Asker Eşleri

ayy negüselyaa kavuşmussun enazında. darısı bizim başımıza. ee bizim kaderimiz bu asker esiysen tamm bitti die bişi yok elbet gene ayrılık olcak . ins gidemicen yer çıkmaz canmya allah yardımcınız olsun evlilikten sonra beklemek daha da zordr nebilim böle zaten uzakta yakında ayrı oluyosunda bi eve girince zor beklemek (( ama yanlış anlama moralini bozmak için yazmadım benmde basıma gelcek kacış yok yani kendimi avutuyom

Allah kavustursun canım sizide çok zor inan beklemek
benimkde şırnaktayken bi gitti 1 ayda 10 kilo vermiş cancaaaazımmm yaa :26:
sıkıntı sürekli valla

Yok canım niye moralim bozulsun olan seyler bunlar Ben nobetteyken bile çok özlüyorum zaman geçmiyor ins. Ayrılmak zorunda kalmayız tayinler yuzunden

keşke şuan bizim de 1 yıl kalmış olsaydı 2 yıl var..daha 1 ay oldu nereye bulaşacağımı şaşırdım 2 sene nasıl geçer
psikolojik açıdan da zor tabi..buradan onların ne yaşadığını anlayamıyoruz, ağzımdan çıkan her kelimeye dikkat ediyorum..tabi karşılıklı, sonuçta biz de korkuyla özlemle bekliyoruz..ilk günler deli gibiydim sürekli elimde telefon haberlere bakıyordum yavaş yavaş alışmaya başladım.. bulunduğu yer sıkıntılı belliki hele bir de doğu ilkkez oluyorsa zor olur onun için..

benmkinin ilk görev yeri daha oyüzden basta bizde çok zorlandık. bide bi gtti 6 ay gelmedi o 6 ayı nası gecrdim bilmiyorum o orda sıkıntılı ben burda .ilk altı ay üzüntüden 56dan 48 e düşmüştm kemik torbası gibi geziyodm ben böyleysem burda onu düşünemiyorum. aynı bende öyleydim netten hep van haberlerini takp ederdim , uzunsüre aramasa delirrdim ben arardım haldr haldr oda buna kızardı görevdeym derdi. yani doğru söylüyosun biz onların ne yasadğnı bilmiyoruz anlayamıyoruz o yüzden onları. ama alışma evresini atlattınmı gerisi geliyo canmya allah yardm ediyo ha 1 yıl ha 2 gececek hergecen gün lehimize bunu unutma..

ayy kıyamam ya nasıl zayıflamışsın öyle..sabrının mükafatını alırsın inşallah..ben aramıyorum o arar günde 2 kere o kadar..tabi ilk zamanlar ister istemez kızıyordum ama sonra nankörlük ettiğimi düşündüm allah nasip ederse aralıkta gelecek şimdiden heyecanlıyım

KIZLARRRR KİMSELER YOK MU??? Çok özlüyorum buradaki sohbetlerimizi. Uzunnn zamandır internetsizim Ankaraya geldik oğlumla. Bayburt'a hiç alışamıyoruz. Urfayı çok özlüyoruz Poyrazz 8. ayını bitirdi Hepinizi öpüyorum...

Merhaba canım kimseler kalmadı artık gecen yıl ne güzel sohbetediyirduk bende çok özledim buradaki sohbetlerimizi pasan maşallah büyümüş burada tanıştığımızda daha yeni hamileydin esinin mesai saatleri nasil cok yogunmu calisiyor?Kib canım öptüm çok

selam canım, ben buralardayım. oğlun büyümüş maşallah o kadar oldu mu ya...urfayı bile özletiyorlar insana değil mi? inşallah alışırsınız zaten kısa bir süre.

selam tatlım, sen nasılsın, çalışmalar nasıl gidiyor?

bizde durumlar aynı, gelen haberler yüzünden yüreğimiz ağzımızda yaşıyoruz işte. maalesef burada paylaşacak güzel şeylerimiz yok.
millet olarak olanları çabuk unutuyoruz, bugün yine 8 şehit ve bir sürü yaralı askerimiz var...

