angelım ne güzel aileni görmek çok iyi gelecek sana görümcekler içinde allah sabır versin:)
mataranim ve sweetcim belki tamamen aynı konular olmasada yaşadıklarınızı yaşıyorum inanın,ben doktora gittiğimde seninle aynı şeyi yaşayanlarla konuş demişti,yanlız olmadığını bilmek insanı rahatlatıyor inanın ve ben çok faydasını gördüm...şu sıralar üzücü haberleri fazlasıyla aldığımız içinde etkilenmemek elde değil..
Sağol canım
gelecekleri güne kadar huzurlu vakit geçirmeye çalışıyorum ki onlar geldiğinde o huzuru mumla arayacağım
s...r et diye bir kitap almıştım,bugün öğle arası biraz okudum
bayıldım kitaba hepinize tavsiye ediyorum
ayyy evet bide ağlarız
birtanem belli oldu merkezde bir okul ama taşımalı eğitim yapılıyormuş köylerden..ama olsun ne yapalım en azından il emrine kalmadım:)
matareniciğim hayrlı olsun tayinin. merkez olması çok güzel
malatya da 6 yıl ilçenin köyüne gittim. ulaşımı olmayan ,öğretmeni sevmeyen insanların çocuklarını eğitmek için hergün sabahın köründe çıkıp , karanlıkta eve döndüm. Asker eşleri heryerde en iyi okullarda çalışır derler bide. orada geçirdiğim 6 yılı asla unutamadım
ben de alıcam en kısa zamanda, kendimi yogaya adıyayım biraz kızlar. görüşürüz
anneciğin için geçmiş olsun angelciğim , hepimizin içi acıdı malesef, anneciğinde çok etkilenmiş belli. neyseki yakında yanında olcaksın. görümceler içinde gözünaydınmı demeliSlm kızlar nasılsın
bugün annemin doğum günü ve ben ilk defa doğum gününde yanında değilim
dün akşamda haberleri izleyince tansiyonu 17'ye yükselmiş,bütün gece hastanedeydi bende hep tlf da
6 eylül'de istanbula gidiyorum sonunda kavuşacağım aileme
haftasonu gidecektim ama görümcelerim geliyor (3 taneler de)
hattasorma canım ya deliriyorum sanıyorum kötüolan herşeyi düşünüyorum...eşim annem babam abim anneannem vs ...
haberlerde izlediğim herşeye empati yapıyorum resmen aynı acıyı hissediyorum ordakilerle..eşim annem bir telefonu açmasınlar neler gelmiyorki aklıma...akıl sağlığım bozuldu okadar güçlüydüm ki çevremde herkes öyle söylerdi şu güneş harekatı vardıya mahvetti beni düzelemiyorummmm...nefes alamıyorum bazen yani derin nefes balkona atıyorum kendimi...sigara içiyorum...tek çarem o gibi bırakamıyorum o yüzden o meredide(Allahım bu hastalığı kimseye vermesi akıl sağlığımızı korusunnn
owwwwwww topik baya kalabalık beni nikah için uğurlamayamı geldiniz bekarlığa veda partisimi yapçaksınız banacan dostlarım güzel insanlar
anneciğin için geçmiş olsun angelciğim , hepimizin içi acıdı malesef, anneciğinde çok etkilenmiş belli. neyseki yakında yanında olcaksın. görümceler içinde gözünaydınmı demeli
hatta
canım sen böyle yazıncabende şaşırdım sadece ben çok kuruyorum zannediyordum. ben de bu senaryolara eşim için kurarım. trafik kazalarından tutta birsürü saçma sapan senaryo. hele göreve gittiği zaman resmen hayata küser dünya ile bağlantımı keserim. bende bu durum için yardım almak istiyorum aslında. geçen sene 10 günlüğüne yurtdışına gittiğinde o kadar çok ağladımki , hergün şiş gözle okula giiti. arkadaşlar bile durumumu anladı o derece hastayım yani. doktora gidip ne diyeceğim diye düşünüyordum.
Allah korusun sürekli eşime birşey olursa ne yaparım şüphesiyle yaşıyorum , yani galiba meslekleri bizi hasta ediyor canım. kızım bile durumu fark ediyor. babası 1-2 günlüğüne göreve gidecek olsa " yandık desene yine bunalım takılacaksın "diyor. o derece yani
fıstığım yarın büyük gün sevdiğin insanla hayatlarınızı birleştiriyorsun hayırlı ,uğurlu olsun canım. fotoları bekliyoruz canım
okyonus ayağına basmayı unutma
bizim şahitlerimizinden biri tugay komutanıydı eşim evet deyince beğenmemişti ''olmadı çocuk askerin sesi böylemi çıkar'' demişti
Sağol canım
gelecekleri güne kadar huzurlu vakit geçirmeye çalışıyorum ki onlar geldiğinde o huzuru mumla arayacağım
s...r et diye bir kitap almıştım,bugün öğle arası biraz okudum
bayıldım kitaba hepinize tavsiye ediyorum
evet bende o kitaba başlıcam.nasıl sürükleyicimi.bu tarz kitaplar azcık kasıyor ama isminden dolayı ilgimi çekmişti:)
canım çok güzel bir kitap
okudukça kitabın adıyla özdeşleşip herşeyi boşveriyorsun
hemen başla bence
ablacım benim annem şehit annesi o yüzden çok sarsılıyor zaten bununla ilgili haberleri izlemek anneme yasak ama malesef dün engel olamamışlaranneciğin için geçmiş olsun angelciğim , hepimizin içi acıdı malesef, anneciğinde çok etkilenmiş belli. neyseki yakında yanında olcaksın. görümceler içinde gözünaydınmı demeli
hatta
canım sen böyle yazıncabende şaşırdım sadece ben çok kuruyorum zannediyordum. ben de bu senaryolara eşim için kurarım. trafik kazalarından tutta birsürü saçma sapan senaryo. hele göreve gittiği zaman resmen hayata küser dünya ile bağlantımı keserim. bende bu durum için yardım almak istiyorum aslında. geçen sene 10 günlüğüne yurtdışına gittiğinde o kadar çok ağladımki , hergün şiş gözle okula giiti. arkadaşlar bile durumumu anladı o derece hastayım yani. doktora gidip ne diyeceğim diye düşünüyordum.
Allah korusun sürekli eşime birşey olursa ne yaparım şüphesiyle yaşıyorum , yani galiba meslekleri bizi hasta ediyor canım. kızım bile durumu fark ediyor. babası 1-2 günlüğüne göreve gidecek olsa " yandık desene yine bunalım takılacaksın "diyor. o derece yani
fıstığım yarın büyük gün sevdiğin insanla hayatlarınızı birleştiriyorsun hayırlı ,uğurlu olsun canım. fotoları bekliyoruz canım
ya kitapçıda o kitabı görünce bir an elim ona gitti sonrada açlık oyunlarını aldım.kaç oldu gidiyorum kitapçıya ama arıyorum gözlerimle kitabı yok.isminide söyleyip isteyemiyorum.en iyisi netten edineyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?