evet canım ne yapacaklarsa yapsınlar artık, kökleri kazınsın pisliklerin.
bayramda uzun tatil yaparsınız canım 9 gün gelebilirse eşin, iyi olur senin için. yalnız dönme zaten tehlikeli artık.
yolunda gidemediğimiz bi memlekette yaşıyoruz.
aynı anda yazmışız canım,bayramada az kaldı derinciğim , sonrasında zaten seminerlerimiz başlayacak.inşallah güzel şeyler olur canım, pisliklerin temizlenmesi içinde ne gerekiyorsa yapılsın artık.
bazı şeylere inanamıyorum ya...
söylecek çok şey var da hiç tartışma yaratmak istemiyorum burda..
ama şunu iyi biliyorum ki insanları anlamak ve tanımak çok zor........
Bencede canım gerek yok daha fazla uzatmaya ama galiba benim yakaladığım tuhaflıkları sende yakalıdın dimi?
lacey ablacım ve kasvetli sağolun yorumlarınız için. bu şekilde eşime ve kendime zarar vericem daha çok diye korkuyorum. ona destek olmam lazım ama daha çok moralini bozuyorum sanırım. durduk yere tartıştık geçen gün annesi yüzünden, tartışma nerelere geldi.sonra topladık ama ben bütün gece uyuyamadım eşimin dikkati dağılmış mıdır, aklı bende midir... sanrım korku oluştu bende. araba kullanmaya bile korkar oldum. bayram sonrası tatilden dönünce adam gibi bi psikiyatra gideceğim, belki psikoloğa da yönlendirir.
canım bende bir psikiyatrıya gitmek istiyorum.ama dediğin gibi ilaçlar uyutursa bebeğimle ilgilenemem yada aşırı kilo alırmıyım diye cesaret edemedim.zaten özel seanslar bütçemi çok sarsar o yüzden gidemem.devlet hastenisinde de sadece ilaç yazıyorlar dinlemiyorlar bile.neyin var diyo öyle derin derin anlatamıyorsun yani.yazıyo reçeteni yolluyor.bir defa gitmiştim ama aptal gibi olmuştum.adımı sorsalar söyleyemicek durumda oluyordum.yanımda bildiğim bir şeyden konuşsalar katılamıyordum konuşmaya.çok fenaydı.kızlar bişe danışmak istiyorum size.
ben bu duruma çok dayanabileceğimi sanmıyorum. psikiyatra gitmeye karar verdim. gideceğim yeri de buldum ama emin değilim. ilaç verip yollar mı ne yapar ki? daha önce hiç gideniniz oldu mu? ağır ilaçlar içip kilo almak ya da uyumak istemiyorum ben, sabahları işe gelmek zorundayım. ama sanırım bişeyler kullanmam lazım.
canım benim ya.inan aklım hep sende.sen daha derinden sarsıldın.bunları yaşadığın için çok üzülüyorum.valiz topluyorum 2-3 güne kadar gitcem...dün geceki ruh durumumdan dolayı biletimi erken almış kocişim...sabaha kadar titremişim..bizi bulacaklar sessiz konuş demişim
geçen senemi hatırlatıyorsun bana sweet biz boşanmayı bile konuşur olmuştuk.kayınvalidem yüzünden aramız çok açılmıştı ki ne zaman oraya gitsem eskiye dönüyoruz.şimdi gidicem gitmeden bir destek almalıyım en azından eşime zarar vermemek için.hayatlarımız nasıl birbirinin kopyası.çoğumuzun hayatı sanki kopyalanmış gibi.ben eşimin ailesinin yanına gidince bambaşka bir insan oluyorum.en son anneme gelmeden önce kafamı duvarlara kapılara vurmaya başlamıştım.deliriyrdum resmen.tabi o anda eşimi arayıp ağzıma ne gelirse sayıyordum.hep kayınvalidem yüzünden.oda bana diyordu ki bende kayınvalidemin yanında otururken senden beterdim!lacey ablacım ve kasvetli sağolun yorumlarınız için. bu şekilde eşime ve kendime zarar vericem daha çok diye korkuyorum. ona destek olmam lazım ama daha çok moralini bozuyorum sanırım. durduk yere tartıştık geçen gün annesi yüzünden, tartışma nerelere geldi.sonra topladık ama ben bütün gece uyuyamadım eşimin dikkati dağılmış mıdır, aklı bende midir... sanrım korku oluştu bende. araba kullanmaya bile korkar oldum. bayram sonrası tatilden dönünce adam gibi bi psikiyatra gideceğim, belki psikoloğa da yönlendirir.
