İnşallah kuzum,urfada çok çektim müdürden inşallah burası iy olur...Sen nasılsın canım?monorosaaaa kuzum kendi derdime düştüm kimseyle görüşemedim Allah kavuştursun birtanem
okyanus allahımsizleri ayırmasın inşllh kpss yi ne yaptın....
derincim umarım ıdaresi öğretmenleri öğrencileri çoook iyi bir okul olur:))
sevindim canım güvenilir biri bulmak zor, asker eşi olursa rahat edersin. inşallah okul saatlerin de bebeğe göre ayarlanır.
canım nasılsın uzun zaman oldu, inşallah kötü bir şey yoktur.
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum hamilelik ramazan derken zaman geçiyo herkese hayırlı ramazanlar. eşlerinden ayrı olanları rabbim sağsalim kavuştursun inşallah bizde seneye nereye gitcez bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Allah kimsenin düzeninin bozulmasına izin vermesin eşlerimizi bize bağışlasın inşallah
Aminn canım...Nasıl gidiyor hamilelik...
çalıştıktan sonra evde olmak daha bunaltıcı olmustur senin için tabi canm allah kolaylıklar versinn....ben şükür diyeyim ağrıya alıştım sorunlu birer değil şükür en azından tabi imkanlar şartlar zorlayıcı ama doğu görevi için çok iyi bence...Âmin canım ins. Hic birimiz ayri kalmak zorunda kalmayız eşlerimizden ben onlisans giricem KPSS ye çalısmaya devam ediyorum sinav Eylül'de bakalım hayirlisi baya kastım olur ins. Çok bunaldım evdeSen nasılsın neler yapıyorsun canım?
sevindim canım güvenilir biri bulmak zor, asker eşi olursa rahat edersin. inşallah okul saatlerin de bebeğe göre ayarlanır.
canım nasılsın uzun zaman oldu, inşallah kötü bir şey yoktur.
İnşallah kuzum,urfada çok çektim müdürden inşallah burası iy olur...Sen nasılsın canım?
Valla bizde çok sevindik canım,lojman içinde zaten. Aileler artık çok yorulmuştu kayınvalidem,annem herkesin düzeni bozulmuştu çok şükür onlarda rahatladı
Aminn canım...Nasıl gidiyor hamilelik...
merhaba canım dilerimm kısa zamanda sizde minik bir bebeğe kavuşursunuzçalıştıktan sonra evde olmak daha bunaltıcı olmustur senin için tabi canm allah kolaylıklar versinn....ben şükür diyeyim ağrıya alıştım sorunlu birer değil şükür en azından tabi imkanlar şartlar zorlayıcı ama doğu görevi için çok iyi bence...
kötü birşey yok şükür sadece işte çocuk için uğraşıyoruz ilk yıllar korunurken keşke kontrole falan gitseydim şimdi bu kadar sıkıştırmazdım(hayırlısı böyleymiş napalım
kuzum şükür alıştım artık çok ıyı diyemesemde alıştım:))dediğim gibi bebek işi zorluyor bizi ağrıda çok bir imkan yok sivastayım şimdi buralarda halletmeye çalışıyorum ama bakalım artık :SS
dualarınızı eksik etmeyin emi:))
merhaba kızlar topiğimiz yeniden canlanmışarada gelip bakıyordum fakat kimse olmayınca yazmadan çıkıyordum.
derinciğim yeni yeriniz yeniden hayırlı olsun. dilerim eş durumundan güzel bir okula çıkar tayinin. benimde il içinde tayinim çıktı. k.örende güzel bir okula çıktı. oğluşunda kocaman olmuş maşallah
monacığım Allah kavuştursun canım. ayrılığın acısını zorluğunu en iyi asker eşleri bilir. dilerim sağ salim doğu görevinizi tamamlayıp , bu günleri bir daha hatırlamazsınız
sweetciğim nasılsın canım ? yazdıklarını okuyunca her zaman gözlerim doluyor. rabbim bütün asker ve polislerimizi korusun canımm
okyonuscuğum sınavda başarılar dilerim canım. ayrılıkları düşünme canım. en güzel zamanlarınızın tadını çıkarın , herşeyin hayırlısı:)
nazcığımm çok sevindimm , hamişlik takvimini görünce çok sevindim. sağlıkla doğsun inşallah
çalıştıktan sonra evde olmak daha bunaltıcı olmustur senin için tabi canm allah kolaylıklar versinn....ben şükür diyeyim ağrıya alıştım sorunlu birer değil şükür en azından tabi imkanlar şartlar zorlayıcı ama doğu görevi için çok iyi bence...
