- Konu Sahibi Misir_Prensesi
-
Hemde hergun kor kutuk sarhos oluyor :)bana sorarsan ciddi degil bu iliski. hem icki icen birinden ne bekleyebilirsin ki hemde senin yanina gelirken ilk bulusmaya. bitirmekte en dogru karari vermissin bir daha da konusmani tavsiye etmem. daha iyi huylu en azindan ickisiz kismetler cikar daha karsina emin ol.
kendine es secerken oncelikle huylarina bakmalisin canim bence. cunki bosuna dememis atalar icki butun kotuluklerin anasidir diye. ben sunu bilirim icki icen adam herseyi yapar. allah gonlune gore versin canım benim .Hemde hergun kor kutuk sarhos oluyor :)
Cok tesekkur ederim Allah herkesin gonlune gore versin.Ben yaninda kola ictim mesala onun.kendine es secerken oncelikle huylarina bakmalisin canim bence. cunki bosuna dememis atalar icki butun kotuluklerin anasidir diye. ben sunu bilirim icki icen adam herseyi yapar. allah gonlune gore versin canım benim .
bazi ozel gunlerde icilir tabi normal olarak. ama gunduz vakti birde ilk defa bulusacagin kizin yanina gelirken icmek bana pek normal gelmedi.Cok tesekkur ederim Allah herkesin gonlune gore versin.Ben yaninda kola ictim mesala onun.
O kadar srhostu ki sarki soyluyordu uzerime yikilacakti ,yuruyemiyordu:)bazi ozel gunlerde icilir tabi normal olarak. ama gunduz vakti birde ilk defa bulusacagin kizin yanina gelirken icmek bana pek normal gelmedi.
Neden bana pek kotu gelmemisti bu lafi?biraz acabilir misin? Bu cocugun da hic artisi yokmusMahallemizin güzelkızı kısmında bitirirdim ben, iyi bari siz de bitirmişsiniz konu sonunda.
iyiki evine gitme gibi bir hata yapmamissin.O kadar srhostu ki sarki soyluyordu uzerime yikilacakti ,yuruyemiyordu:)
Neden bana pek kotu gelmemisti bu lafi?biraz acabilir misin? Bu cocugun da hic artisi yokmus
Evet dikkatimi cok cekmemisYapı meselesi sanırım, beş senedir beni bilen, benim ise dikkatimi çekmeyen ve tanımadığım birinin sürekli böyle bir şey söylemesi beni tiksindirir, hatta korkutur ne bileyim. Kulaklarımı diker ortamdan uzaklaşırım.
Yok hic bir erkek arkadasimin evine gitmedim gerek yok:)iyiki evine gitme gibi bir hata yapmamissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?