Asker Eşleri

sayı artmadıkça haberlere konu bile olmuyor. her ay 10ar 13er şehit vermeden gündeme bile gelmiyor hiç.
bir torba kömüre oy verirsen, vatanının evladınına da bi torba kömür kadar değer verilmez işte.

hakkari semaları boş durmuyor skorsky lerin biri gidiyor biri geliyor....hadi bakalım kaçın inlerinize, barış istiyodunuz alın size barış.....dualarınızı esirgemeyin kızlar,mehmetçik boş durmuyor allah yar ve yardımcıları olsun.............

ben anlamadım ha bire yorum yapıyolar başka icraaat yok hem üst rütbe komutanları içeri alın sonrada askerden üst düzeyde icraat bekleyin?

bu da son bi okuduğun yazı ve çok doğru yazılmış bi yazı Terör örgütü ramazan dinlemiyor, canımızı yakıyor, kanımızı döküyor biz de bayram sonrası edebiyatı ile olayları erteliyoruz. Terör örgütü rest çekiyor onu bile göremiyoruz. Devlet sen bir dakika bile beklemeden Kandil'i bombalarsın, hainleri inlerinde boğarsın. Neden bayram sonrasını bekleyecekmişiz? Uçakların havalanması, tankların yürümesi, topların ateş alması için zamana ihtiyacımız varsa, birilerinin müsaadesine muhtaç isek vay halimize! Bugünden tezi yok bu terör saldırılarına misliyle cevap vermek gerekiyor. Bu dakikadan sonra söylenecek sözler, sert açıklamalar havanda su dövmek tabirinde değerlendirilecektir. Şayet bıçak kemiğe dayanmışsa yapılması gereken o bıçağı tutan eli kökünden kesip atmaktır. Gerisi lafı güzaftır.

canım keşke sen bunlara hiç şahit olmasaydın.bizde eşlerimizden ayrıyız ama en azından ordaki olaylara birebir tanık olmadık.eminim çok zordur senin için.Allah yardımcın olsun.Allahım ordaki herkese yardım etsin askerlere eşlerine çocuklarına.Allahım başka canlar yanmasın artık bir it soyu için.bu adam kürt bile değil ki.bu kürt halkı nasıl bunları bilmiyor görmüyor.

özlemcim bütün dualarımız onlarla inş allahın izniyle şehitlerimizin intikamı çok kötü alınacaktır.cehennem ateşiyle yanacaklardır.

evet hem de nasıl şahit oldum...bugün gerçekten 10 yaş yaşlandığımı düşünüyorum...rabbim korusun askerimizi polisimizi...benim çocuğum yok ama olanlar nasıl teselli ediyor,bu sesleri nasıl açıklıyorlar düşünmek bile istemiyorum...eğer burda 10 gün daha kalırsam eminim psikolojik yardım almam gerekecek....

özlemciim Allah senin ve diğer eşlerin yardımcısı olsun.ama sen aklını korumalısın birbirinize destek olmalısınız ki eşlerinizin yanında olup onlara destek olabilesiniz.siz onların yanında olunki onlar daha huzurlu olabilsinler.

şu mübarek Ramazan ayında Rabbim tüm askerlerimizin ve polisimizin yardımcısı olsun... Şehit olan askerlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerine sabırlar versin, dilerim Allahtan ki o kkkkkkkkkkkkkkkkler kendi pisliğinde boğulsunlar...diyecek çok şey var aslında ama.....

herkese iyi akşamlar dılıyorum ben cıkıyorum evıme gıdıyorum ıns butun askerlerımız ve polıslerımızde sag sağlım evlerıne gıderler. Özlem sana ve butun asker polıs eslerıne sabır dılıyorum. Allah yardımcınız olsun ıns bu son sehıtlerımız olur hepinız Allaha emanet olun

yüreğim yanıyoooo içim sızlıyooo yeter artık şer....sizler yeteeeerrrrrr. Ramazanı şerifide burnumuzdan getirdiniz Allahım sizleri eştiğiniz kuyuya düşürsün inşallah pkk itleri. o bombalar ellerinizde patlasın inşallahhh... ne bu dünyada nede ahirette gidecek yeriniz olmasın şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yalvarıyorum sana Allahım... Ne olur ya RAbbim sen o soysuzlara fırsat verme...

özlemcim canım daha yeni girdim internete okuyunca şoka girdim yaradanım bütün askerlerimizin polisimizin yardımcısı olsun...sende kendine dikkatet...ay hala şoktayım gözümdeki yaş dinmiyor beni şuan çocukluğumdaki o korku dolu günlere götürdü bütün gün televizyon başında korkuyla şehit haberlerini izler babamdan haber almaya çalışırdık...çok üzgünüm sinirimden ağlıyorum....allah yardımcın olsun o psikoloji çok iyi biliyorum.....

kızlar skorskyler şehir merkezinde bi tepeyi bombalıyor ve ben bunu izliyorum inanamıyorum yaaa resmen bomba yağıyo dağa şoktayım

kızlar msn adreslerinizi özelime göndermek isterseniz görüşebiliriz.

Hepiniz gibi ben de çok kötüyüm kızlar...Sabahtan beri ağlıyorum...her gün bi haber her gün bi haber...Memlekette komutan bırakmadılar tutukladılar, ölen ölüyor ah vah 2 gün geçmeden unutulup gidiliyor. Allah sabır versin geri kalanlara. Gidişatımız hiç iyi değil. Atam bir subayı için Menemen'i yaktı bunlar da bayram sonunu beklerler anca...Allah yardımcımız olsun...

suriye ki terörist başını kollayıp,saklamış ve türkiye iadesini istediğinde kenyaya göndermiştir kaçışına yardım etmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…