Asker Eşleri

bir asker torunu asker kızı asker eşi ve asker yiğeni olarak diyecek tek söz bulamıyorum allah köklerini kurutsun bu canilerin yeter artık kaç kişinin daha canı yanacak benimde dayım şuan doğuda berbat yerde allah hepsinin yardımcısı olsun

Ben kadınlar kulubune yenı uyeyım. Bu neya yazık bu evlatlara daha neyı beklıceksınız ya tamam somalıdekıler ac anlıyorum allah yardımcıları olsun ama su yonden bakıyorum somalıyle ve surıyeyle ugrastıkları kadar bu pkk layla ugrassalar bole olmazdı. Alaah onların belasını versın. Devlette artık ne yapacaksa yapsın bızım evlatlarımız oluyor. Onların evlatları gemıcıklerle gezıyor.

aynı şeyleri konuşmaktan duymaktan nefret eder oldum..gerilmiş koltuğuna bakan! mislinden bahsediyor....umutsuzluk nefret kin halk uyuyor..biz suriyeye dikleniyoruz...oyunlar oynanıyor..olan askere oluyor..çekin o pis ellerinizi askerlerden ne oyunu oynuyorsanız oynayın...

oruçtan sonra ilgilenicekmiş.bu şehitlerin orucu yokmuydu mübarek adam bayramları yokmuydu analarının orucu bayramı ne oldu.boşuna dememişler aç ayı oynamaz diye.

sweetçim bari sen yapma..o gazetenin ne olduğunu nasıl oyunlar peşinde olduğunu biliyoruz hepimiz....taraf ve onlar..ve daha niceleri.......amaçları belli..biliyordu veya bilmiyordu..ben inanmam o medyaya

ben de biliyorum canım, ben de zaten kızdığım için buyur burdan yak dedim.
aileler acılarıyla uğraşırken bi de bu şüphelerle nasıl başedecekler, hiç mi vicdanları yok bu haberleri yapanların.
tamamını okuduysanız neler saçmalamışlar, sinirimden ölücem

oruçtan sonra ilgilenicekmiş.bu şehitlerin orucu yokmuydu mübarek adam bayramları yokmuydu analarının orucu bayramı ne oldu.boşuna dememişler aç ayı oynamaz diye.

aynen öyle jelicim. bizim eşlerimizle bayram yapmaya hakkımız yoktu zaten. o binbaşının allah bilir çocukları ailesi ne yapacak şimdi? gencecik erlerimiz daha hayatının baharında ne olacak kim verecek hesabını

unutulucak sweetcim unutulacak canım.nasıl 13 tanesi unutulduysa nasıl 2 si 3 ü unutulduysa buda unutulucak.ne olucak ki bir tanesi ölür bin tanesi dirilir ama o ananın evladı dirilmicek.giden gitti.biz ne konuşsak boş.ya ohal olucak yada bu böyle sürüp gidicek.

haklısın jelicim, unutulmasına dahi gerek yok. şu anda acı tazeyken bile kimin umrunda allahaşkına bizden başka? bizim canımız tehlikede, tetikteyiz. biz anlıyoruz o acıyı. ama millet keyfinde. iş yerimde haberi söylediğimde bile "aa öyle miymiş, vah vah" diyip geçiyor insanlar.işte o zaman "ne için kim için" diyorum.

ne için olucak piçin biri için.onlarında ateş düşsün yuvalarına başlarına yıkılsın.ben beddua etmem ama ağzımın dolusu küfredesim var.bıktık artık biz böyle can korkusuyla yaşamaktan.ne için o.ç. için.haysiyetsiz bunlar terbiyeziler.açmış cinsel organını gösteriyor polise.bunların hepsi böyle gavat.vuramıyorlar vurdurmuyorlar.yapsınlar ohal saat 8 den sonra çkanı dizsinler kurşuna bak bakalım yiyomu g.tleri bu kadarına.

oooooohh içimden geçenleri yazmışsın.....valla çeksinler askeri polisi öğretmeni burdan geri kalanını tarasınlar

11 Ekim 1988
Başbakan Turgut Özal: Bıçak kemiğe dayandı. Bu devlet kan döken teröriste bedelini ödetecek güçtedir.
*
8 Aralık 1992
Başbakan Süleyman Demirel: Terör örgütü şimdi de masum çocukların canını almaya başladı....Bıçak kemiğe dayanmıştır.
*
6 Ağustos 1996
Başbakan Tansu Çiller: Terör ya bitecek ya bitecek. Bıçak kemiğe dayandı.
*
16 Aralık 1997
Başbakan Mesut Yılmaz: Avrupa terör örgütüne daha fazla kucak açmaya devam edemez. Bıçak kemiğe dayandı.
*
14 Şubat 1999
(APO yakalanmadan 2 gün önce)
Başbakan Bülent Ecevit: Bıçak kemiğe dayanmıştır. Teröre hizmet eden herkes hesabını vermeye hazır olsun.
*
14 Ağustos 2011
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: Bıçak kemiğe dayandı. Bunun bedeli çok ağır olacak.
*
35 yıldır bıçak kemikte yaşadığımızın vesikasıdır bu...
Milletin ruh halini var sen düşün!
*
'Yeter artık'lar yetti!
'Analar ağlamasın' ların tesiri bitti!
'Kanı yerde kalmayacak' şehitlerimizin isimleri bir bir unutuldu.
*
Ne olur...
Hala içinde bıçak ve kemik geçen bir cümle kuracaksanız eğer...
Bıçak kemiğe dayandı demeyin bari!
Çünkü bıçak artık o kemiği parçaladı, kemik paramparça!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…