Aşk yerden göğe boş...

şok oldum şuan. aşk konularında en çok senin yazılarını okurdum ben. özellikle şu sevgililer gününde erkek arkadaşının sana yaptığı sürpriz senin anlatışın beni çok duygulandırmıştı. gerçekten çok üzüldüm.
her ne sebeple bittiyse böyle büyük bi aşka yazık olmuş. ama sen güçlü bi kızsın hayat dolusun. siteden gördüğüm kadarıyla yani. bu hayatı neşeyi mutluluğu sana veren kişi o değildi. bunlar sende içinde olmasaydı sen zaten bu mutluluğu neşeyi yaşayamazdın. herşey senin içinde sende yani. güneş her zaman doğar hiçbi sebep ve hiçbi kimse buna engel olamaz. şuan kara bulutlar güneşinin önünü kapatsa da sen sanma ki güneşin battı.. bulutlar elbette aralanıcak ve güneşi görüceksin. umarım bundan sonra çok çok mutlu olursun.

şok oldum şuan. aşk konularında en çok senin yazılarını okurdum ben. özellikle şu sevgililer gününde erkek arkadaşının sana yaptığı sürpriz senin anlatışın beni çok duygulandırmıştı. gerçekten çok üzüldüm.
her ne sebeple bittiyse böyle büyük bi aşka yazık olmuş. ama sen güçlü bi kızsın hayat dolusun. siteden gördüğüm kadarıyla yani. bu hayatı neşeyi mutluluğu sana veren kişi o değildi. bunlar sende içinde olmasaydı sen zaten bu mutluluğu neşeyi yaşayamazdın. herşey senin içinde sende yani. güneş her zaman doğar hiçbi sebep ve hiçbi kimse buna engel olamaz. şuan kara bulutlar güneşinin önünü kapatsa da sen sanma ki güneşin battı.. bulutlar elbette aralanıcak ve güneşi görüceksin. umarım bundan sonra çok çok mutlu olursun.

inşallah be canım inşallah güneş birgün benim için doğar hadi kalk belinay ısıt ıiçini güneşimle ve renk renk yeni bir güne başlader bana..biliyorum olucak birgün ama zamana ihtiyacım var​

haklısın asla onun gibi olmuyor ben kendi yapmadığım şeyi senin için söyledim sadece alışıyor insan zamanla ilk zamanlar boğulacakmışsın gibi oluyor:KK43:
evet ilk başlarda elim kolum kalkmıyor zevk biel almıyorum hiç bişiden ve sadece ailem mutlu olsun die yapmacık gülüyorum...​
belinay cnm ya kıymam sana yeni gördüm yazını bitti demek zaman herşeyin ilacı cnm yeniden sevebilirsin yeniden ayaklarını yerden kesecek bini olacak mutlaka cnm üzülme ....zamana bırak herşeyi..
Zaman evet en büyük sabrım en büyük ilacım zaman olucak rüyanazım​
Belinay'cım tüm samimiyetimle söylüyorumki,bu acıyı sadece biz kadınlar yaşıyoruz.
Seviyoruz içimizi acıtmayı,izin vermiyoruz kabuk bağlasın acılar,kaşıyoruz orayı tekrar tekrar.
Aşkın acısınıda sonuna kadar,dibine kadar yaşamak istiyoruz.
Aslında hani şarkıda dediği gibi,Ben seni değil,seni sevmeyi sevdim cümlesi varya,sanırım bir sevmeyi seviyoruz.
Bir abla nasihatıda ekleyip kapatayım
Hayatta hiç bir şey akan bir damla yaşının bedeli değil.
Ağlama,üzülme demiyorum elbet,istesende yapamazsın bunu,herşeyde biraz ondan buluyorsun çünkü şimdi sen.
Ama bir gün dönüp baktığında geriye,şu dertli günlerin için kızacaksın kendine
O gün yüzüne acı bir gülümseme yerleşecek ve son bir sitemin olacak Belinay'a
Dudağından dökülen kelimede DEĞMEZMİŞ olacak.
Öpüyorum ablam seni.

