mrblarben burda yazıyordum onceden ama bayadır gıremmıtım sımd tekrar geldım hell oooo
günaydın hanımlarr
selam canım nasılsın_? başladın mı çalışmaya? ev hanımlığı nasıl gidiyor?
günaydın canım başladım çalışmaya bakalım güzel gidiyor evlilikte ders çalışmadakociş nöbetçi bu gece daha çok çalışırım işten gelince rahat vermiyor pek çalışamıyorum benimle ilgilen diyor sen nasılsın tattlım varmı eşinden hbr izin çıkmadımız daha
maşallah canım benim, hepsini birden iyi götürüyosun. evliliğin en tatlı zamanları şimdi tabiki de ilgilenceksin
yok canım hala izin olayları belirsiz. millet 2. izne çıktı biz 1. yi yapamadık daha. sıyırmak üzereyiz kafayı.
Allah kolaylık versin canım inş. en kısa zamanda kavuşursunuz kaç ay oldu hala izin yok nasıl bir sistem bu yaaadoğuda boş yerler belirlenmiş eşim listeyi almış hep karakol fln var çogu yeri bilmiyoruz bile uff inş. bu yıl gelmez sıra
ya canım size karakol gelmemesi lazım daha erken eşinin rütbesi için...hayırlısı tabiki de, çok zor işte karakollar da..
günaydınlaarrr
bi askerle sözlüyümmm evlilik nasıl bi asker eşi olmak nasıll
çoook korkuyorumm çevrem hiçç tasvip etmiyo ?
eski sevgilin mi askerdi yenisi mi?
başka bi konunda zaten aklım eski sevgilimde demişsin.
sevmediğin bi adamla, hele de bi askerle evlenmeni tavsiye etmem.
büyük bir aşk olmadan asla çekilecek şey değil.
adama da yazık,
kendini koşulsuz seven ve aklında başka biri olmayan biri ile hayatını dağda, bilmediği şehirlerde geçirmesi gerekir.
sana güvenip seni tek başına bırakıp gitmek zorunda kalacak bir adam bu.
ama sanırım sen bi hata yapıp evlenmek zorunda hissediyordun kendini. iyi düşün derim.
ikiside askerdi
çok karışık duygular içindeyim malsef bu durumdan çıkıp düzenli bi hayat kurmam gerek sanırım
sözlümde asker şimdi karacı...
sadece akıl almak istedim affınıza sığınarak :26:
önceki sevgilinizle görüşüyor musunuz peki?
aklınızın sevginizin onda olduğunu sözlünüz biliyor mu?
kesinlikle görüşmüyorum 1 bucuk senedir..
sözlüm bilmiyo tabiki hiçbi erkek kabul etmez saten akılının başkasında oldugunu bile bilee
biriyle devam etmeyi
sadece zaman ver bana herşey güzel olcak kendimee gelcem dedim
ona alışmaya çalışıyorum mecburi bi söz oldu saten bizimki
o çook mutlu çok değer veriyo bana
aşık olmadığın adam için o kadar sıkıntı çekebilecek misin peki?
ya da zamanla sevebileceğine inanıyor musun?
öncekini unutamama sebebin nedir çok özel değilse, yani baya geçmiş zaman. e çivi çiviyi de söker derler...
kesinlikle görüşmüyorum 1 bucuk senedir..
sözlüm bilmiyo tabiki hiçbi erkek kabul etmez saten akılının başkasında oldugunu bile bilee
biriyle devam etmeyi
sadece zaman ver bana herşey güzel olcak kendimee gelcem dedim
ona alışmaya çalışıyorum mecburi bi söz oldu saten bizimki
o çook mutlu çok değer veriyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?