malesef şu kadın aradığında hep huzursuzluk çıkıyor. bıktım artık sülalesinden. ben ailesini ailem gibi görmüormuşum falan. baya tartıştık yani. sadece beni ailesinden daha çok soğuttu o kadar. o insanlar yüzünden tartışmaktan bıktım. bari diorum onları kafayı takmayayım. özel hastaneye gidicem, en azından para verince dinliyorlar seni.
canım bende bir psikiyatrıya gitmek istiyorum.ama dediğin gibi ilaçlar uyutursa bebeğimle ilgilenemem yada aşırı kilo alırmıyım diye cesaret edemedim.zaten özel seanslar bütçemi çok sarsar o yüzden gidemem.devlet hastenisinde de sadece ilaç yazıyorlar dinlemiyorlar bile.neyin var diyo öyle derin derin anlatamıyorsun yani.yazıyo reçeteni yolluyor.bir defa gitmiştim ama aptal gibi olmuştum.adımı sorsalar söyleyemicek durumda oluyordum.yanımda bildiğim bir şeyden konuşsalar katılamıyordum konuşmaya.çok fenaydı.
canım benim ya.inan aklım hep sende.sen daha derinden sarsıldın.bunları yaşadığın için çok üzülüyorum.
geçen senemi hatırlatıyorsun bana sweet biz boşanmayı bile konuşur olmuştuk.kayınvalidem yüzünden aramız çok açılmıştı ki ne zaman oraya gitsem eskiye dönüyoruz.şimdi gidicem gitmeden bir destek almalıyım en azından eşime zarar vermemek için.hayatlarımız nasıl birbirinin kopyası.çoğumuzun hayatı sanki kopyalanmış gibi.ben eşimin ailesinin yanına gidince bambaşka bir insan oluyorum.en son anneme gelmeden önce kafamı duvarlara kapılara vurmaya başlamıştım.deliriyrdum resmen.tabi o anda eşimi arayıp ağzıma ne gelirse sayıyordum.hep kayınvalidem yüzünden.oda bana diyordu ki bende kayınvalidemin yanında otururken senden beterdim!
hanımlar gerçekten yeter artık...topiğimizin kapatılması için yine bi sürü dalavere dönüyor bari siz ortak olmayın şunlara...lacey ablacım evet kayınvalideme gidiyorum...çiğdemciğim hayır benim bebeğim yok henüz
ahh canım bılmezmıyım yaaaa üfff canları cehenneme yani.. sen benımkılerı bende senınkılerı bılıyorum azcok.. canım o lafları dedırten kım anası demi.. sende deki eşine bi derdi varsa sana soyletmesın bana soylesın bız aramızda hallederız de tmm mı.. esını aradan cek..boylece sana karsı kıskırtamaz daha ..aranıza bozma derdınde ahh canım hepsının derdi bu valla.. benı bı bosatsalar 40gun 40gece dugun yapacak bunlarmalesef şu kadın aradığında hep huzursuzluk çıkıyor. bıktım artık sülalesinden. ben ailesini ailem gibi görmüormuşum falan. baya tartıştık yani. sadece beni ailesinden daha çok soğuttu o kadar. o insanlar yüzünden tartışmaktan bıktım. bari diorum onları kafayı takmayayım. özel hastaneye gidicem, en azından para verince dinliyorlar seni.
evet canım bende özel hastaneye gitmeni tavsiye ederim.devlet hastanede pek dikkate alınacağını sanmıyorum tecrübelerimden dolayı.Allah tan benim eşim kendi ailesinin gerçek yüzünü gördü.iyiki benimle eşimin yanında kavga etti.oda anladı herşeyi.şimdi benden beter oldu.şu günler bir bitsin senede bir haftadan fazla gimem oraya diyor.ama ne fayda ben gitmek zorundayım.
jelyim selam nasılsın? sen gitme dediğin halde ben gittim yaaa uuuuu sen benım ordakı durumumu gorcektın swete birazcık bahsetmıstım biliyor azcok..