ah be ablacım b alışkanlık okadar zor bişiymişki, tam diyorumki unuttum hatırlamicam ama tv de bi şarkı çıkıyor onula dilediğimiz şarkılar, kapıyorum bilgisyar başına geçiyorum kafamı dağıtmakiçin hooop onunla ollan resimlerimiz, hadi diyorum kalkim giyinim çıkim dılşarı dolabımı bi açıyorum onun yada onunlayken aldığımız kıyafetler :gitme:​

.​

ah be ablacım b alışkanlık okadar zor bişiymişki, tam diyorumki unuttum hatırlamicam ama tv de bi şarkı çıkıyor onula dilediğimiz şarkılar, kapıyorum bilgisyar başına geçiyorum kafamı dağıtmakiçin hooop onunla ollan resimlerimiz, hadi diyorum kalkim giyinim çıkim dılşarı dolabımı bi açıyorum onun yada onunlayken aldığımız kıyafetler :gitme:​

Sancılı olacağı kesin Belinay'cım
Hayatta en tehlikeli şey alışkanlıktır
Unutması,vazgeçmesi en zor olan şeydir alışkanlık
O sende şimdi bir alışkanlık
Elini attığın herşeyde o alışkanlığını arayacaksın.
Ama yaşa Belinay,korkma acını yaşamaktan
Doya doya,sindire sindire yaşa
.
Değmezmiş diyeceğini bile bile yaşa
Nasıl olsa bir gün acında bitecek.

ahh be ablacımm nede güzel yazmışssın korkmuyorum acımı yaşamaktanda korkum sadece ya hayatıma biri girdiğinde onunda aynı şekilde böyle yağıcağı korkusu.. biliyorum 5 parmağın 5'i bir değil aa artık benim güvenim inacım kalmadıki düşünsene 5 yılın ardından üstelikde böylesine seviyorum diyen sevgisi için türlü türlü şeyler yapan biri bile bunu yaptıysa ben korkar oldum artık...

ahh be ablacımm nede güzel yazmışssın korkmuyorum acımı yaşamaktanda korkum sadece ya hayatıma biri girdiğinde onunda aynı şekilde böyle yağıcağı korkusu.. biliyorum 5 parmağın 5'i bir değil aa artık benim güvenim inacım kalmadıki düşünsene 5 yılın ardından üstelikde böylesine seviyorum diyen sevgisi için türlü türlü şeyler yapan biri bile bunu yaptıysa ben korkar oldum artık...

Bundan sonra daha temkinli davranacağın,daha seçici olacağın kesin Belinay'cım.
Hayat tecrübelerden ibaret biliyorsun.
Her acı bir şey öğretiyor bize.
Fakat unutmaki,herkes aynı değil Belinay
Gün gelir bugünlere sünger çekersin
Yaralarını saracak biri mutlaka çıkar karşına.
Şu anda yaptığın acını yaşamak,haklısın yaşa zaten ama sadece kendine eziyet ediyorsun bunuda bil.
Bırak karşındaki üzülsün seni kaybetti diye.
Hırpalama kendini tatlım.

ablacım biliyorum kendime eziyet ettiğimi ve düşünüyorum gelse bile olmicak dönse bileaf dilese bile ve eskisi gibi güvenemicem öyleyse bu üzüntü niye diyorum fakat 5 yıl be ablam 5 koca yıl ve hergünü dolu dolu geçen 5 koca yıl :KK43:

ablacım biliyorum kendime eziyet ettiğimi ve düşünüyorum gelse bile olmicak dönse bileaf dilese bile ve eskisi gibi güvenemicem öyleyse bu üzüntü niye diyorum fakat 5 yıl be ablam 5 koca yıl ve hergünü dolu dolu geçen 5 koca yıl :KK43:

Haklısın belinaycım,ben senin ne kadar kırgın ne kadar ince bir yerde olduğunu anlayabiliyorum.Umutların alındı elinden,insanı ayakta tutan şeydir umut çok hak veriyorum sana.Konuyu detayıyla bilmiyorum ama senin kelimelerinden o kadar net görüyorumki sarsıntını,
Emek veriyorsun,hayaller kuruyorsun,yarınlara hazırlıyorsun kendini ve 5 yılın emeği 5 dakikada yerle bir oluyor,kolay değil bunu yaşamak biliyorum ablacım.
Ama unutulmayan acı yok be belinaycım
Hani unutmasanda,azalıyor zamanla
Analar evlatlarını koyuyor toprağın altınada yinede tutunuyorlar bir yerinden hayata.
Sende alışacaksın tatlım,zaman herşeye deva,herşeye ilaç
Biraz zaman tanı kendine,1 ay sonra bile bugünkünden farklı düşüneceksin inan bana.
Yazık gençliğine,yazık güzelliğine
Yapma bunu kendine lütfen.
Şeniz

İşin kötüsü hızla eskiyor yokluğun...

