• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk,nefret,intikam...aylar sonra beklediğim an... ona olan nefretimden arınamıyorum

suspus__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
105
0
26
İstanbul
birini düşünün bu iş arkadaşınız sürekli aynı arabada sadece ikiniz birlikte işe gidip geliyosunuz(birimize ait özel bi araç degil şirket aracı) aynı semtte oturuyosunuz, aranızda guzel hoş bi elektirik var ,sizin hayatınızda biri olmadıgını biliyor ve sizde onun hayatında bırı olmadıgı ve tam 3 ay boyunca öle oldugunu sanıyosunuz ta ki iş arkadaslarınızdan bı bayan onun aslında hayatında biri oldugunu imalı bi şekilde onun da bulundugu bı ortamda dile getirene kadar( tabi bu durum onun gızledıgını sırf acıga cıkarmak adına oldugunu bıldıgınız bı durum ) derken diyosunuz ki kendinize sacmalama X demek ki sana öle geldi sen yanlıs anladın sonucta iş arkadasın kotu davranma hersey normalmış gıbı devam et dıyosunuz öle de devam ediyosunuz. gel zaman git zaman size yakınlıgı artıyo( bakıs gulumseme arada imalar falan )sız her ne kadar engel olmaya calıssanızda sızde engel olamayıp sızde ona bıseyler hıssetmeye baslıyosunuz ama yok bu böle olmaz diyip bi şekilde aranızdakı mesafeyı koruyosunuz standart gunaydınlar merhabalar cok muhabbet etmemege cabalıyosunuz ( aslında ona da kızamıyosunuz cunku o da cok direniyo basitçe size yaklaşmadıgını aslında cok dırendıgını bılıyosunuz ama ortada kocaman bı gercek var bunu ıkınızde bılıyosunuz ) derken işden ayrılma zamanınız geliyo ıs arkadasınız olan samımı bı arkadasınız o ve sız bı gece veda adında yemege cıkıyosunuz ve o gece eve bırakma anında hıc bıse ıtıraf etmeden dakıkalarca gozlerınıze bakıp yıne hıcbıse demeden sarılıp vedalasıyosunuz tam dönüp giderken o size öle mahsunca bakıyo ki dönüp birbirinize deli gibi sarılıp sadece aglıyosunuz ve dedıgınız tek sey bu son gorusme bıdaha asla gorusmıcez sakın ama sakın benı arama cunku ben asla aramıcam dıyosunuz... aradan bıkac ay gecıyo ıkınızde dayanamayp tekrar gorusuyosunuz ama bu sefer ıtıraf zamanı... birbirinize duygularınızı acıyosunuz o size siz ona o sölüyo... 3 senelik bi ilişkisi oldugunu evlenıcegını(ortada verilmiş sözler ailesiyle gidip tanısması vs. vs. vs. ) eskisi gibi olmadıklarını bı onun attıgı mesajları bı sızınle olanları gosterıyo, aglıyo hayatımın bı kenarında bu dıyo sadece gunaydın ve nbr yazan ıkı kelıme bı yanda ıse ıste bu dıyıp benımkılerı gosterıyo yasıyorum hayat buluyorum ama terazı ole bıse kı ne yapacagımı bılemıyorum dıyo. hayatta asla yapmam dedıgınız seyı yapıp onun hayatında biri varken onunla gorusmeye yakınlaşmaya devam edıyosunuz ama sölüyosunuz bize bunu yapma kendıne bana ona ne olucak böle dıyosunuz ve her defasında ne yardan ne serden cumlesının ne oldugun yasıyosunuz o kadar samımı ve o kadar ınsancıl bırı oldugunu bıldıgınız ıcın yınede bu durumun ıcınde olusunu olusunuzu normal karsılamaya calısyosunuz dıyosunuz kı sonucta ak kara bugun yarın ortaya cıkacak. gel gelelim siz böle kendinizi bi basitliğe atmışlıgın hiç farkında olmadıgınız bi an o bıanda sıze dıyo kı ( bunuda mesajla yapıyo tabi hatta bunu sız ona neyın var bı garıplık var dıyp o ınatla yoo hayır dıyıp artık tartısma anına gelıp) ben seninle yapamayacıgımı anladım dıyo bugun seninleyken onu sevdıgımı anladım dıyo. buraya kadar eee olcak buydu zaten dedıgınızı duyar gıbı oluyorum amenna haklısınız katılıyorum X e müstehak ne dersenız dıyın dogru ama aşk öle bişe ki göze öle bi perde indirirki ne b.k yediğinizi bilmeden degin bile bile size o b.ku yaptırır. demem o ki sancılı o dönemden geçip ona hayatının en agır cumlelerını ( hakaretsiz ) söylyip kararının arkasında olmasını ve asla karsısına cıkmamasını sölüyosunuz. 4 ay sonra tam 4 ay sonra eskı ıs yerındekı arkadasa o nasıl ıyı mı dıye soruyo bu arkadas ruyasında gormusmus merak etmısmıs ( ki bu ınsan asla ruya gormeyen bır adam allahın hıkmetıne bakın ) o arkadasa da zaten zamanında deniyo ki asla sorarsa tek kelıme etme o da sagolsun bılmıyorum bı suredır gorusmuyorum dıyıp gecıstırıyo ve ortak arkadası gecıp sizın arkadasınıza mesaj atıp soruyo nasıl ıyı mı dıye( bu arkads da sızın en samımı ve onunla aynı ortamda bulunmus muhabbet etmıs bi insan ) ee arkadası cvp verır mı hayır vermıyo tabıkı size soluyo . sizde ona dıyosunuz kı efendı efendı 4 ay önce nerdeydın ıyı olmamdan kotu olmamdan sana ne bıdaha benı kımseye sorma defolup gittiğin hayatı yasa dıyosunuz. sonra dayanamayıp ıkıncı ucuncu mesajı atıp aslında kufretsenız daha guzel olan ama asla yenılır yutulur cumleler olmayan cumleler kuruyosunuz. şimdi diceksiniz ki ee tamam da noldu. işte olay burda içimde öle bi intikam öle bi nefret var kı( mesajlara cvp vermemiş olması en buyuk etken ) soledıklerım yetmedı daha daha daha bıseyler yapasım var ama bı yanımda dıyokı zaten solıcegını soledın rahat ol o ona yeter. ama hayatım boyunca içimdeki bu şey bitmicek dıye cok korkuyorum ve belki çocukca gelıcek ama yetmedı cvp vermemıs olması ayrı bı etken utancından sustugunu bılıyorum ama hanı derler ya karsımda olsada yuzune tukursem o anı yasamak ıcın cıldırıyorum uç fikirli aklına ınanılmaz fıkırler gelen arkadslar sızden yardım ıstıyorum belkı daha yeter sen cvbını vermıssın dıceksıniz ama ınanın yetmedı, hele hele bunca zaman sonra basıtce bı bahaneyle bana ulaşmaya calısması da cabası. daha mesaj atamam hanı zaten sıcakken bıseyler demısım ama karsıma cıkması ıcın bı bahane yaratmak yarattırmak ıstıyorum lütfen yargılamayın içim içimden taşıyo

