Aşk

geceotobusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
4
0
21
Arkadaşlar merhaba ben biriyle flört ediyordum ama daha sonra o başkasıvar dedi. Kendisi ikizler burcu tahmin edersiniz ki zor biri ve ben gerçekten hoşlanıyorum onda bir şeytan tüyü var diyebilirim. Sizce onu beklemeli miyim ya da ayrılırlar mı ki bence öuyle olur çinkü uzaktan ilişki için gerçekten çok sevmek gerekiyor.

Bence ayırmak için entrikalara başvurabilirsin. Sonra elde etmek için taktik yaparsın.

Aldatınca da ki aldatır, erkeğimin elinin kiri der diğer kadını yolarsın. Potansiyelin yüksek, bence başaracaksın.

Beklemek mi? Ne beklemesi dünyada başka erkek mi kalmadı? Hayatımda başkası var demiş. Öyle birinden ne hayır gelir ki. Belliki sizi cepte tutmaya çalışmış ve başkasıyla konuşunca silip atıyor. Siz de kendi hayatınıza bakın. Hayat beklemek için çok kısa.

Eğlenmek için bile olsa böyle burnu kaf dağında kişilerle zamanını kaybetme. Şeytan tüyü falan yok zoru elde etmek istiyorsunuz. Bu kafa yapısı ile sağlıksız ilişkiler yaparsınız.

Cidden öyle ceyocum çünkü günümüzde kızlar erkeklere yürümeye başladı. Bu zamana kadar ilk mesajı hiç ben atmadım diyen erkekler var öyle diyim.
Evet kuzum o yüzden dikkatli olmak lazım. İlişki konusunda net ve ne istediğini bilen bir erkekle, yakın mesafe ilişkisi daha iyi olur. Bir erkek için başkasından ayrılsın diye bekleyemem. Bu dünyaya bir kere geliyorum. Zaman geriye gelmiyor

Tabiki beklemelisin
Diger kiz da kimmis senin yaninda?
Baskasi var demis cunku seni kiskandirmak istiyor
Sende bu askin hakkini ver ve otur evde onu bekle
Bu surecte sakin instagrama girip kesfette gezip baska erkeklerin fotolarini gorup ona ihanet edeyim demeyesin
Senin gibisi kalmadi cunku

Başkasıyla beraber olan birini ya ayrılırsa diye mi bekleyeceksiniz? Kendinize yapacağınız en büyük saygısızlık olur bu

Şimdi şöyle düşündüm Allah korusun benimki gidecek başkalarıyla konuşacak birine de diyecek ki benim sevgilim var , sende ya bu çocukta şeytan tüyü var bekleyeyim mi acaba ne yapsam diye düşüneceksin hem benimkini hem de seni yolar yolar birbirinize bırakırım .
Söyleyeceklerim bunlar .
Seni birisi bi silkelese de şöyle şeytan tüyünü görsen .

Valla uzak muzak diyip fesatlıkla siz kendinize pay çıkartmadan söyleyim eşimle 3 senelik uzak mesafe ilişkisinden sonra evlendik biz. Bakarsınız sizi nikahlarına çağırırlar :)

Arkadaşlar ben lezbiyenim ve karşımda ki de bir kadın ve aynı gruptayız yani konuştuğu kişide aynı grupta uzak mesafe ilişkisi söz konusu ortada abartılacak nir ciddiyet yok

Arkadaşlar ben lezbiyenim ve karşımda ki de bir kadın ve aynı gruptayız yani konuştuğu kişide aynı grupta uzak mesafe ilişkisi söz konusu ortada abartılacak nir ciddiyet yok
Lezbiyen olunca ne oluyor yani normal mi oluyor gerçi çok duydum ben öyle eski sevgilisiyle aynı evde yaşayan arkadaş kalan aldatan daha normal mi KarşılanIyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…