Asker Eşleri

kasvetli canım, o nasıl bi psikiyatrmış öyle hayret ettim. ben de ondan korkuyorum işte. uyuma gibi bi ihtimalim yok çünkü. iyice bi araştırayım diyorum, özellikle evdeyken kendimi spor ve yogaya vermeye çalışıyorum ama olmuyor. bir elimde diğer kumanda haberleri açıyorum. önümde laptop açık. cep telefonu cebimde. her an tetikteyim. camdan bakıp da askeri araç görücem diye ödüm patlıyor.

ben en başta ne demişim bunları sana söylemiyorum..fakat bunlar benim düşüncelerim..senin sokağın nabzı dedidiğin şeylere cevabım.sokağın nabzı dediğin şey ne " kürt nufusu 1 milyonu geçti özerklik bekliyor " sokağın nabzı dediğin şey ne halk "kendi kendini yönetmek istiyor"...işte sana sokağın nabzına verdiğim cevap.kanın dondu ise haklısın bunların hepsi vahşet...insanın üstüne alınmasıda karşıt olduğu kadar olur.

bana yönelttiğiniz suçlamaların peşini asla bırakmayacağım ve beni pkk'lı gibi sunmanın cezasını çektireceğime hayattaki tüm kutsallarımın üzerine yemin ediyorum ve daha fazla buradaki arkadaşların huzurunu bozmak istemiyorum.
herkese sağlık, huzur diliyorum arkadaşlar ama denizim1234 hanımın şahsıma yönelik suçlamaları ve imaları benim açımdan kabul edilemez.
sizlerden özür diliyorum istemeden ama hiç istemeden bir tartışma yaşandı benim yüzümden ve başlığınıza zarar vermemek için sürdürmeyeceğim bu atışmayı ama ilan ediyorum ben üzerimde kalan bu çamurla mücadele etmeyi düşünüyorum.

amanın bi toplantıya gittim geldim neler olmuş:26:

dualarınız için çok saolun kızlar inşallah ortalık sakinlerde eşi bir an önce yola çıkabilir...

özicim kıyamam sana yaaa,allah bir daha bu duyguları yaşatmasın sana ve hiçkimseye...

dünürrrrrr nasılsın:49::49:

[/COLOR]
bana yönelttiğiniz suçlamaların peşini asla bırakmayacağım ve beni pkk'lı gibi sunmanın cezasını çektireceğime hayattaki tüm kutsallarımın üzerine yemin ediyorum ve daha fazla buradaki arkadaşların huzurunu bozmak istemiyorum.
herkese sağlık, huzur diliyorum arkadaşlar ama denizim1234 hanımın şahsıma yönelik suçlamaları ve imaları benim açımdan kabul edilemez.
sizlerden özür diliyorum istemeden ama hiç istemeden bir tartışma yaşandı benim yüzümden ve başlığınıza zarar vermemek için sürdürmeyeceğim bu atışmayı ama ilan ediyorum ben üzerimde kalan bu çamurla mücadele etmeyi düşünüyorum.

eğer size pkklı demişsem üzürdilerim ki demedim! .şahsınıza da yönelik bir suçlamada yapmadım..belki sizi hukukçu gibi konuşmamı beklediniz ama üzürdilerim hukukçu değilm normal bir insanım..6 çocuğunuz varsa evet deneme yoluyla belki şahsınıza olabilir..yada kaymakamın yolunu kesen sizseniz evet sizin şahsınıza olabilir..kutsal değerleriniz için benle uğraşacaksanız söyleyim valla ne malım mülküm nede servetim var..internet sitelerinde atatürke ve bu ülkenin ordusuna hakaret eden onlarca insan var ben bir asker eşi olsam önce onları arayıp bululrdum.

benim gibi bi insana bu şekilde cevap verdiğiniz, beni terörist yerine koyduğunuz ve yine çok ağrıma gidecek bir şekilde benim, anlattığınız tarihi anektodun cahili olabileceğimi düşündüğünüz için kalbimi nasıl kırdığınızı ve satırlarınızı okurken titrediğimi anlatamam.
başka bişey söylemeyeceğim size ama özür dilemenizi bekliyorum siz yada bir başkası bana pkk'lı diyemezsiniz.bunu ima bile edemezsiniz.
ne münasebet hanımefendi...gerçekten kötü niyetli biri olsam kendimi ifade etmek için sabahtan beri kendimi paralar mıyım. sinirlerinizi bozar çeker giderdim. teker teker kalbini kırmış olduğumu düşündüğüm insanlara izahat yapıyorum. yaptığınız beni çok yaraladı. bunu kullanmak istemiyordum ama ben eski bir asker eşiyim ve bana isnat ettiğiniz şeylerin kenarından bile geçmiyorum ben.

canım kafanı yorma seni anlayanlar da war elbet.. herşey gönlünce olsun..

derincim sen ne yaptın? ne kadar verdin, iyi misin, bebiş nasıl?