13gunde 6kılo verdım sımdı 68kgya dustum .. zihinsel olarak gazi oluverdım azıcık tırlattım yani
gerizekalı gorumcem eşim evde yokken yattım odaya daldı dediki sen napmaya calısıyosun amacın ne xi neden uzak tutuyorsun bizden,yakasına yapıstın kaldın bırak yakasını artık onun bi ailesi var senın ibaret değil..ben böleeehem kavga edıyorsun ! hemde yakasından dusmuyorsun!!! annem sizin ne zaman bosanacagınızı merak edıyor..babam senın yuzunu gormek istemıyor eve gelmiyor aynı masada yemek yemıyor bukadar körmüsün sen yerıne ben utandım dedi senın yuzunden kardesımle bi oturup dertlesemedım bi gezip tozamadım sen geldın ailemizi parcaladın ayagını denk al böyle yapmaya devam edersen dıs kapının mandalı dahası ben senı bosatmasını bilirim dedi sana kızdım hırsını kızımdan cıkardım onu dovdum senın yuzunden dedi --dövmeseymıs banane---
bende dedımki siz lafları sokun sokun sonra nıye soyle gelın niye boyle diyip durun dedım..gorumcede bana ben gelınmısın sokulan lafları yutmak zorundaymısımm buna mecburmsum ,,ayrıca onların istediği gibi bi gelın hiç olmamısım beklentilerini karsılamamısım falan filan..
hee oldu onlar gül deyınce ben 32 dısımle gulcektım ağla dıyınce yerlere yatıp dovunecektım onu beklemısler .. gorumcem ozelıkle dedi sana laf sokulsada sırıtmak zorundayımısım lafa bak...
sonra dediki kardesımı senın etrafında pervane etmek zorunda değilsin,kardesımle senınle ilgilenmek sorunda değil..kardesımı buna zorlayamassın vsvs
bende actım ağzımı yumdum gozumu bunca laftan sonra susacak değildim herahlde...basladım senın kocan senı ezıyosa ezdırıyosa ben napimm senın kocan senınle ilgilenmıyorsa hep anasının ağzına bakıyosa ben napimmm haa napimmm nıye hırsını benden cıkartıyorsun kıme tırnagın gecmıyorsa onunla ugras.. eşimin yanındada ben sizin beklentılerınızı karsılamak zorunbda değilim eşiminkini karsılıyorsam gerısı teferruattır anlasıldımı dedım.. eşim benım bu huyumu boyle kabul etti sizde kabul etmek zorundasınız dedım.. sinir kirizi gecırıp hastanelık oldummm allah bildiği gıbı yapsın onları ınsallah...
hee sımdı eylulun ortası yine giidicesssmişizzz eşim yıllık ızın aldı benıde surucek peşinden gidimde tam agızlarına sı.mamıstım isabet olur ,karnınım şişi ınsın bı gidimdee
abooo çirkefliğe gel çirkefliğe.edepsiz terbiyesiz.seninkiler dahada betermiş bacım.Allah yardımcın olsun.iyi insan lafın üstüne gelirmiş kayınvalidecim aruyor bakalım ne dicek yine.jelyim selam nasılsın? sen gitme dediğin halde ben gittim yaaa uuuuu sen benım ordakı durumumu gorcektın swete birazcık bahsetmıstım biliyor azcok..
13gunde 6kılo verdım sımdı 68kgya dustum .. zihinsel olarak gazi oluverdım azıcık tırlattım yani
gerizekalı gorumcem eşim evde yokken yattım odaya daldı dediki sen napmaya calısıyosun amacın ne xi neden uzak tutuyorsun bizden,yakasına yapıstın kaldın bırak yakasını artık onun bi ailesi var senın ibaret değil..ben böleeehem kavga edıyorsun ! hemde yakasından dusmuyorsun!!! annem sizin ne zaman bosanacagınızı merak edıyor..babam senın yuzunu gormek istemıyor eve gelmiyor aynı masada yemek yemıyor bukadar körmüsün sen yerıne ben utandım dedi senın yuzunden kardesımle bi oturup dertlesemedım bi gezip tozamadım sen geldın ailemizi parcaladın ayagını denk al böyle yapmaya devam edersen dıs kapının mandalı dahası ben senı bosatmasını bilirim dedi sana kızdım hırsını kızımdan cıkardım onu dovdum senın yuzunden dedi --dövmeseymıs banane---
bende dedımki siz lafları sokun sokun sonra nıye soyle gelın niye boyle diyip durun dedım..gorumcede bana ben gelınmısın sokulan lafları yutmak zorundaymısımm buna mecburmsum ,,ayrıca onların istediği gibi bi gelın hiç olmamısım beklentilerini karsılamamısım falan filan..
hee oldu onlar gül deyınce ben 32 dısımle gulcektım ağla dıyınce yerlere yatıp dovunecektım onu beklemısler .. gorumcem ozelıkle dedi sana laf sokulsada sırıtmak zorundayımısım lafa bak...