Hani olmasan,olmazmışım...Var mısın şimdi?E varım işte...

Sana yamadığım ben parçalarını söktüğümde üzerinden,geriye bir avuç günah kaldı...

Ve ...... Aşk yerden göğe boş
...

çok güzel ifade etmişsin. Yaran zamanla kabuk bağlar.

zaman sadece birazcık zaman...

ablacım çok teşekkür ediyorum desteğin için yanımda olduğun için.. ablam farklı bir ilişkimiz vardı bizim yani biribirimizin gözünün içine bakıyorduk , deselerdiki ufuk böle böle yapıcak diyee güler geçer asla inanmazdım karşımdakini düşman bilirdim , biribirimizden haber alamadan yapamayan çift sürprizleri seven çift nereye gidersek haber veren çift herkesin gıbdayla baktığı çifttik 5 yılı doya doya geçirdik be ablam ve sana şunu söylim ufuğun bunca şeye rağmen sevgisine sahip çkmamasına rağmen ve ailem demesine rağmen bile vearada okdar laffın dönemesine rağmen bile birtek şey diyorum hep "keşke doya doya kokusunu içime çekseydim, su içerken bile ellerimizi bırakmadığımız halde keşke daha çok sıkı sıkı tutsaydım, her defasında nerede olursak olalım kulağına eğilip seni seviyorum dememe rağmen keşke daha çokdile getirseydim, ona kızdığımda yada beni kızdırdığında onun haksız olmasına rağmen şirinlik yapıp hadi gelde öp barışalım dediğinde daha çok öpseydim keşke" işte onca şeylere rağmen bukadarda yüzsüzüm gurursuzum onurusuzum dedimya 5 yıl be ablam 5 koca yıl ÇOK SEVDıK BıZ BıRıMıZı BUNDAN EMıNıM AMA OLMADI ıŞTE :KK43:

şimdi bi şarkı dinliyorum nede bana göre yazılmışşş Git sen de git unut beni
Git sen de git herkes gibi
Bir büyü bir lanet bu
Bitmedi ömür boyu
Galiba sevilmeyi hak etmedim

Bir ben miyim yenilen kadere
Bir ben miyim bana hükmediyor
Hiç hatrım geçmedi mi bir kere
Yine bir bana zulüm ediyor

Benim adım aşk benim adım yalnızlık
Dik yokuşlarla çevriliyim
Benim adım aşk benim adım ayrılık
Olmazlara meyilliyim

ablacım çok teşekkür ediyorum desteğin için yanımda olduğun için.. ablam farklı bir ilişkimiz vardı bizim yani biribirimizin gözünün içine bakıyorduk , deselerdiki ufuk böle böle yapıcak diyee güler geçer asla inanmazdım karşımdakini düşman bilirdim , biribirimizden haber alamadan yapamayan çift sürprizleri seven çift nereye gidersek haber veren çift herkesin gıbdayla baktığı çifttik 5 yılı doya doya geçirdik be ablam ve sana şunu söylim ufuğun bunca şeye rağmen sevgisine sahip çkmamasına rağmen ve ailem demesine rağmen bile vearada okdar laffın dönemesine rağmen bile birtek şey diyorum hep "keşke doya doya kokusunu içime çekseydim, su içerken bile ellerimizi bırakmadığımız halde keşke daha çok sıkı sıkı tutsaydım, her defasında nerede olursak olalım kulağına eğilip seni seviyorum dememe rağmen keşke daha çokdile getirseydim, ona kızdığımda yada beni kızdırdığında onun haksız olmasına rağmen şirinlik yapıp hadi gelde öp barışalım dediğinde daha çok öpseydim keşke" işte onca şeylere rağmen bukadarda yüzsüzüm gurursuzum onurusuzum dedimya 5 yıl be ablam 5 koca yıl ÇOK SEVDİK BİZ BİRİMİZİ BUNDAN EMİNİM AMA OLMADI İŞTE :KK43:

Kendine haksızlık ediyorsun Belinay
Sevmek kadar güzel bir şey varmı hayatta
Sen sevgini sindire sindire yaşamışsın ne mutlu
Bu duyguyu hiç tatmadan göçüp giden insanlar var
Kendini sevdin diye suçlama sakın
Keşkelerin olsun,keşke biraz daha diye düşün bu seni yüceltir tatlım.
Seven insan benim gözümde yüce insandır.
İnsanı seven,doğayı seven,hayvanı seven yada bir çiçeği seven
Sevgi çok kutsal birşey canım
Tanrı senin kalbinede bu tohumları attı diye şükretmelisin.
Sevmiş olmaktan,yada sevmekten korkma sakın.

pişman değilim sevdim diye ama keşke biraz daha yanımda olsaydı keşke dha çok şeyler yaşayıp gereksiz küslükler yaşamayıpta anın tadını çıkarsaydık zamanında

pişman değilim sevdim diye ama keşke biraz daha yanımda olsaydı keşke dha çok şeyler yaşayıp gereksiz küslükler yaşamayıpta anın tadını çıkarsaydık zamanında

Belinaycım senden birşey istiyorum tatlım,kendini iyi hissetiğin bir anda üşenme bunu lütfen yap.
2 tane temiz kağıt al
Birine onun iyi huylarını
Diğerine kötü olanları yaz.
Bir puanlama sistemi oluştur kendince,seni hayatta en mutsuz ve en mutlu edecek şeyler 5 puan olsun mesela,yada onunla geçirdiğin bir ana 2 puan ver.
Puanlamayı sen kendi yaşadıklarına göre yap.
Sonra otur bunları bir topla
Eminim sen şimdi bu ruh halinle iyiler listesinin puanlarını çok çıkaracaksın ama en azından seni mutsuz edecek şeylerin puanınında az olmadığını göreceksin.
Bunu uygun bir zamanda yapmanı bekliyorum senden.Şeniz

ona ait resimleri pcden silmekle başlayabilirsin işe birde bir zaman şarkı dinleme bu biraz faydalı olur sana

Belinaycım senden birşey istiyorum tatlım,kendini iyi hissetiğin bir anda üşenme bunu lütfen yap.
2 tane temiz kağıt al
Birine onun iyi huylarını
Diğerine kötü olanları yaz.
Bir puanlama sistemi oluştur kendince,seni hayatta en mutsuz ve en mutlu edecek şeyler 5 puan olsun mesela,yada onunla geçirdiğin bir ana 2 puan ver.
Puanlamayı sen kendi yaşadıklarına göre yap.
Sonra otur bunları bir topla
Eminim sen şimdi bu ruh halinle iyiler listesinin puanlarını çok çıkaracaksın ama en azından seni mutsuz edecek şeylerin puanınında az olmadığını göreceksin.
Bunu uygun bir zamanda yapmanı bekliyorum senden.Şeniz

ben bunu zamanında çok yaptım. eksi puanlar her seferinde daha çoktu ama yüreğimdeki o yoğun his eksileri hep gözardı etti. sen benim gibi yapma belinay

yanlış yaptım
seviyorsundur sandım
bir damla sevgi için
sana yalvardım yakardım
olmadı.....

ben bunu zamanında çok yaptım. eksi puanlar her seferinde daha çoktu ama yüreğimdeki o yoğun his eksileri hep gözardı etti. sen benim gibi yapma belinay

yanlış yaptım
seviyorsundur sandım
bir damla sevgi için
sana yalvardım yakardım
olmadı.....

Tatlım aynı o dediğin gibi olacağını çok iyi biliyorum bende.
Hatta artıların daha hatırlanır olacağınıda biliyorum.
En azından gizemli tutmaz bazı şeyleri,masaya yatırır kafasında ilişkisini
Tartışılmayan,üstü örtülen şeyler hep kapalı kalır,kapalı şeylerde ilgi uyandırır insanda,bu bakımdan yardımcı olacağına inanıyorum ben Belinay'a

kafamı topladığımda ve gerçekten kendii iyi hissettiğimde yapıcam bunu emin olablirsiniz..

X