- Konu Sahibi Misir_Prensesi
:)) Allahta senı güldürsünalkole düskünlügü tek basina dönmemek icin yeterlidir. Allah karsina hayirli bi aday cikarsin mahallenin güzel kizi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) Allahta senı güldürsünalkole düskünlügü tek basina dönmemek icin yeterlidir. Allah karsina hayirli bi aday cikarsin mahallenin güzel kizi :)
yine olsa yine yazarım napalım huy:) bunun için öldürecek misin beni :)30 yaşındasın ve adamın telefonunu alıp kızlara mesaj mı yazdın?
elbette ki hayır.yine olsa yine yazarım napalım huy:) bunun için öldürecek misin beni :)
Haklısın canım da gozumun ıcıne soktu mesajları kotu bırsey yazmadım kı hem.Sen de bırısınden hoşlansan gorsen sen de uzulurdun.O resmen gozumun içine soktu msjlarıelbette ki hayır.
ama sizin olmayan bi adamın daha ilk günden telefonunu kurcalayıp mesajlarını okumak ve mesaj yazmak bana pek doğru gelmiyor.
üzülmek başka birşey,Haklısın canım da gozumun ıcıne soktu mesajları kotu bırsey yazmadım kı hem.Sen de bırısınden hoşlansan gorsen sen de uzulurdun.O resmen gozumun içine soktu msjları
Ben de şöyle düşündüm.Hem denedi hem kompleksli biri.Düşünsene sen der mısın bana su msj atıyor bu msj atıyor dıye.Duzgun ınsan bunları hava atarak anlatmaz benceüzülmek başka birşey,
bir başkasının hayatına müdahale etmek başka bişey.
belki seni denedi?
olmaması iyi olmuş o vakit.Ben de şöyle düşündüm.Hem denedi hem kompleksli biri.Düşünsene sen der mısın bana su msj atıyor bu msj atıyor dıye.Duzgun ınsan bunları hava atarak anlatmaz bence
Sen şık gelırsin diye kot falan dıydım dedı.Sen de şıksın dedım.Dedi ki: 5 gundur aynı bodyigiyiyorum:)ilk buluşmaya geldiğinde içkili gelmesi bile ciddiyetsizliğini gösteriyor.