Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşk İlişkileri
- Konu Sahibi Salnay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.709
- 798
Niye olmasin? Ben böyle kafede çalışan Arap bir adama inanılmaz bir çekim hissetmiştim. Böyle yüz yıldır tanıyorum gibi gelmişti. Kumral lüle lüle saçları, kırık Türkçesi, gamzeleri... Bayıldım çocuğa .
Sonuç olarak iki kere daha gittim, ikinci gidişimde mola yapacağını söyledi, ben de hesabı ödeyip çıktım, bir şeyler içtik. Pazartesi buluşmak üzere sözleştik. O pazartesiden sonra da bir yıl boyu neredeyse her gün görüştük, bisiklet üstünde gezip su gördüğümüz her yerde denize girdiğimiz dolu dolu bir ilişkimiz oldu.
Olmayacak bir şey değil yani. Olmayacak kısmı ne ki tam olarak?
Sonuç olarak iki kere daha gittim, ikinci gidişimde mola yapacağını söyledi, ben de hesabı ödeyip çıktım, bir şeyler içtik. Pazartesi buluşmak üzere sözleştik. O pazartesiden sonra da bir yıl boyu neredeyse her gün görüştük, bisiklet üstünde gezip su gördüğümüz her yerde denize girdiğimiz dolu dolu bir ilişkimiz oldu.
- 27 Ekim 2022
- 4.707
- 13.555
- 138
Biraz daha ayrinti lazim tanisiyor musunuz mesela?Ya arkadaş ben birine tutuldum Azerbeycanlıymış o da Antalya’da yaşıyor. O kadar hoşlandım ki ilk bakışta hoşlanma gibi sürekli onu düşünüyorum cafede çalışıyor aramızda bir yaş var napsam bilmiyorum. Herkeste olmaz bu garip geldi bana.
İlk adımı ben atmak istemiyorum rezil olmak istemiyorum ya daha dün bir bugün iki beni yeni gördü bilmiyorum ne yapsam acaba o da akşam çıkıyormuş işten sabah görüyorum zaten onuNiye olmasin? Ben böyle kafede çalışan Arap bir adama inanılmaz bir çekim hissetmiştim. Böyle yüz yıldır tanıyorum gibi gelmişti. Kumral lüle lüle saçları, kırık Türkçesi, gamzeleri... Bayıldım çocuğa .
Hayır. 2.defa sabah kahvaltısı yaparken gördüm garson. Biraz konuştuk Zeki bir erkek. Dikkatimi çekti sonra Azerbaycanlı olduğunu söyledi. Hiç benzemiyor tabi yani çok konuşmadık biraz sohbet ettik ve zekası ve tavrıyla beğendim.Biraz daha ayrinti lazim tanisiyor musunuz mesela?
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.709
- 798
İlk adımı ben de atmadım ki, zaten çekim vardı, ayan beyan da belli ettim enerjimiİlk adımı ben atmak istemiyorum rezil olmak istemiyorum ya daha dün bir bugün iki beni yeni gördü bilmiyorum ne yapsam acaba o da akşam çıkıyormuş işten sabah görüyorum zaten onu
Hatta ben ikinci gidisten uzun bir süre gitmemistim, arkadaşlarına tembihlemis , "ben izinliyken gelirse beni mutlaka arayın" diye. Son gittigim akşam aslında calismiyormus mesaisi çoktan bitmiş. Molası falan da yokmuş haliyle:) ayak yapmış
Siz güler yüzünüzle ara sıra uğrayın bakalım bir
- 27 Ekim 2022
- 4.707
- 13.555
- 138
Bir kere de aksam saatlerinde cikisa yakin gidin bakislarinizla tavirlarinizla ilgilendiginizi belli edin karsi taraftan bekleyin bakalim bir adim gelicek mi?Hayır. 2.defa sabah kahvaltısı yaparken gördüm garson. Biraz konuştuk Zeki bir erkek. Dikkatimi çekti sonra Azerbaycanlı olduğunu söyledi. Hiç benzemiyor tabi yani çok konuşmadık biraz sohbet ettik ve zekası ve tavrıyla beğendim.
- 27 Ekim 2022
- 4.707
- 13.555
- 138
EloraViolet taktiklerinizi konusturun burda da
- 19 Nisan 2022
- 4.186
- 46.961
- 438
Ayy ne rezilliği yahu? Bunda rezil olacak ne var ki?Zaten tanımadığınız bir insana “rezil” olsanız ne olur? Bir daha görüşmezsiniz olur biterİlk adımı ben atmak istemiyorum rezil olmak istemiyorum ya daha dün bir bugün iki beni yeni gördü bilmiyorum ne yapsam acaba o da akşam çıkıyormuş işten sabah görüyorum zaten onu
- 23 Ağustos 2012
- 49.913
- 1
- 231.662
- 798
Bu ara forumda Azeri erkekleri çok popüler
Aynısını yazacaktım vay arkadaş ne Azerbaycanmış erkekleri ateş parçası çıktı
Bilemedim belki Türk erkeklerindne hayır yok diyenler artık değişik tatlara yöneliyor
- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.899
- 123
EloraViolet taktiklerinizi konusturun burda da
Adam evli mi değil mi belli değil bunların arasını yapcam diye yuva yıkmayayım yanlışlıkla. Bu garson tüm kızlara yürüyor olabilir.
- 4 Ekim 2012
- 16.354
- 31.958
- 798
İtalyanlar da kim oluyormuş, Azeriler yurdum kızlarını yakıp geçiyor vallaAynısını yazacaktım vay arkadaş ne Azerbaycanmış erkekleri ateş parçası çıktı
Bilemedim belki Türk erkeklerindne hayır yok diyenler artık değişik tatlara yöneliyor