ee üzüle üzüle işte...ilk defa o rakamı gördüm tartıda , herlkes hastayım sanıyodu ( ins canm. bende aramıyorum alıştım çünkü gec oldu gerci ama böle olcakmış napalım. ne kadar olmustu gideli ? anlıyorum seni gidişi çok üzüyo ama gelişi de ayrı bi mutluluk ya , her gecen gün ona birazdaha yaklaşmak heycanı artttırıyo..

evet özlem farklı birşey :) 1 ay olmadı daha

İyice stres oldum canım Çalısmalara devam bakalım hayirlisi olsun sen nasılsın bugün yine 8 şehit var cukurcadaki o karakola bu 8. Baskınmis karakolun resimleri var esimle baktikta içler acısı ya olmaz bukadar telle çevrili etrafı doğru düzgün duvar bile yok diğer askerlerin ölmemesi şans olmuş korunak yok oraya veriyorlar bir sürü askeri bile bile lades diyoruz yazık günah yine kaç eve ateş düştü kac kez daha basilir o karakol kac ocak daha soner halimiz iyice kötüye gidiyor hepsi allahından bulsun beter olsunlar artık diyecek soz bulamıyorum ben

istemedim ama gönül bu... Asker sevdim ablalarım... Nerden çıktı nasıl oldu anlamadan...
Sonra vardım işin ciddiyetine geç olsada.soramıyorum da ona ne olacak sonumuz diye.sordum bir kere gerçekten bilmek istiyor musun dedi ? Anlattı biraz.annem bilmiyor ama ağzını aradım seni askere vermem ben dedi. Ona soramıyorum ama size sorsam ne olacak bizim sonumuz ? Nedir bu doğu görevi falan ne kadar sürer.daha okurken bile ayrıyız biz.askeri lisedeydi benimki şimdi akdemide. Nedir bu işin sonu zorlukları ?

öyle canım maalesef, karakol dedikleri teneke kutu zaten. bizimkilerin nerede oldukları belli kabak gibi. bile bile oluyor ya bu olanlar ona yanıyorum zaten.
sana iyi çalışmalar canım, hayırlısı olsun.

benim erkek arkadaşımda subay..istanbulda tanıştık..ben de senin gibiydim başladığımız gün aklıma bile gelmedi mesleği, olabilecekler, gelecek vs. aklımda yoktu, evliliği çok uzun yıllar düşünmüyordum sadece anı yaşamak istedim..6-7 ay sonra ben de sormaya başladım başka şehirlerde nasıl yaparım? ne iş yaparım? ailemi, arkadaşlarımı nasıl bırakırım? ailem kabul eder mi? vs. annemin ağzını aradığımda aynen dediğin gibi "askere kız vermem" dedi..sürekli laf arasında ondan, iyi huylarından vs bahsede bahsede bu fikre alıştı..bu yüzden dert etme elbet kabul ederler..
ne olacak, nasıl ayrı kalıcaz derken gitti..2,5 yıl istanbulda beraberdik şimdi doğuda 2.şark görevinde..

sorduğunda ne anlattı sana?

10 senede 2 sene doğu görevi varmış genelde aileler götürülmezmiş.burda yazanlardan farkı yok işte asker eşi bekler ... Tayin işi de belli değilmiş. Ben daha rütbeleri bile bilmiyorum .akademiden mezun olması avantaj mıdır? Benim yapacağım meslek büyükşehirlerde olmamı gerektiriyor.nasıl olacak hiç bilmiyorum

ayın 10 u gelmesin derken dün aniden gönderdimm sevdiğimi ne kadar zor ya bir telefonla aniden gitmesi gerekti şırnağa

Ne zormuş, ne kadar acıymış..
3 hafta oldu sanki 3 yıl gibi..
yüreğim hep ağzımda, boğuluyorum..
akşam yemeğine yarım saat gecikse üzülür dert ederdim kendime
şimdi günde bir kez 30 sn telefonla konuşsam şükrediyorum...
ALLAH'ım sabır....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…