Aşk yerden göğe boş...

E

EU2

Ziyaretçi
ışin kötüsü hızla eskiyor yokluğun...

Ki varlığın gün yüzü görmemişken,yepyeni dururken böylesine!

Şöyle bir toparladım da senin için yaptıklarımı,

hani o çok sevdiğin ve masanda tamamlanacağı günü bekleyen puzzle'ın gibi

birleştirmeye çalıştım da verdiklerimi,

daha bir kaç tanesini koyuverince yan yana sen oluşuverdin...

Yavaş yavaş anlıyorum şimdi neresinden su alıyormuş senli hayatım...

Seni ölüm kadar büyütmüşüm yaşamımda.Sanki ölümün zıttı yaşam değilmiş de senmişsin!

Hani olmasan,olmazmışım...Var mısın şimdi?E varım işte...

Üstüne üstlük yarın nasıl bir seni seveceğim korkusu ve endişesi yok içimde...

Yarın,daha yeni tanıştığın bir insan ya da bir arkadaşın mı olacağım,

öbür gün dokunmadan duramadığın sevgilin mi olacağım düşüncesi yok...

Ve sen hiç kıpırdamazsın yerinden,bilirim...

Elin telefona gidecek olsa,numaramın son tuşuna kadar sürer cesaretin!

Kapımın önüne kadar gelsen,zilim yerine kendini çalarsın kendinden...

Sen adım atmaya bile alışık değilsin ki bana ve ben öyle koşmuşum ki sana...

Kaç tur atmışım etrafında,kaç kez aşkın hacısı olmuşum bilinmez!

Meğer etrafında döndüğüm seni ben yaratmışım.

Sana yamadığım ben parçalarını söktüğümde üzerinden,geriye bir avuç günah kaldı...

Şimdi ben yalnızım belki ama sen yoksun!

Ben baştan aşağı bir ah,sen tepeden tırnağa günah...

Ve ...... Aşk yerden göğe boş
...
( başka bir siteden alıntı )

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzeldi canım ellerine yüreğine sağlık.

Ben baştan aşağı bir ah,sen tepeden tırnağa günah...

Ve ...... Aşk yerden göğe boş

Canım benim yüreğine sağlık senağlama

Ne kadar dogru..
Iyi günde yaninda canin,kanin,herseyin olan insan, kötü günde sus-pus duran,yaralarini saramayan olduktan sonra varsin yere batsin öyle birinin baski..
Giden emeklere yazik..

Sen yokken yarattığım sen, yasakladı sana dokunmamı... sana düşman bir sen var içimde.... seni senle savaştırıyorum, olan bana oluyor... uzun zaman önce bir yerden duymuştum bu sözü: "hanı ruhlarımız öpüşür ya? başkasındayken ağzımız..." su an varlığınla yokluğunun tezatını bu şekilde tanımlıyorum, seni senle şavaştırır ken mağlup olan yüreğime... varlığındaki seni, yokluğundaki sen kadar sevemezdim...

o kadar içten yazmışsınki aşk belki yeniden başka birini sevebilirsin

ya ben boyle haberler aldikca guzel iliskilere olan inancimi kaybediyorum:KK43: biz sizin askinizi okuduk hep canim, sen isteme gunu icin fln elbise bakiyordun. hersey cok guzeldi......sok oldum gercekten. mafoldumben neyse seni daha fazla uzmek istemiyorum. ama gereckten cok uzuldum. boyle guzel iliskiler de bitebiliyorsa neler bitmez ki....senağlama
kismet demeli belki de....

mnla eevtt bak nerdeen neryee geldim :KK43:( sen benim ilişkime baklarak karamsar olma canım 5 parmağın 5'i bir değil

oyle deme lutfen:çok üzgünüm: her iste bir hayir vardir diyip Allahtan daha iyisini istemek lazim.

Insallah senin icin daha hayirli, daha mutlu ve huzurlu gunlerin olur. bugunlerini ve dunlerini hic aramazsin....a.s.

çok şaşırdım ve çok üzüldüm be gülüm hayırlısı olsun ne diyelim umarım seni daha çok seven ve seninde daha çok sevdiğin seni gerçekten hak eden biri çıkar karşına:çok üzgünüm:

belinaycım şu vakitten snra inş. senin değerini bilen birileri karşına çıkıcak
eminim buna çünkü ben snn kalbinin saflığına inanıyorum

belinay cnm ya kıymam sana yeni gördüm yazını bitti demek zaman herşeyin ilacı cnm yeniden sevebilirsin yeniden ayaklarını yerden kesecek bini olacak mutlaka cnm üzülme ....zamana bırak herşeyi..

Belinay'cım tüm samimiyetimle söylüyorumki,bu acıyı sadece biz kadınlar yaşıyoruz.
Seviyoruz içimizi acıtmayı,izin vermiyoruz kabuk bağlasın acılar,kaşıyoruz orayı tekrar tekrar.
Aşkın acısınıda sonuna kadar,dibine kadar yaşamak istiyoruz.
Aslında hani şarkıda dediği gibi,Ben seni değil,seni sevmeyi sevdim cümlesi varya,sanırım bir sevmeyi seviyoruz.
Bir abla nasihatıda ekleyip kapatayım
Hayatta hiç bir şey akan bir damla yaşının bedeli değil.
Ağlama,üzülme demiyorum elbet,istesende yapamazsın bunu,herşeyde biraz ondan buluyorsun çünkü şimdi sen.
Ama bir gün dönüp baktığında geriye,şu dertli günlerin için kızacaksın kendine
O gün yüzüne acı bir gülümseme yerleşecek ve son bir sitemin olacak Belinay'a
Dudağından dökülen kelimede DEĞMEZMİŞ olacak.
Öpüyorum ablam seni.

Belinay'cım tüm samimiyetimle söylüyorumki,bu acıyı sadece biz kadınlar yaşıyoruz.
Seviyoruz içimizi acıtmayı,izin vermiyoruz kabuk bağlasın acılar,kaşıyoruz orayı tekrar tekrar.
Aşkın acısınıda sonuna kadar,dibine kadar yaşamak istiyoruz.
Aslında hani şarkıda dediği gibi,Ben seni değil,seni sevmeyi sevdim cümlesi varya,sanırım bir sevmeyi seviyoruz.
Bir abla nasihatıda ekleyip kapatayım
Hayatta hiç bir şey akan bir damla yaşının bedeli değil.
Ağlama,üzülme demiyorum elbet,istesende yapamazsın bunu,herşeyde biraz ondan buluyorsun çünkü şimdi sen.
Ama bir gün dönüp baktığında geriye,şu dertli günlerin için kızacaksın kendine
O gün yüzüne acı bir gülümseme yerleşecek ve son bir sitemin olacak Belinay'a
Dudağından dökülen kelimede DEĞMEZMİŞ olacak.
Öpüyorum ablam seni.
çok güzelmiş yazınız gerçektende deymiyorlar onlar gülerken bizler acı çekiyoruz

X