• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk,nefret,intikam...aylar sonra beklediğim an... ona olan nefretimden arınamıyorum

Neyin intikamı bu o zaman.
O kocaman yara nasıl açıldı.
Deseydin ki erkek arkadaşım beni aldattı, yada herhangi bir sebepten severken ayrıldık.
Tabi destek olalım.
E diyorsunki aldattık, bile bile, taamüden..
Üzülmeli ve ex sevgilin bile olmayan suç ortağına laf sokman için yardım mı etmeliyiz.
Ne istediğinin farkında mısın gerçekten?
Mağdur değilsin ki...
Başkasının ilişkisine kast eden, araya giren, istediğini alamadığı için intikam çığlıkları atansın.

Son düzenleme:
İlişki denen şeyi aşkı sevgiyi iğrençleştirmişsiniz.
Aptal yerine koymuşsunuz bi insanı.

Madem ettin bi hata ve farkındasın bunun. Haketmişsin sen bunu biliyosun.

Adam gibi ilişki yaşayamıyosunuz madem, bari edebinizle oturun da acınızı adam gibi yaşayın!

arkadaşlar ortada şöyle bir durum var bunu gözardı etmeyelim.
arkadaş ona aşık olduğunda diğerinin varlığından zaten habersizmiş.
tamam sonradan öğrenmiş ama iş işten geçmiş
aşk mantıkla aynı anda olmuyor malesef.
hangimiz aşık olunca mantığımızı aklımızı ön planda tuttuk ki.

haa şunu da asla savunmuyorum yapılan şey hoş değil diğer kız açısından çok acı verici bi durum
asıl buna ortam hazırlamaması gereken erkek tarafıymış.çünkü o herşeyi bilen yaşayan kişi.
ama erkek milleti bu kadar ince düşünmez.diğerinin duygularını önemseseydi zaten başka kızın aklına girmezdi.

senin yapacağın şey artık bu olayı kurcalamaman unut gitsin oda yaptığının acısını çeksin de en güzel intikam budur.

Neden ihaneti haklı kılmak için "aşk" bahanesine sığdıralım ki
Ne zaman vazgeçecek kadınlarımız diğer kadının düşmanı olmaktan
Bu kişiyle bir şey yaşamadan en başta öğrenmiş
Kendisine saygı duysaydı devam etmezdi
Duygularına hakim olan bir sürü kadın var
Bunun adı da gururdur aşk filan değil

Konu sahibi arkadaşım bizler acımasız değiliz doğruları söylüyoruz
Madem yaptıklarım hataydı diyorsun
Madem hatanı anladın ne diye devam ettiriyorsun ki
Adamın yüzüne ne sıfatla tüküreceksin? Seni zorladı mı, tehdit mi etti?
Hayır....

kızlar bence fazla üzerine gitmeyelim ,
o adını aşk koymuş ki gerçekte aşık olmuş üstelik ama bilmeden ,
sonra da adam kimbilir ne vaatler verdi ,
ayrılıcam falan filan gibi,ama ayrılmadı ve diğer kızı tercih etti ,
seninle bitti dedi ,arkadaşta bunun intikamını almak istiyor,
haa tabiki hoş değil yaşananlar ,
intikam duygusu filan hak vermiyorum elbette ama ,kalbe söz geçmediği durumlarda olabiliyor inkar edilmez bir gerçek bu ,
insanız biz mekanik değiliz ,kalbimiz var ve her daim atıyor ,seviyor ,kırılıyor,küsüyor ,duygularımız var ve önüne geçemiyoruz bazen hırslarımızın ,bu yüzden arkadaştaki bu öfke ..

ona olan nefretinden arınamıyorsun çünkü onu kaybetmişsin,esasında sen bunu kendine bile itiraf etmesende onunla yüzyüze görüşerek eskisi gibi olabileceğinize dair bir umut kapısı açmak... baksana adamın sadece seni arkadaşlarına sorması bile sende ne heyecan yaratmış. belki de adam sadece meraktan yada sana acıdığı yada sadece vicdan azabından sormuş seni....yada belki yine senle görüşüp biraz daha vakit geçirmek ve yine nişanlısına dönmek niyetinde...
burada insanlardan tavsiye istiyorsun değil mi arkadaşım benden sana bir abla tavsiyesi olsun o zaman acını kalbine göm ... ne mesaj at nede onla iletişim kurmaya çalış ve bir daha evli nişanlı yada sevgilisi olan erkeklerden uzak dur... neme lazım belki iyne gönlün kayar aşık oluverirsin sonra...