sonra dediki kardesımı senın etrafında pervane etmek zorunda değilsin,kardesımle senınle ilgilenmek sorunda değil..kardesımı buna zorlayamassın vsvs
bende actım ağzımı yumdum gozumu bunca laftan sonra susacak değildim herahlde...basladım senın kocan senı ezıyosa ezdırıyosa ben napimm senın kocan senınle ilgilenmıyorsa hep anasının ağzına bakıyosa ben napimmm haa napimmm nıye hırsını benden cıkartıyorsun kıme tırnagın gecmıyorsa onunla ugras.. eşimin yanındada ben sizin beklentılerınızı karsılamak zorunbda değilim eşiminkini karsılıyorsam gerısı teferruattır anlasıldımı dedım.. eşim benım bu huyumu boyle kabul etti sizde kabul etmek zorundasınız dedım.. sinir kirizi gecırıp hastanelık oldummm allah bildiği gıbı yapsın onları ınsallah...
hee sımdı eylulun ortası yine giidicesssmişizzz eşim yıllık ızın aldı benıde surucek peşinden gidimde tam agızlarına sı.mamıstım isabet olur ,karnınım şişi ınsın bı gidimdee
evet ya varmı bunun bir yolu bilmiyorum ama artık düzelmek istiyorum.hiç bir şeyi bilmesin gelince uzun uzun anlatıcağım zamanlar olucak.ama şimdilik bilmesin istiyorum.bunu başarmak zorundayım artık.jelicim az kaldı bak, çoğu gitti artık sizin. biraz daha sabır canım. biliyorum kayınvalide ile çok zor, hele de bizimkiler gibiyse. ama en büyük hatamız eşlere yansıtmak oluyor. engel de olamıyoruz.ben de ağzımdan kaçırdım annesinin ettiği lafı. onun da psikolojisi normal değil tabi orda.
şu durumda bile evliliğimizi etkilemek için uğraşmasalar olmuyor yani.
bazı şeylere inanamıyorum ya...
söylecek çok şey var da hiç tartışma yaratmak istemiyorum burda..
ama şunu iyi biliyorum ki insanları anlamak ve tanımak çok zor........
Bencede canım gerek yok daha fazla uzatmaya ama galiba benim yakaladığım tuhaflıkları sende yakalıdın dimi?
aynen öyle canım ve inanamıyorum....
arkadaşlar boşwerin, kim ne demek istediyse istedi.
bizim derdimiz bize yeter allahaşkına. isteyen özelden tartışsın.
böyle şeyler yüzünden topiğimize yöneticiler uğradı,
kızz manyak bunlar anlıcan mıllet etende ne tas var hepsını bırbır doktu.. elim ayagım titrettiler fenalık gecırttıler bana.. allahından bulsunlar ınsallah..abooo çirkefliğe gel çirkefliğe.edepsiz terbiyesiz.seninkiler dahada betermiş bacım.Allah yardımcın olsun.iyi insan lafın üstüne gelirmiş kayınvalidecim aruyor bakalım ne dicek yine.
evet ya varmı bunun bir yolu bilmiyorum ama artık düzelmek istiyorum.hiç bir şeyi bilmesin gelince uzun uzun anlatıcağım zamanlar olucak.ama şimdilik bilmesin istiyorum.bunu başarmak zorundayım artık.
hah bak nasıda tahmın ettım canım senı arıcakya sımdı k.validem deki anne oğlunu karıstırma ikimizde koca insanlarınız dahası iki kadınız bir derdın varsa bana soyle eşim artık bu işleri karıstırmak hoş değil demiş bizim gibi modern iki kadına yakısanı yapalım de...canım beni eşime şikayet etmişler, aramıyor diye. bana da hayırsızsın demişti. iki güne bir arıyor zaten kayınvalidem, ben fırsat bulamıyorum ki. dün aradım mesela. ama kıymete mi bindim, yoo
açığımı arıyorlar resmen. eşimle zaten telefonla konuşcak vaktimiz dahi olmuyor. bi de bunları tartışmak durumunda kalıyoruz. ama artık tek kelime tartışmıcam. aklım onda hep. tek derdim sağ salim dönmesi.
senin kayınvalide zaten ayrı bi film olur yani, vicdansız insanlar işte.
iyi akşamlar kızlar, ben mesaiyi kapatıyorum.
umarım hepimiz eşlerimizden iyi haberler alırız bu gece de.
okyonuscum yarın için bol şans canım, nikah fotolarını bekliyoruz. son bekarlık gecenin tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?