kötü birşey yok şükür sadece işte çocuk için uğraşıyoruz ilk yıllar korunurken keşke kontrole falan gitseydim şimdi bu kadar sıkıştırmazdım(hayırlısı böyleymiş napalım
kuzum şükür alıştım artık çok ıyı diyemesemde alıştım:))dediğim gibi bebek işi zorluyor bizi ağrıda çok bir imkan yok sivastayım şimdi buralarda halletmeye çalışıyorum ama bakalım artık :SS
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum hamilelik ramazan derken zaman geçiyo herkese hayırlı ramazanlar. eşlerinden ayrı olanları rabbim sağsalim kavuştursun inşallah bizde seneye nereye gitcez bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Allah kimsenin düzeninin bozulmasına izin vermesin eşlerimizi bize bağışlasın inşallah
merhaba kızlar topiğimiz yeniden canlanmışarada gelip bakıyordum fakat kimse olmayınca yazmadan çıkıyordum.
derinciğim yeni yeriniz yeniden hayırlı olsun. dilerim eş durumundan güzel bir okula çıkar tayinin. benimde il içinde tayinim çıktı. k.örende güzel bir okula çıktı. oğluşunda kocaman olmuş maşallah
monacığım Allah kavuştursun canım. ayrılığın acısını zorluğunu en iyi asker eşleri bilir. dilerim sağ salim doğu görevinizi tamamlayıp , bu günleri bir daha hatırlamazsınız
sweetciğim nasılsın canım ? yazdıklarını okuyunca her zaman gözlerim doluyor. rabbim bütün asker ve polislerimizi korusun canımm
okyonuscuğum sınavda başarılar dilerim canım. ayrılıkları düşünme canım. en güzel zamanlarınızın tadını çıkarın , herşeyin hayırlısı:)
nazcığımm çok sevindimm , hamişlik takvimini görünce çok sevindim. sağlıkla doğsun inşallah
çalıştıktan sonra evde olmak daha bunaltıcı olmustur senin için tabi canm allah kolaylıklar versinn....ben şükür diyeyim ağrıya alıştım sorunlu birer değil şükür en azından tabi imkanlar şartlar zorlayıcı ama doğu görevi için çok iyi bence...
canım ins. Tez zamanda Allah sanada bebis nasip ederBunaldım iyice evde tek basıma ders ders hergün aynı görüştüğüm birilerde yok komşu falan birkaç kes çağırdılar der çalışamıyorum gidersem bir daha cagirmadilar biz beek dusunmuyoruz daha Bizde korunuyoruz ama bende hic gitmedim doktora ben gideyim bari :26:
Yaaa sorma canım doğdubüyüdü,seninki de öyle olacak inşallah. Doğduğunda eşimle ikimiz sürekli onu izliyorduk uyansın diye başında bekliyordukşimdilik çok şükür herşey yolunda cnm ilk 3 buçuk ay bulantılardan çok çektim şimdi sadece ara ara mide yanmaları ve artan tükrük salgısıyla uğraşıyorum. onun dışında bi problem yok cnm. geçen sene senin doğumunu bekliyoduk maşallah senin bıcırık büyümüş darısı bizimde başımıza inş. :) zaman çabuk geçsin istiyorum artık :)
Canım benim sıkma canını...İnşallahhh o da olacak. Gönlünü ferah tut. Çareler imkanlar çok iyi araştırın yakın zamanda güzel güzelhaberler bekliyoruz hissediyorum ben her şey güzel olacakçalıştıktan sonra evde olmak daha bunaltıcı olmustur senin için tabi canm allah kolaylıklar versinn....ben şükür diyeyim ağrıya alıştım sorunlu birer değil şükür en azından tabi imkanlar şartlar zorlayıcı ama doğu görevi için çok iyi bence...
