Yakin arkadasimdi.Asik oldum.Aslinda ne kariyer ne tip ne maddi olarak uygun değiliz.Tamamen farklı kültürlerin insanıyız.Ben onun 5 6 katı fazla gelirliyim.Inanin yolda görsem yani huyunu suyunu bilmesem hiç tipim değil.Tamamen kalbine , karakterine aşık oldum.Arkadas olup yıllar içinde tanıdıkça, olaylara verdiği tepkileri gördükçe asik oldum.Merhametine , insanlara davranışına...Arkadaşlığı da yakma riskini göze alarak duygularımı söyledim. 7 temmuzda.Ve kibar bir sekil aynı duyguları paylasmadigi söyledi. O günden sonra iletişimimiz bitti.Ama geçmiyor. Hani derler ya içim yanıyor diye.Oyle bir şey. Şimdiye kadar böyle bir şey başıma gelmemişti. Her durumda çıkış yolu bulan ben bu durumu tolere edemedim.1,5 aydır ağladığım tek gün tek gece yok.Sabaha kadar uyuyamıyorum. Gece boyunca dalıp dalıp 15 dk uyuyup sicrayip uyanıyorum.Spor yapıyorum. Geziyorum.Kafami dağıtmak için tavsiye edilen herseyi yapıyorum. Konserlere gidiyorum. Dışarıdan gören insanlar gayet mutlu sosyal der.Ama gittiğim restoranın tuvaletine gidip ağlayıp geliyorum. Her yürüyüş yürüyüşte ağlıyorum.Hr gece sabaha kadar ağlıyorum.Giden gitsin, siz daha değerlisiniz vs yazıları okuyorum sürekli.Dua ediyorum. Bir türlü kalbimin acısı geçmiyor.resmen acıyor. Geçen gün tesadüf ortak arkadaşımızı aradı. Ben de yanindaydim. O kadar üzüldüm ki.Arkadas olarak da özlüyorum. O anlatmam gereken bir sürü şey var.Mesela gözüne diken batan bahcede bulduğumuz yavru kedi veterinerde öldü.Bunu söylemem lazım.Ama veteriner bana başka bir yavru sahiplendirdi.Bunu söylemem lazım.Sonra hayko cepkin konserine gittim.Cok gzwldi.Hani benim yüzümden bütün şarkıları ezberlemişti ya.Sonra saçlarımı mora boyadım.Nasil geçecek.Hala sosyal medyada ekli bende.Hikayelerini açıp bakmıyorum. Gönderilerine kesinlikle beğeni yorum yapmıyorum. Ama bu akşam instagram açıkken yanlışlıkla sesli aramaya bastım.Tamamen kazayla oldu.Aninda kapattım ama ona bildirim gitmiştir.Gun içinde her dakika konusan her anı paylaşan biz nasıl bu hale geldik.Ya da madem bu kadar iyi anlasiyirduk neden sevmedi beni.Ben onu çok çok özledim.Ve ona çok ihtiyacım var