- 6 Nisan 2009
- 3.830
- 14
- 45
- Konu Sahibi incitanemtuana
harika olmuş bebişm ellerine emeklerine sağlık..biloosn kocişm uzaklarda gelince bunu yaparım da geç sevgililer günü yaparız inşallah biz de:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akannehir amanın bu ne böyle akannehir
kızm ne ettin böyle hemen yemeliyim bundan cokacimcoook
ellerine sağlık incim harika bişeye benziyor bu pasta opuyorumnanaktan
hmmm ben bu sefer sevgililer gununu geirmiycem.Cunki hiic morelim yokkk
ellerine saglik canim ,cok guzel gorunuyo, tam sevgiler gunu pastasi iste bu:lepi:
yapilisi cok basit, goruntusu degisik guzel fikir, yaparsam bende eklerim
cok hos görünüyor incitanem ellerine saglık :)
ellerine sağlık harika görünüyor..
çok oricinellll:)))
ayyyy bune guzellik ellerine saglik yarin icin baska bi pasta var kafamda ama haftaya cuma dogum gunum o zaman yapabilirim bunu ama birsey sorucam burda hazir pasta tabani yok hazir kek unlariyla yapiyorum pasta keklerini onunla yapsam bu sekilde cikarabilirmiyim cunku hazirlar biraz daha sert oluyor evde yaptiklarimiz dagilir mi acaba?
tek kelimeyle harika olmuş muhakkak yapıcam.eline emeğine sağlık. allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.
ooo buna benzer bı pastayı bıraz once yaptım bıtırdım :))
benım kı kare ve mılfoyden ,cok cok guzel olmus ellerıne saglık ,
yapıcam ben bunu en kısa zamanda
ben yaptımmmmmm sözümü tuttum ama yakınımdaki markette dondurulmuş frambuaz kalmamış eşim frambuazlı pastayı çok seviyor çünkü.çilekte bulamadım bende içine muz koydum kalplerin içinede frambuaz reçeli koydum:) inş eşim beyenir....
ay çok güzelll yaa
süslemesi de şahane
cok güzel gürünüyor ellerine saglik cnm vereliniortak
çok güzel olmuş ablacım,aşk dolu günler :)
tam sana yakışır pasta olmuş ablacım çok güzel duruyor eline sağlık aklımda bulunsun ilerde sevdiceğime yaparım a.s.