Esimin tugaya tebligat gelmiş 18 kisi için eşimde varmış listede ya emekli olanların yerine atanacak personel olabilirlermis Ağustos Eylül ataması icin hazır olun gidebilirsiniz demişlerYa ins. Gitmez bide 4. Sıradaymis bu nasil is sinav üstü bı bu eksikti Aranızda böyle tayin gören varmı kizlar
canım çok çok teşekkür ederim benim durumumu sen çok iyi biliyordun Allaha şükürler olsun geldi bebeğimde :) seninde yeni okulun hayırlı olsun herşey senin içinde güzel olur inşallah canım
Esimin tugaya tebligat gelmiş 18 kisi için eşimde varmış listede ya emekli olanların yerine atanacak personel olabilirlermis Ağustos Eylül ataması icin hazır olun gidebilirsiniz demişlerYa ins. Gitmez bide 4. Sıradaymis bu nasil is sinav üstü bı bu eksikti Aranızda böyle tayin gören varmı kizlar
Sağol canım. Aaaa ne güzel olmuş ben de bir gün keçiören falan görebilecek miyim acabaİşte tatlım bekliyoruz eş durumunu. belgeleri yolladık urfaya ağustos sonu belli olur. İlemride kalktı biliyosun neyseki 62 puanım var bayburt için fazla bile
Allah allahh. Biz de olmadı böyle bişey kuzum. Nasıl da size denk gelmiş...Dur bakalım üzülme şimdiden. Tayin yerleri nereler acaba??
tam sınav için moralini iyi tut ,başaracaksın yazacaktım ki yazını gördüm çok kötü bir durum. inşallah korktuğun gibi olmaz canım
merhaba canım dilerimm kısa zamanda sizde minik bir bebeğe kavuşursunuz
canım inşallah en kısa zamanda gelir senin bebeğinde dualarım seninle yakında müjdeli haberi almak dileğiyle
Hosgeldin canim Saglicakla bebeğini kucağına alırsın ins. Canım cinsiyeti bellimi?
Saol canım hayirlisiyla bir anlatsam su sınavı bunaldım çok elde oturmaktan ders çalışmaktan söyle kafa dinlemek istiyorum
Dilarım seninle canım Allah gönlüne göre versin ins. Aratmasın bebeği
ben hiç böyle giden birilerine denk gelmedim bitanem hayırlısı olsun da olacağını sanmıyorum ama tsk bu belli de olmuyor işte:SEsimin tugaya tebligat gelmiş 18 kisi için eşimde varmış listede ya emekli olanların yerine atanacak personel olabilirlermis Ağustos Eylül ataması icin hazır olun gidebilirsiniz demişlerYa ins. Gitmez bide 4. Sıradaymis bu nasil is sinav üstü bı bu eksikti Aranızda böyle tayin gören varmı kizlar
Yaaa sorma canım doğdubüyüdü,seninki de öyle olacak inşallah. Doğduğunda eşimle ikimiz sürekli onu izliyorduk uyansın diye başında bekliyordukSağ salım kucağınıza alırsınız inşallah. Cinsiyeti belli mi canım?
Canım benim sıkma canını...İnşallahhh o da olacak. Gönlünü ferah tut. Çareler imkanlar çok iyi araştırın yakın zamanda güzel güzelhaberler bekliyoruz hissediyorum ben her şey güzel olacak
Sağol canım. Aaaa ne güzel olmuş ben de bir gün keçiören falan görebilecek miyim acabaİşte tatlım bekliyoruz eş durumunu. belgeleri yolladık urfaya ağustos sonu belli olur. İlemride kalktı biliyosun neyseki 62 puanım var bayburt için fazla bile
derin puanın kaç canm siz sınıfçılarda zor oluyor tayin işleri ama bayburt için yeterlidir tabi değil mi:) seneye bende yaşayacağım stres ama ağrının avantajı olacak inşllh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?