yerler çıkarken.
akıl erdirmek zor maalesef.
Çok iyi anlıyorum seni canım. Mardin kızıltepede çalıştım ben de 1 sene resmen sınırdaydım çok çektim...Merkez olursa süper olur. Bayburtta da ikili eğitimmiş urfa gibi süper olur benim için sabah gidip öğlen dönerim inşallah...
Ayyy inşallahhh olmaz bir şey canım . Olursa da 4 olur inşallah. Olumlu düşün bakalım belki memurluk için sende yanına gidersin doğu da 1 yıl önceden çıkar aradan...
teyzeleri cinsiyetimizi sormuşsunuz oğlumuz olacak inşallah :)
Oğluma arkadaşş mı geliyorr yani oley
Canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahİsim düşündünüz mü?
canım Allah hepimizin eşleriyle birlikte tüm askerleri korusunbeytüşşebap ömrümüü yicek gibi ayy nasıl biticekk bu şark yaa Allahım diken üstündeyim şehitler çatışmalar Allahım sen koru
Kizlar nasilsiniz. Benim canim cok sikkin moralimde bi o kadar bozuk. Sabah esimin gorev uaptigi yerin servisine kopek surusu saldiri duzenlemis. Allah belalarini versin it suruleri. Yaziklar olsun ulkesindeki bi pisligi temizlemek yerine baska ulkelerin sorunlariyla ugrasan basbakana. Suriyede siviller katlediliyormus biz ne durumdayiz kormusun sen. O kadar cok sey yazmak istiyorumki basim catliyo sinirden. Benim amcamda sehit oldu ne buyuk bi aci oldugunu biliyorum ben. Sen kendi halkinin acisina son versene once sonra onlari dusunursun. Dagdan inmis serefsiz itler bizim canlarimizi elimizden aliyo sen engel olamiyosun.
Aallahindan bulsun köpekler baksana izmire bile sicradilarEsimin tugayda tebligat gelmiş ihtiyac olursa Suriye tarafında sınır bölgede 3 karakol varmış oraya takviye alacaklarımıs eşimde var listede burdan ucaksavarcilari Hakkari'ye almışlar takviye olarak bakalım bizim durum ne olacak zor valla
vedalarrr....
bugün son kez görüştük sabah yolcu şırnağa dönüüşü belli değil umarım kısa sürer kısa sürerse şarkı bitiremez bi taraftan uzun kalsın bi taraftan hemen gelsin istiyorumm ama herşeyden önemlisi sağ salimm dönsünnn
sağlıkla gidip dönsün inşallah canımm , canının bir yarısını böyle uğurlamak çok zor. sabır ve dua elden hiçbirşey gelmiyor. arkadaşımın eşi 1 ay olmuştu geleli. 5 ay boyunca ayrılardı. yeniden çağırmışlar.kızcağız perişan. görev yerleri Ankara olduğu haldee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?