Ne yapıyım canım iyi olmaya çalışıyorum. Evet Ankaradayım bayram sonrası döncem eşimle.İzin falana alamdı o. Zaten artık uçakla gidemiyorum,otobusle hiç gidilmez. Eşim gelince onunla dönebilirim ancak. Galiba eşim gene gidecek bi yerlere hazırlık yapıyorlar hazır olun demişler:50: Ne olcaksa olsa artık biz de bi rahatlasak...

derindeniz arkadaşımızın üstüne bu kadar gitmeye gerek yok kızlar izah etmeye çalışıyor kendini,oda terörün bitmesini istiyo, bizde herkesin düşüncesi, kendince çözüm yolu başka saygı duymak gerekir herkes aynı düşüncede olmak zorunda değil değil mi....

merhaba kızlarrrr ,madeciğim dualarımız arkadaşın için . inşallah doğumda yanında olabilir.
özlemciğim , herşeyin hayırlısı canım ,kayınvalidenlerin yanına mı gideceksin ? herşey güzel olacak inşallah canım,aksini düşünürsen psikolojik olarak çökeriz zaten
sweetciğim o kadar üzldüm ki canım, mutlaka iyi bir psikiyatr dan yardım almak senin içinde çok iyi olacak.
derinciğim nasılsın ? Ankarada mısın canım

Son düzenleme:
Ne yapıyım canım iyi olmaya çalışıyorum. Evet Ankaradayım bayram sonrası döncem eşimle.İzin falana alamdı o. Zaten artık uçakla gidemiyorum,otobusle hiç gidilmez. Eşim gelince onunla dönebilirim ancak. Galiba eşim gene gidecek bi yerlere hazırlık yapıyorlar hazır olun demişler:50: Ne olcaksa olsa artık biz de bi rahatlasak...

evet canım ne yapacaklarsa yapsınlar artık, kökleri kazınsın pisliklerin.
bayramda uzun tatil yaparsınız canım 9 gün gelebilirse eşin, iyi olur senin için. yalnız dönme zaten tehlikeli artık.
yolunda gidemediğimiz bi memlekette yaşıyoruz.

aynı anda yazmışız canım,bayramada az kaldı derinciğim , sonrasında zaten seminerlerimiz başlayacak.inşallah güzel şeyler olur canım, pisliklerin temizlenmesi içinde ne gerekiyorsa yapılsın artık.

kasvetli canım, o nasıl bi psikiyatrmış öyle hayret ettim. ben de ondan korkuyorum işte. uyuma gibi bi ihtimalim yok çünkü. iyice bi araştırayım diyorum, özellikle evdeyken kendimi spor ve yogaya vermeye çalışıyorum ama olmuyor. bir elimde diğer kumanda haberleri açıyorum. önümde laptop açık. cep telefonu cebimde. her an tetikteyim. camdan bakıp da askeri araç görücem diye ödüm patlıyor.

canım sen en ıyısını bi doktora git eger ilaç verecek olursa sakın alma olurmu.. geri gel baska doktorlada git seans uzerınden ucrete tabı tutulanlardan ama onlarda umarım maddi acıdan sarsmaz seni..
ben suan ne yalan sölimm artık tvye bakmıyorum bakmak istemıyorum.. sadece laptop tan sankı çok farklı tven daha cok haber bakıuyorum ..

özlemcim canım benım eşin en ıyısını yapmıs ...gece olanlar içinde kıyamam sana yaa :(:( gececek hepsi lütfen birazcık daha dayan sabır et..

derindeniz inanki farklı duusnuyoruz , belki yasadıgın yer belki çalıstıgın mekan bunu tetıklıyor kımbılır..
benim içinde yasadıgım sehır dısında esımın mesleginden ötürü bende bu konuda daha hassasım öyle soyleyeyım..

gerekirse ben de özelden inandığım fikir konusunda savunmamı yapacagım

bazı şeylere inanamıyorum ya...
söylecek çok şey var da hiç tartışma yaratmak istemiyorum burda..
ama şunu iyi biliyorum ki insanları anlamak ve tanımak çok zor........

lacey ablacım ve kasvetli sağolun yorumlarınız için. bu şekilde eşime ve kendime zarar vericem daha çok diye korkuyorum. ona destek olmam lazım ama daha çok moralini bozuyorum sanırım. durduk yere tartıştık geçen gün annesi yüzünden, tartışma nerelere geldi. :59: sonra topladık ama ben bütün gece uyuyamadım eşimin dikkati dağılmış mıdır, aklı bende midir... sanrım korku oluştu bende. araba kullanmaya bile korkar oldum. bayram sonrası tatilden dönünce adam gibi bi psikiyatra gideceğim, belki psikoloğa da yönlendirir.

hanımlar gerçekten yeter artık...topiğimizin kapatılması için yine bi sürü dalavere dönüyor bari siz ortak olmayın şunlara...lacey ablacım evet kayınvalideme gidiyorum...çiğdemciğim hayır benim bebeğim yok henüz

Back