İlişki denen şeyi aşkı sevgiyi iğrençleştirmişsiniz.
Aptal yerine koymuşsunuz bi insanı.

Madem ettin bi hata ve farkındasın bunun. Haketmişsin sen bunu biliyosun.

Adam gibi ilişki yaşayamıyosunuz madem, bari edebinizle oturun da acınızı adam gibi yaşayın!

hay kardeşim agzına sağlık den den koyuyorum!

kızlar bence fazla üzerine gitmeyelim ,
o adını aşk koymuş ki gerçekte aşık olmuş üstelik ama bilmeden ,
sonra da adam kimbilir ne vaatler verdi ,
ayrılıcam falan filan gibi,ama ayrılmadı ve diğer kızı tercih etti ,
seninle bitti dedi ,arkadaşta bunun intikamını almak istiyor,
haa tabiki hoş değil yaşananlar ,
intikam duygusu filan hak vermiyorum elbette ama ,kalbe söz geçmediği durumlarda olabiliyor inkar edilmez bir gerçek bu ,
insanız biz mekanik değiliz ,kalbimiz var ve her daim atıyor ,seviyor ,kırılıyor,küsüyor ,duygularımız var ve önüne geçemiyoruz bazen hırslarımızın ,bu yüzden arkadaştaki bu öfke ..

Hiç diğer insanın yerine koydun mu pekii canım kendini ?
Adam vaad vermemiş ki demiş ki evlenicem ben , demiş ki verilen sözler var evlenmem gerekiyor. Eeee o zaman ?

Seni cok iyi anliyorum, cünki basima benzer birsey gelmisti.

Uzun zaman oldu, ama bir zamanlar ben staj yapiyordum ve orda bir genc vardi ve sürekli is geregi burun burunaydik. Benden cok hoslandigini anlamistim, ama henüz izliyordum, belli etmiyordum birsey.
Bir gün isyerine geldim ve "sigara icecegim, yanliz beklemeyim disarda, benle balkona gelirmisin?" dedi.
Bende birsey söylüyecek diye (belkide sevindim acilacak bana karsi diye) tamam dedim ve balkonda onu bekledim, lafladik, gülüstük, iceri girdik. Ay dedim icimden, nekadar hos bir cocuk, tam evlenecek tipten, annemler nekadar begenecek bunu, nekadarda uygun bana, ayni isi yapiyoruz, kültürlerimiz ayni vs.
Kafamdan binbir güzel seyler geciyor. Masaya oturduk, calisma masalar karsilikli, sohbetimizi tam devam ediyoruz, o arada müdür geldi birden yanina oturdu oglanin. Cok ciddi bir sekilde "Nasilsin? Nisanlin annesigildeymis, istersen sana izin vereyim sende git yanina, dogumdan sonra gelirsiniz" dedi. Ama öyle bir sok oldumki, inanamadim duyduklarima. Müdür öyle deyince, ilk isi bana bakmak oldu zaten. Yari mahcup, yari yakalanmis gülümsemeyle "Evet, dogumu nisanlim kendi ülkesinde yapmak istiyor ordaki vatandaslik haklardanda faydalansin cocuk diye..." Bana dogruda "Kiz arkadasim hamile kalinca nisan yaptikda..."
Hemen ceketimi alip, iyi günler dileyip cikmistim, isim bitmisti o gün zaten. Birdahada staj bitene kadar onla bir ortamda olmamaya dikkat ettim. Telefon hattimi zaten o ara degistiriyordum, hemen baska numerada istemistim ve üc gün icinde numeramda degismisti. Bana "Telefonun kapali hep" deyince, sadece "aaaa evet, hattim degistide" dedim ve uzaklastim.