Neyin intikamını alıyorsunuz anlayamadım,
evleneceği kızı sizinle aldatmaya devam etmediği için mi,
yoksa ondan ayrılıp sizinle evlenmediği için mi?
Ne kadar süslü kelimelerle anlatırsanız anlatın aldatma aldatmadır.

:26::26::26::26::26::26:
ben olsam ona hiç o cevapları vermezdim hiç ilgilenmezdim
istediği kadar sorsun.sessiz kalsaydın gizemli kalan sen olacaktın
ama şimdi bi sinirle ona attığın mesajlar eminim onu çok mutlu etmiştir
şimdi kendini sana karşı daha bi önemseyecektir.
kendini daha değerli bulacaktır.bu attığın mesajların ve kızgınlığının sebebini senin sevgine bağlayacaktır.

Son düzenleme:
bana dönmesi gelmesi yada birini bırakması gıbı bı caba degıl bendekı, sadece yuzune bıseylerı soyleyememıs olmanın verdıgı bi acı var sadece bu... eger dediğin gibi öle bişe istemiş olsaydım yasananları utanç ve nefretle bahsetmezdim. dediğim gibi yargılamak hep en kolayı insan yasadıkca öğreniyo yapmam dedıklerını ömründe bi kez olsun tadıyo

sadece yüzüne sölemenin verdiği keyfi yaşamak istiyorum.. birini bırakması gelmesı gıtmesı zerre umrumda değil

bu kişinin evleneceği insan bu konunun neresinde peki
hiç onun açısından da düşündünüz mü
gerçi size ne ki siz yaşadığınız seyleri düşünürsünüz ancak

Adamın hayatında biri olduğunu bile bile beraber oluyorsun sonra intikam almak istiyorsun.
Ne alaka?

Kendin etmiş bulmuşsun biliyordun sonunun olmayacağını
Sana gelmemiş, seni tercih etmemiş olmasımı hırslandırdı bu kadar

:26::26::26::26::26::26:
ben olsam ona hiç o cevapları vermezdim hiç ilgilenmezdim
istediği kadar sorsun.sessiz kalsaydın gizemli kalan sen olacaktın
ama şimdi bi sinirle ona attığın mesajlar eminim onu çok mutlu etmiştir
şimdi kendini sana karşı daha bi önemseyecektir.
kendini daha değerli bulacaktır.bu attığın mesajların ve kızgınlığının sebebini senin sevgine bağlayacaktır.

bende senin gibi düşündüm aslında ama kendımı çok tutmama ragmen yıne de dayanamadım. sırf yasadıklarımdan dolayı saglık problemı yasadım çok zor bi dönemden gectim ve onun hıcbıse olmamıs gıbı ben tam hayatıma kaldıgım yerden devam ederken benı sorması yuzsuzce cok agrıma gıttı

Adamın hayatında biri olduğunu bile bile devam etmek. Ne kadar doğru bir davranış. Adam maedem mutlu değil nasıl oluyorda 3 yıl devam ediyor onun hikaye olduğunu düşünüyorum ben bir kere.
Neyin intikamını almak istediğiinizi anlayamadım.Herkes ektiğini biçer sizinkide öyle olmuş.

