- 21 Ağustos 2024
- 18
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi kraliceada
ahahah tüm yorumlar için teşekkür ederim,duygusal boşlukta olduğum bir an saçmalamışım. Sanırım “abla” ayarlamalarına ihtiyacım vardı. Başkası olsa aynı tepkileri ben de verirdim dkdxlpxpdpd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi ben de öyle diyorum,reglin verdiği duygu durumuydu galiba. Mazur görün anacımMaktul İbrahim Paşa'nın meşhur bir repliği var "ne aşkı be ne aşkığğğ" diye. Öyle haykırmak istiyorum ahahahah
asla taviz vermeyin...
geri dönmeyin....
evet ya “aşk” yazmışım sksjksdllslsls,boşluğuma denk geldi. Mazur görünüziki haftalık çocuğa ne aşkı ya?
şu hayatta onurunuzdan daha değerli bir şeyiniz yok. iki günlük serseri için kimsenin kapısında köle olup aşağılanmaya gerek yok
2 haftada herseyinizin uydugunu nasil anladin? Hey Allahim ergenken bizde mi boyleydik ya. Kac hobisini ogrendin 2 haftada ilginc. 2 haftalik cocugun pesinden gitmek daha da ilginc
Hıhı2 haftada tanıdığın adamla evlen bide Feriha istersen ne aşkı be.Ayrıca eli şeyinde gezen abaza kokusu aldım seni ne yerine koymuşta bu kadar temas odaklı yaklaşıyor bi düşünsene ?
Düzgün erkekler var kendinize şu tipleri layık görmeyin olacak olan zaten olur ama siz istemediğiniz halde ısrar edenden kaçacaksınız.
iyi bari sevindim senin adınaŞimdi ben de öyle diyorum,reglin verdiği duygu durumuydu galiba. Mazur görün anacım
iyi bari sevindim senin adına
İki haftalık dümdüz insan için gereksiz soru aşık olacak kadar tanımadığınızdan ikileme herek yok temas istemiyorsanız bbMerhaba,iki haftalık konuştuğum bir çocuk var. Hemen hemen her şeyimiz uyuyordu:müzik zevkimiz,hayata bakışımız,hobilerimiz… Ama fazla temas istediği için uzaklaştım,şimdi pişman oldum. Daha önce de bi pişmanlığımda geri döndüğüm için ezilmemişti beni. Bunu da göz önünde bulundurarak soruyorum:Sizce dönmek için çabalamalı mıyım,gururumla mutsuz mu olmalıyım? “Dik duruşlu kadın” imajım zedelenir mi?
Hahaah ayyy koptummMaktul İbrahim Paşa'nın meşhur bir repliği var "ne aşkı be ne aşkığğğ" diye. Öyle haykırmak istiyorum ahahahah
DediGurur o sırada çoktan çantasını alıp bilinmeyen diyarlara doğru yola çıkmıştı, geriye son kez bakarak ardında bıraktığı bedenin zaman kaybından başka birşey olmadığını geçirdi içinden ve usulca önüne dönüp s..ç...m sizin aşkınıza dedi ve sislerin arasında kayboldu.
Dedi yılbaşını yalnız geçirdiği için buraya saran minik kuş,üstte “duygusal boşlukta olduğum” bir zamanda yazdığımı ve şimdi ben de komik bulduğumu belirtmişim zaten :) dalga da geçmişim hatta:))Gurur o sırada çoktan çantasını alıp bilinmeyen diyarlara doğru yola çıkmıştı, geriye son kez bakarak ardında bıraktığı bedenin zaman kaybından başka birşey olmadığını geçirdi içinden ve usulca önüne dönüp s..ç...m sizin aşkınıza dedi ve sislerin arasında kayboldu.
E bende dalga geçtim ne var bunda beraber sacmaliyoruz işteDedi yılbaşını yalnız geçirdiği için buraya saran minik kuş,üstte “duygusal boşlukta olduğum” bir zamanda yazdığımı ve şimdi ben de komik bulduğumu belirtmişim zaten :) dalga da geçmişim hatta:))
Önce ne istediğinizi bilin. Kendinize güveniniz mi yok nedir?
Ayrıca eğer ona dönmek gibi bir hata yaparsanız, aşırı pişman olacağınıza da imzamı atarım.
Ben cidden saçmalığın kitabını yazmışım ama 18 yaşındayım kadarcık empati,herkes bu yaşta biraz “aptal aşık” olur,di mi?E bende dalga geçtim ne var bunda beraber sacmaliyoruz işte
Iki haftada fazla temas isteyen biri geri dönünce ne yapar hiç düşündün mü acaba.Gerçekten kendinden ödün vermeye değer mi ?
Iki haftada fazla temas isteyen biri geri dönünce ne yapar hiç düşündün mü acaba.Gerçekten kendinden ödün vermeye değer mi ?
2 haftalık çocukla neyin aşkı ?Merhaba,iki haftalık konuştuğum bir çocuk var. Hemen hemen her şeyimiz uyuyordu:müzik zevkimiz,hayata bakışımız,hobilerimiz… Ama fazla temas istediği için uzaklaştım,şimdi pişman oldum. Daha önce de bi pişmanlığımda geri döndüğüm için ezilmemişti beni. Bunu da göz önünde bulundurarak soruyorum:Sizce dönmek için çabalamalı mıyım,gururumla mutsuz mu olmalıyım? “Dik duruşlu kadın” imajım zedelenir mi?
İki haftalık ilişkiye, ilişki bile denmez flört dönemi diyelim.Merhaba,iki haftalık konuştuğum bir çocuk var. Hemen hemen her şeyimiz uyuyordu:müzik zevkimiz,hayata bakışımız,hobilerimiz… Ama fazla temas istediği için uzaklaştım,şimdi pişman oldum. Daha önce de bi pişmanlığımda geri döndüğüm için ezilmemişti beni. Bunu da göz önünde bulundurarak soruyorum:Sizce dönmek için çabalamalı mıyım,gururumla mutsuz mu olmalıyım? “Dik duruşlu kadın” imajım zedeleni