Cok üzülmüstüm, cok kirilmistim, ama konusmasini istemedim hic, onu hic dinlemek istemedim.
Birbirimize acilmamistik zaten daha, cokda iyi olmus zaten. Aslinda kafaya takmis olsaydim, belki onu nisanlisindan ayirmayi bile deniyebilirdim, ama ben öyle bir iliski asla istemedim.
Herzaman cok temiz ve düzenli bir iliskim olsun istedim, bastan sonuna kadar hic böyle yalan dolan olmayan bir iliski ve cok sükürde sonra esimle bunu buldum.

Ama oglana gelince... o güne kadar biz bir bucuk ay beraber calistik, yeri geldi aksam yemeklerine gittik is yeriyle, yeri geldi o sordu birseyler yapalimmi diye ama ben emin olmadigim icin hep bir bahane uydurmustum, ama okadar inanmistimki onunda bekar olduguna.
Meger adam nisanli, evlilik planlari yapiyormus, ayricada karisi 8 aylik hamile dogurmak üzere ve sadece kendi ailesin yaninda dogum yapmak istedigi icin bunun sürekli basi bos ve zamani varmis. Nerden bileceksin. Insanlarin icine bakamiyorsunki.
Ama sor bana nasil bir insandi, cok iyi niyetliydi derim.
Yani bana gercekten cok ciddi düsünüyor, olursa bunla evlilige kadar gider hissi vermisti. Of offf.

Erkekler bazen böyle. Ama is bizde bitiyor. Simdi sen birseyler yasamissin, bende yasasaydim, benimde sonum seninki gibi olacakti.
Peki o erkege sinirin niye gecmiyor biliyormusun? cünki o öfke aslinda kendine karsi. Nasil kanmissin. Nasil bu duruma düsmüssün. Nasil izin vermissin bunca seye. Nasil senle öyle konusabiliyor, nasil kendine bunlari yaptirtmissin. Kendi kendine, bile bile, kimsenin yapmayacagi kötülügü yapmissin.

arkadaşlar bu kadar katı olmayın yaa, adam kızı aşık etmiş kendine bikere, kız da öğrendiğinde çok geç olmuş, zaten kız illa onu bıraksın bana gelsin demiyoki, sadece karşıdakinin canını yakmayı istiyor.

konu sahibi arkadaşım üzgünüm ama o adamın canını yakamazsın, azıcık utanma olsa zaten senin aşkını kullanmazdı, ona içindekileri söyledin rahatladın diyelim bitmezki, sonra aklına başka şeyler gelir keşke şunları da söyleseydim, sonu gelmez.

böyle hissetmenin tek sebebi onu hala sevmen, şöyle düşün diyelimki sana geldi o kızı bıraktım ben sana aşığım beni affet dedi, güvenebilecekmisin hayır tabiki, inan onun hayatında kimse olmasaydı da seni başkalarıyla aldatırdı, belki başka kızlarla da görüşüyodur, ben böyle tipleri bilirim küçük yaşta bi kıza takarlar aileler duyar zamanı gelince evlenin derler, zaman geçince adam sıkılır ama söz de verdiği için ayrılmaz zaten karşıdaki kız onu herşeyiyle kabul eder, oda gezer milletle sonra o kızla mecbur evlenir.

sen hiç bir şey yapma, aşk acısı biçok insan yaşıyor,yaşadı, en fazla 1-2 ay sonra unutursun ama unutmayı iste önce..

bu olayda intikam almayı hakeden tek kisi o sahsın kız arkadası yani en magdur o siz bile bile lades diyen kisisiniz o kız arkadasından sizin yuzunuzden ayrılsaydı ozaman onu dusuncekmiydiniz tabiki hayır ki zaten dusunmus olsanız o herifle gorusmeyi keserdiniz tamam aşk insanın gozune perde indirir vs falan ama suan intikam almaya calısmanızda nedir ben ettim ben buldum deyip kabugunuza cekilceginize hala magdur sizmissiniz gibi davranıyorsunuz..bu olaydan ders cıkartıp bu gibi durumlarda erkeklerden uzak durmayı ogrenmis olun..

Back