Asker Eşleri

saol canım benimm hemen yüklüycem fotoları faceden görürsünüznikahtan sonra kayınvalidem annesi ve paşam bize gelcekelr o gün yükleyemeyebilirim ertesi gün damatlıık alıcaz davetiye seçicez baskıya vericez ona ve bana saat alıcaz en geç pazar yükerim artık ilk fırsatta atıcam fotoğraflarımızı

okyanus canım seninle tanışmak isterim facede beni de eklesene

swetcim ben ilaç kullanıyorum hemdehafif bir ilaç değil.ama kullanmak zorundayımm..kullanmazsam çok çok kötüleşiyorum..herşeye senaryo yazıyorum ağlama krizlerim falan oluyor..tayin çıktıktan sonra tekrar nüksetti rahatsızlığım doktor dozu arttırdı..uyku ve kilo problemi yaratmadı bende kullandığım ilaçlar ..tabi ilaçtan ilaca farkeder ama şunu diyeyim tek başına halledemiyorsan sorunlarını arkadaşlarınla konuş gel burda yaz konuşalım ama yine olmuyorsa doktoruna mutlaka git.buda bir tedavi biçimidir..alışkanlık yapmaz ilaçlar aniden kesersen yan etkilerine maruz kalırsın.mesela ben bir kaç saat unutayım ilacı direkt baş dönmelerim aşlıyor...buda ilaç seretonin hormonu salgılattığı için azalması durumunda açığa çıkan etkiden oluyor.azaltarak bıraktıracak doktorum iyileştiğimi hissettiğimiz zaman:)geçmiş olsunnn şimdiden ama aksatma yoksa herşey üstü üstüne biniyor...

hoşgeldin canım benim okulun belli oldumu?

mataranicim sağol canım yorumun için, ben de çok kurmaya başladım. kendimi ekranda gördüğüm manzaralarda düşünmeye başladım. eşime de yansıtıp etkilemek istemiyorum.
ilaç hafif doz başlarsa belki rahatlarım. bakalım, belki ilk günler için rapor alırım alışana kadar.
sana da geçmiş olsun canım. ne yapalım anca ilaçlarla ayakta durucaz demekki.

kızlar kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayalım,herşey güzel olacak,inşallah sağa salim eşine kavuşacaksın canım ve ilerde çocuklarınıza anlatacaksınız..

Slm kızlar nasılsın
bugün annemin doğum günü ve ben ilk defa doğum gününde yanında değilim
dün akşamda haberleri izleyince tansiyonu 17'ye yükselmiş,bütün gece hastanedeydi bende hep tlf da
6 eylül'de istanbula gidiyorum sonunda kavuşacağım aileme
haftasonu gidecektim ama görümcelerim geliyor (3 taneler de)

canım benim çok geçmiş olsun...ne güzel gidip göreceksin işte sıkma canını bebeğini düşün...görümceleri postaladıktan sonra iyi stres atarsın

matarani tayinin hayırlı olsun canım merkez olmasına çok sevindim. inşallah öğrencilerinle de sorun yaşamazsın canım.

madecim ben de kötüyü düşünmemek istiyorum işte, tam da dediğin gibi.

angelcim senin mutheşem 3 lün de görümceler demek, hayırlı olsun canım, allah kolaylık versin. strese sokma kendini bebişi düşün.

kızlar kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayalım,herşey güzel olacak,inşallah sağa salim eşine kavuşacaksın canım ve ilerde çocuklarınıza anlatacaksınız..

sorma canım ya deliriyorum sanıyorum kötüolan herşeyi düşünüyorum...eşim annem babam abim anneannem vs ...

haberlerde izlediğim herşeye empati yapıyorum resmen aynı acıyı hissediyorum ordakilerle..eşim annem bir telefonu açmasınlar neler gelmiyorki aklıma...akıl sağlığım bozuldu okadar güçlüydüm ki çevremde herkes öyle söylerdi şu güneş harekatı vardıya mahvetti beni düzelemiyorummmm...nefes alamıyorum bazen yani derin nefes balkona atıyorum kendimi...sigara içiyorum...tek çarem o gibi bırakamıyorum o yüzden o meredide(Allahım bu hastalığı kimseye vermesi akıl sağlığımızı korusunnn

owwwwwww topik baya kalabalık beni nikah için uğurlamayamı geldiniz bekarlığa veda partisimi yapçaksınız bana can dostlarım güzel insanlar

angelım ne güzel aileni görmek çok iyi gelecek sana görümcekler içinde allah sabır versin:)

mataranim ve sweetcim belki tamamen aynı konular olmasada yaşadıklarınızı yaşıyorum inanın,ben doktora gittiğimde seninle aynı şeyi yaşayanlarla konuş demişti,yanlız olmadığını bilmek insanı rahatlatıyor inanın ve ben çok faydasını gördüm...şu sıralar üzücü haberleri fazlasıyla aldığımız içinde etkilenmemek elde değil..

Canım k.valide'de var ama o muhattap olmuyor artık bizimle
sağol canım benim sende k.valideni takma eşinle aranızı açmasına izin vermeyin,önemli olan sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…