Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Subay canimhoş geldin bir uzman çavuş krizi daha
Esim suriyeye gitti ve gittikten 1 ay sonra boşanma davası açtı..orda mi psikolojisi bozuldu acaba diyorum..Ben memurum..bidaha beni goturemeyecek diye mi yaptı diye düşündüm..sorunumuz büyük degildihoş geldin bir uzman çavuş krizi daha
Yenisini bulmuş gibi duruyor daha çok.Esim suriyeye gitti ve gittikten 1 ay sonra boşanma davası açtı..orda mi psikolojisi bozuldu acaba diyorum..Ben memurum..bidaha beni goturemeyecek diye mi yaptı diye düşündüm..sorunumuz büyük degildi
Keske bundan emin olabilsem ama soruyorum yok aldatmadim diyorYenisini bulmuş gibi duruyor daha çok.
İstedi diye hemen boşanmayın, sündürün biraz, çıkar kokusu zamanla. Duramaz yumurtlar.Keske bundan emin olabilsem ama soruyorum yok aldatmadim diyor
Keske bundan emin olabilsem ama soruyorum yok cevap vermiyorYenisini bulmuş gibi duruyor daha çok.
Ailesiyle sorunlarımız vardı o da bir gerekçe ama halen mantigima yatmayan şeyler var çözemedim bir türlü.. aldatmis olsa son güne kadar ilişkiye girdi benleYenisini bulmuş gibi duruyor daha çok.
Dava dilekçesinde boşanma sebeplerini yazmıştır diye düşünüyorum. Biz eşinizin aklını okuyamayızEsim suriyeye gitti ve gittikten 1 ay sonra boşanma davası açtı..orda mi psikolojisi bozuldu acaba diyorum..Ben memurum..bidaha beni goturemeyecek diye mi yaptı diye düşündüm..sorunumuz büyük degildi
Zaten çekişmeli uzun sürecek.. Ben evlenmicem beklerim diyor..surekli yok doğu görevimi uztavaam diyor yok diyor ailemin yanına donecem dun de yurtdisina gidceem zaten ben evlenmicem dedi..suphelendigim kadını söyledim güldü..git kadının yerini söyleyeyim sor da seni bi terslesin dedi..o kadın mı acaba gerçekten?İstedi diye hemen boşanmayın, sündürün biraz, çıkar kokusu zamanla. Duramaz yumurtlar.
Keske bundan emin olabilsem ama soruyorum yok cevap vermiyor
Ailesiyle sorunlarımız vardı o da bir gerekçe ama halen mantigima yatmayan şeyler var çözemedim bir türlü.. aldatmis olsa son güne kadar ilişkiye girdi benle
Dava açmadan 1 ay önce de tatile gittik ayrıcaTövbe bismillah
Madem boşanma aşamasına gelmiş niye gidene kadar sorun yokmuş gibi evlilik hayatı yaşıyor seninle
Girer girer yani, evde hazır kadın var mantığı ile hareket ediyorlar.Ailesiyle sorunlarımız vardı o da bir gerekçe ama halen mantigima yatmayan şeyler var çözemedim bir türlü.. aldatmis olsa son güne kadar ilişkiye girdi benle
Keske aldattığını yakalasaydjm ..hiç şüphe etmedim namaz falan kılıyor diye..2 yaşında çocukla bırakıp çekip gitti..Evin aboneliklerini bile iptal etmiş..Girer girer yani, evde hazır kadın var mantığı ile hareket ediyorlar.
Bekleyin bakalım, gidip hemen anlaşmayın manipülasyonlarına kanıp. Çekişmeli süreç işlesin, eğer bişey varsa çıkar ortaya, yemek dolapta uzun süre durmaz kokar.Zaten çekişmeli uzun sürecek.. Ben evlenmicem beklerim diyor..surekli yok doğu görevimi uztavaam diyor yok diyor ailemin yanına donecem dun de yurtdisina gidceem zaten ben evlenmicem dedi..suphelendigim kadını söyledim güldü..git kadının yerini söyleyeyim sor da seni bi terslesin dedi..o kadın mı acaba gerçekten?
Nerden tanıdık geldi acaba??Yaptıysa Allah belasını versinBu ben zaten yurt dışına gidicem şöyle yapıcam böyle yapıcam ağzı çok tanıdık geldi.
Sadece boşanmaya bahane arıyor ve sizi inandıramadıkça yeni şeyler sallıyor.
Büyük ihtimal birini buldu. tabikide mahkemede bunu kullanmayın diye inkar edecek. Evet çatır çatır aldattım diyecek hali yok
Ters psikoloji. Subaylar ne yapıyor Allah aşkına.? Zamanında astsubaylığı yedekten kazanmış biri olarak söylüyorum. Her yere emrindeki askerleri koşturuyorlar. Dünyaları rahat. Yüzde doksan biri var. Boşanmana ikna olman için evlenmeyecegim diyor. Süründür kokusu çıkar.Zaten çekişmeli uzun sürecek.. Ben evlenmicem beklerim diyor..surekli yok doğu görevimi uztavaam diyor yok diyor ailemin yanına donecem dun de yurtdisina gidceem zaten ben evlenmicem dedi..suphelendigim kadını söyledim güldü..git kadının yerini söyleyeyim sor da seni bi terslesin dedi..o kadın mı acaba gerçekten?
Dua edin çıksın ne olur...ama evden işe, işten eve giden bir insandi bilemiyorumBekleyin bakalım, gidip hemen anlaşmayın manipülasyonlarına kanıp. Çekişmeli süreç işlesin, eğer bişey varsa çıkar ortaya, yemek dolapta uzun süre durmaz kokar.
Hakim anlar mı acaba biri oldugunuTers psikoloji. Subaylar ne yapıyor Allah aşkına.? Zamanında astsubaylığı yedekten kazanmış biri olarak söylüyorum. Her yere emrindeki askerleri koşturuyorlar. Dünyaları rahat. Yüzde doksan biri var. Boşanmana ikna olman için evlenmeyecegim diyor. Süründür kokusu çıkar.