ben en başta ne demişim bunları sana söylemiyorum..fakat bunlar benim düşüncelerim..senin sokağın nabzı dedidiğin şeylere cevabım.sokağın nabzı dediğin şey ne " kürt nufusu 1 milyonu geçti özerklik bekliyor " sokağın nabzı dediğin şey ne halk "kendi kendini yönetmek istiyor"...işte sana sokağın nabzına verdiğim cevap.kanın dondu ise haklısın bunların hepsi vahşet...insanın üstüne alınmasıda karşıt olduğu kadar olur.
Napıyosunuz kızlar? Özlem iyi yapmış canım eşin, en kısa zamanda gelmen senin içinde eşin için de iyi olacaktır.
Napıyosunuz kızlar? Özlem iyi yapmış canım eşin, en kısa zamanda gelmen senin içinde eşin için de iyi olacaktır.
[/COLOR]
bana yönelttiğiniz suçlamaların peşini asla bırakmayacağım ve beni pkk'lı gibi sunmanın cezasını çektireceğime hayattaki tüm kutsallarımın üzerine yemin ediyorum ve daha fazla buradaki arkadaşların huzurunu bozmak istemiyorum.
herkese sağlık, huzur diliyorum arkadaşlar ama denizim1234 hanımın şahsıma yönelik suçlamaları ve imaları benim açımdan kabul edilemez.
sizlerden özür diliyorum istemeden ama hiç istemeden bir tartışma yaşandı benim yüzümden ve başlığınıza zarar vermemek için sürdürmeyeceğim bu atışmayı ama ilan ediyorum ben üzerimde kalan bu çamurla mücadele etmeyi düşünüyorum.
benim gibi bi insana bu şekilde cevap verdiğiniz, beni terörist yerine koyduğunuz ve yine çok ağrıma gidecek bir şekilde benim, anlattığınız tarihi anektodun cahili olabileceğimi düşündüğünüz için kalbimi nasıl kırdığınızı ve satırlarınızı okurken titrediğimi anlatamam.
başka bişey söylemeyeceğim size ama özür dilemenizi bekliyorum siz yada bir başkası bana pkk'lı diyemezsiniz.bunu ima bile edemezsiniz.
ne münasebet hanımefendi...gerçekten kötü niyetli biri olsam kendimi ifade etmek için sabahtan beri kendimi paralar mıyım. sinirlerinizi bozar çeker giderdim. teker teker kalbini kırmış olduğumu düşündüğüm insanlara izahat yapıyorum. yaptığınız beni çok yaraladı. bunu kullanmak istemiyordum ama ben eski bir asker eşiyim ve bana isnat ettiğiniz şeylerin kenarından bile geçmiyorum ben.
derincim sen ne yaptın? ne kadar verdin, iyi misin, bebiş nasıl?
hoşgeldin derincimmm...
Ne yapıyım canım iyi olmaya çalışıyorum. Evet Ankaradayım bayram sonrası döncem eşimle.İzin falana alamdı o. Zaten artık uçakla gidemiyorum,otobusle hiç gidilmez. Eşim gelince onunla dönebilirim ancak. Galiba eşim gene gidecek bi yerlere hazırlık yapıyorlar hazır olun demişlerNe olcaksa olsa artık biz de bi rahatlasak...
Ne yapıyım canım iyi olmaya çalışıyorum. Evet Ankaradayım bayram sonrası döncem eşimle.İzin falana alamdı o. Zaten artık uçakla gidemiyorum,otobusle hiç gidilmez. Eşim gelince onunla dönebilirim ancak. Galiba eşim gene gidecek bi yerlere hazırlık yapıyorlar hazır olun demişlerNe olcaksa olsa artık biz de bi rahatlasak...
ben aranıza gec katılınca bazı seylerı gerıden takıp edıyorumözlemcım bebısın mı olcak senın?
kasvetli canım, o nasıl bi psikiyatrmış öyle hayret ettim. ben de ondan korkuyorum işte. uyuma gibi bi ihtimalim yok çünkü. iyice bi araştırayım diyorum, özellikle evdeyken kendimi spor ve yogaya vermeye çalışıyorum ama olmuyor. bir elimde diğer kumanda haberleri açıyorum. önümde laptop açık. cep telefonu cebimde. her an tetikteyim. camdan bakıp da askeri araç görücem diye ödüm patlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?