• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk

Asuyusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
148
44
28
26
Ilhan uckan'ın eski sevgiliyi geri döndürme tüyoları veren ve döndüğünde nasıl davranılması gereken davranışların tüyolarını veren bir kitabı var mı kızlar? Veya bildiginiz başka bir şey.

Gel biz sana verelim tüyo.

1- eski sevgili adı üstünde eski sevgilidir, geri döndürmeye çalışma. Yeni limanlara yelken aç.

2- bir insanı elinde tutmak için çaba sarfediyorsan eğer o ilişki zaten iyi giden, sağlam temelleri olan bir ilişki değildir, sal gitsin.

3-aşk acısı, gideni unutamama diye bir şey yoktur. İnsanların kendilerinde suni olarak yarattıkları duygulardır bunlar. Her insandan vazgeçilebilir, her insan unutulur.

iyi olsaydı emin ol, adı eski sevgili olmazdı...

elinizdeki imkanların değerini bilin biraz, yenilerine yol açın..

Ilhan uckan'ın eski sevgiliyi geri döndürme tüyoları veren ve döndüğünde nasıl davranılması gereken davranışların tüyolarını veren bir kitabı var mı kızlar? Veya bildiginiz başka bir şey.
gereksiz.

Eğer döneceği varsa döner taktik falan işlemez.Ki eğer o dönsün diye taktiklere ihtiyaç duymaya başladıysan tamamen bitmiştir Geçmişe takılıp kalma önüne bak.

Exle next istiyorsan bence sabah aksam sevgili bulmasin diye dua et. Zira böyle bir sey basima gelse 'kitaptaki taktiklerle okuzu geri kazandim' diye degil, 'birini bulamadi elinin altindakine döndü' diye dusunurum

Google diye bi nimet var sorsan burdan daha kolay cevap alirsiniz .Ayrica bi reklam kokusu geldi buram buram .

İlhan Uçkan'a takıntılı mısın? Yoksa anlaşmanız mı var? Niye ikide bir onun ismini barındıran konu açıyorsun?
O sevgili sana dönse ne olacak? Ayrıl barış ilişkinin ciddiyeti mi kalır? Kaybetme korkusu mu kalır? Hem ayrıl yokluğuna alıştır hem benden kopamasın de, bağlamak böyle olmuyor, huzur vermiyorsan halatla da bağlasan zincire de vursan yine gider.

Öyle kitapla taktikle sevgiliyi elde tutmak nedir.seninle olmak isteyen olur zaten

İlhan hanımın tüm kitaplarını hatmettim ama var olan sevgilim de beni terk edip evlendi, limonata ve bayatlamış kuru pastalı düğününe davet etti.
Limonata yerine portakal suyu tercih ettiğimi bilmesine rağmen...

Back