• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk kavanozlarımı görmüşmüydünüz ?

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Bunlar sıradan aşk kavanozları değil ! İçeriği tamamen sevgilinize özel hazırlanıyor çünkü !
Bazen herkes duygularını kağıda dökmeyi beceremiyor işte..
Anlatmak istiyor ama nafile !
Halbuki duygu yoğunluğuyla yazılmış aşk patlaması yaşatacak 365 adet kalp içinde yer alan sözler ne güzel olurdu dimi ?
Ama öyle internetten bulma, klişe, alışagelmiş sözler değil.. Tamamen özel sözler..
Tamamen sevgilinize yönelik hazırlanmış özel sözler..
image.webp

Tamamen el emeği kızlar. Seri üretim değil. Bir kaç gün içinde farklı örneklerde koyacağım sizler için.

80 liradan sunuyorum sizlere :KK36: ÜSTELİK KARGO BEDAVA !!!!

- Ayrıca isteyene kişi ismine özel akrostiş yazılır. Yani aşk kavanozu akrostiş dolu bir aşk kavanozuna çevrilebilir.. 50 tane akrostişin yazılı olduğu bir aşk akrostiş kavanozunu ise yine 80 liradan sunuyorum sizlere. Yine tamamen kişiye özel olarak yazılacak. Asla internette rastlayabileceğiniz şeyler değil. Tamamiyle özel sözler. :KK37:

Son düzenleme:
Eline emeğine sağlık ama bi keresinde bime gelmişti 20 lira civarında falanda
80 tl çok değil mi

Eline emeğine sağlık ama bi keresinde bime gelmişti 20 lira civarında falanda
80 tl çok değil mi
BİM'e gelenle benim sözlerini özel olarak hazırladığım her şeyde en iyi malzeme kullandığım kavanozlar bir değil ki. Fabrikasyon ürün satmıyorum sonuçta. Maliyeti 20 liradan çok daha fazla, her şeyi toptan aldığım halde..

Back