Asker Eşleri

atıp-tutmaktan başka bişey bilmeyen, askerinin kolunu kanadını kırmaya çalışan, bütün komutanları tutuklatan ortada komutan bırakmayan ,%50 ile onu tekrar iktidar yapmış menfaatçi koyun sürüsü,akan her şehit kanında,halkı oyalayarak,söylemden başka bişey geliştirmeyen bu iktidara bu şehitlerin kanı haram olsun..eser-gürlersiniz,1 hafta sonra bu 8 şehidide unuttururusunuz unutursunuz.ama bıçak kemiğe dayanmış o bıçak keşke bbiyerlerinize saplansa ya...
şehitlerimize allahtan rahmet hepimize sabır diliyorum.
allahım herkesi korusun içinde benim eşimle birlikte.

atıp-tutmaktan başka bişey bilmeyen, askerinin kolunu kanadını kırmaya çalışan, bütün komutanları tutuklatan ortada komutan bırakmayan ,%50 ile onu tekrar iktidar yapmış menfaatçi koyun sürüsü,akan her şehit kanında,halkı oyalayarak,söylemden başka bişey geliştirmeyen bu iktidara bu şehitlerin kanı haram olsun..eser-gürlersiniz,1 hafta sonra bu 8 şehidide unuttururusunuz unutursunuz.ama bıçak kemiğe dayanmış o bıçak keşke bbiyerlerinize saplansa ya...
şehitlerimize allahtan rahmet hepimize sabır diliyorum.
allahım herkesi korusun içinde benim eşimle birlikte.

ve hala şehitlerimizi iktidarla siyasetle ilişkilendirmeyin diyen zihniyetlerin var olduğuna inanamıyorummmmm!!!!

ben tesadüfen gördüüm bu sayfayı oyüzden buradayım.evet bende asker eşiyim.Allah bütün asker ve polislere yardım etsin.

selahattin demirtaş şehitlerimize baş sağlığı mesajı vermiş...dün de diyodu biz pkk dan ayrı bir kuruluşuz diye.....hiç yan kıvırma demirtaş ve bdp hepinizin sonu geldi...bu saaatten sonra çark etmenin faydası yok size.......

slm kızlar yine kötü hbr yine yüerekleri dağladı ateş düştüğü yeri yakıyor günahsız kuzularımız hain pusularda ölüyor Allah bu it sürülerini süründürerek öldürsün şu mubarek ayda suya ekmeğe hasret gitsinler evlat acısının kat bi kat fazlasını yaşasınlar kökleri kurusun inş. bunlara yataklık yapanlarda Allahından bulsun Allahım sen büyüksün askerimizi polislerimizi koru bizlere bağışla kötülüklerden koru yarabbim:85: söylenecek okadar çok şey varki günü geldiğinde bu itlerin aşağılık köpeklerin can çekiştiklerini köklerinin kuruduğunu gördüğümüzde bizede söyleyecek çok şey düşücek şimdi susuyoruz diu etmekten başka bişi gelmiyor elimizden sehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum

benım aılemde cok kısı asker erkek arkadasımda polıs ben bu sıteye yenı uye oldum. burayı gordum ve yasdım tabı aranıza kabul edersenız.

slm arkadaşlar allah şehitlerimizin ailelerine sabır güç kuvvet versin şehitlerimizin mekenları cennet olsun.eşimin bugün 25 günü hergün bi şehit haberi başbakan nerde hükümet nerde neyi bekliyolar daha çok şehit olsunmu istiyolar yeter artık ramazan sonrası neden bekleniyor varsa bi planınız uygylasanıza yetmedimi tatiliniz siz rahat uykuda yatarken askerker ne durumda diye düşünüyonuzmu aklınıza geliyormu bizene suriyeden sen başka kendi vatanını bu savaştan kurtar daha kaç vatan evladı ölecek hadi sizde gidin dağlada şu hakım tepelere siz çıkın sizin evlatlarınız çıksın neden devletten kimsenin evladı ölmüyor olan garibanlara oluyor yeter artık.arkadaşlar çok doluyum.içimi burda dökmek istedim.

38 GÜNDE 52 ŞEHİT..Akılları Suriyede, Millet sinir krizinde, Medya yalakalık peşinde, askerler silivride, PKK mecliste, şehitler kalbimizde.. olauın özeti bu nekadar acı

Erdoğan: "Sözün bittiği yerdeyiz"
Başbakan Erdoğan, ''8 askerimiz sahur vakti şehit edilmiştir. Ramazanla ilgili sabırmız bitmiştir. Bundan sonrası konuşulmaz, uygulanır'' ifadesini kullandı.inş bugünden sonra artık bazı şeyler uygulanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…