Hayatina soktugun insanin mayasinin bozuk oldugu en basindan belliymis.
Siz bile bile lades demissiniz.
Bence o tip erkekleri hadim etmek lazim.
Belki akilli dururlar :1:

sadece yüzüne sölemenin verdiği keyfi yaşamak istiyorum.. birini bırakması gelmesı gıtmesı zerre umrumda değil

Umrunda olmasa hırs yapmaz bu intikam oyunlarına girmezdin.
Sende onun umrunda değilsin ki klasik bir çapkın repliğiyle adına ilişki dediğiniz
çirkinliği bitirip, kürkçü dükkanına dönmüş.
Ne söylersen söyle bir keyif yaşayamazsın çünkü iiçinde bulunduğun durumun adını sizde biliyorsunuz.
Durumun adı , niteliği değişmeyecek; İhanet...

neden bu kadar vahşice saldırdıgınıza anlama veremıyorum. ben zaten yaptıgım seyın arkasında degılım ki... cumlelerımde oh ne guzel yaptım demıyorum hadı yardım edin kızlar ben onu elde edıgım de demıyorum. yasadıgım seyler zaten bende kocaman bı yara

yazınız karmakarışık maalesef hiçbişey anlamadım

arkadaşlar ortada şöyle bir durum var bunu gözardı etmeyelim.
arkadaş ona aşık olduğunda diğerinin varlığından zaten habersizmiş.
tamam sonradan öğrenmiş ama iş işten geçmiş
aşk mantıkla aynı anda olmuyor malesef.
hangimiz aşık olunca mantığımızı aklımızı ön planda tuttuk ki.

haa şunu da asla savunmuyorum yapılan şey hoş değil diğer kız açısından çok acı verici bi durum
asıl buna ortam hazırlamaması gereken erkek tarafıymış.çünkü o herşeyi bilen yaşayan kişi.
ama erkek milleti bu kadar ince düşünmez.diğerinin duygularını önemseseydi zaten başka kızın aklına girmezdi.

senin yapacağın şey artık bu olayı kurcalamaman unut gitsin oda yaptığının acısını çeksin de en güzel intikam budur.

bilirim içinden taşan ve söyleyemediğin şeyleri söyleme hırsını ,bence boşver derim ,bırak mutlu olsun ,sende yoluna bak..eline bişey geçmeyecek,sadece ego tatmini .

Bunu yazarken üşenmedin mi ya ben okurken yoruldum. Ben ne intikamını almak istediğini anlayamadım adam sana zaten evleneceğini söylemiş verilen sözler var demiş ki mutsuz olduğuna falanda pek inanmadım bu zaten en büyük yalandır mutsuzum onu sevmiyorum vs. vb

Sanırım tercih edilmeyen birinin hırsı bürüdü içinizi size hak vermeyeceğim kusura bakmayın bu sonucu zaten baştan belli etmiş karşı taraf size.

Ya bunları yapıp birde derman arayanları anlamıyorum ben arkadaş ya aşıksan aşıksın aşk acısı çek ama onursuzca davranma ya !!

neden bu kadar vahşice saldırdıgınıza anlama veremıyorum. ben zaten yaptıgım seyın arkasında degılım ki... cumlelerımde oh ne guzel yaptım demıyorum hadı yardım edin kızlar ben onu elde edıgım de demıyorum. yasadıgım seyler zaten bende kocaman bı yara

bi de soruyosun neden bu kadar vahşice saldırıyosunuz diye
karşında ki adam insan değilmiş tamam ama sen çıkıp karşısına
yaptığından utandıracağına bana neden böyle yok ümit verdi de yok bilmem ne de
diye hırlanıp intikam çözümleri arıyosun
ilerde normal bi ilişkin olursa eğer ki hiç sanmıyorum o zaman anlarsın nasıl bişey olduğunu
şimdi hiç ben geri dönmesinin ayrılıp bana gelmesinin derdinde değilim
ya da yaptığım kötü bişey ama aşktaqn gözüm kör oldu deme
eğer gerçekten yaptığının kötü bişey olduğunu anlasaydın
çıkıp burda kimseden çözüm aramazdın

Back