- 31 Ekim 2024
- 4
- 0
- 21
-
- Konu Sahibi geceotobusu
Bence ayırmak için entrikalara başvurabilirsin. Sonra elde etmek için taktik yaparsın.Arkadaşlar merhaba ben biriyle flört ediyordum ama daha sonra o başkasıvar dedi. Kendisi ikizler burcu tahmin edersiniz ki zor biri ve ben gerçekten hoşlanıyorum onda bir şeytan tüyü var diyebilirim. Sizce onu beklemeli miyim ya da ayrılırlar mı ki bence öuyle olur çinkü uzaktan ilişki için gerçekten çok sevmek gerekiyor.
Beklemek mi? Ne beklemesiArkadaşlar merhaba ben biriyle flört ediyordum ama daha sonra o başkasıvar dedi. Kendisi ikizler burcu tahmin edersiniz ki zor biri ve ben gerçekten hoşlanıyorum onda bir şeytan tüyü var diyebilirim. Sizce onu beklemeli miyim ya da ayrılırlar mı ki bence öuyle olur çinkü uzaktan ilişki için gerçekten çok sevmek gerekiyor.
Eğlenmek için bile olsa böyle burnu kaf dağında kişilerle zamanını kaybetme. Şeytan tüyü falan yok zoru elde etmek istiyorsunuz. Bu kafa yapısı ile sağlıksız ilişkiler yaparsınız.Arkadaşlar merhaba ben biriyle flört ediyordum ama daha sonra o başkasıvar dedi. Kendisi ikizler burcu tahmin edersiniz ki zor biri ve ben gerçekten hoşlanıyorum onda bir şeytan tüyü var diyebilirim. Sizce onu beklemeli miyim ya da ayrılırlar mı ki bence öuyle olur çinkü uzaktan ilişki için gerçekten çok sevmek gerekiyor.
Cidden öyle ceyocum çünkü günümüzde kızlar erkeklere yürümeye başladı. Bu zamana kadar ilk mesajı hiç ben atmadım diyen erkekler var öyle diyim.Bazı erkekler günde 5 kızla yazışıyor flört ediyor. Her önüne gelene yazıyorlar şanslarını deniyorlar
Evet kuzum o yüzden dikkatli olmak lazım. İlişki konusunda net ve ne istediğini bilen bir erkekle, yakın mesafe ilişkisi daha iyi olur. Bir erkek için başkasından ayrılsın diye bekleyemem. Bu dünyaya bir kere geliyorum. Zaman geriye gelmiyorCidden öyle ceyocum çünkü günümüzde kızlar erkeklere yürümeye başladı. Bu zamana kadar ilk mesajı hiç ben atmadım diyen erkekler var öyle diyim.
Başkasıyla beraber olan birini ya ayrılırsa diye mi bekleyeceksiniz? Kendinize yapacağınız en büyük saygısızlık olur buArkadaşlar merhaba ben biriyle flört ediyordum ama daha sonra o başkasıvar dedi. Kendisi ikizler burcu tahmin edersiniz ki zor biri ve ben gerçekten hoşlanıyorum onda bir şeytan tüyü var diyebilirim. Sizce onu beklemeli miyim ya da ayrılırlar mı ki bence öuyle olur çinkü uzaktan ilişki için gerçekten çok sevmek gerekiyor.
Kızılcık şerbeti Görkem senaryosuBence ayırmak için entrikalara başvurabilirsin. Sonra elde etmek için taktik yaparsın.
Aldatınca da ki aldatır, erkeğimin elinin kiri der diğer kadını yolarsın. Potansiyelin yüksek, bence başaracaksın.
Lezbiyen olunca ne oluyor yani normal mi oluyor gerçi çok duydum ben öyle eski sevgilisiyle aynı evde yaşayan arkadaş kalan aldatan daha normal mi KarşılanIyoArkadaşlar ben lezbiyenim ve karşımda ki de bir kadın ve aynı gruptayız yani konuştuğu kişide aynı grupta uzak mesafe ilişkisi söz konusu ortada abartılacak nir ciddiyet yok