• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk İlişkileri

Salnay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
24
-13
1
24
Ya arkadaş ben birine tutuldum Azerbeycanlıymış o da Antalya’da yaşıyor. O kadar hoşlandım ki ilk bakışta hoşlanma gibi sürekli onu düşünüyorum cafede çalışıyor aramızda bir yaş var napsam bilmiyorum. Herkeste olmaz bu garip geldi bana.

Niye olmasin? Ben böyle kafede çalışan Arap bir adama inanılmaz bir çekim hissetmiştim. Böyle yüz yıldır tanıyorum gibi gelmişti. Kumral lüle lüle saçları, kırık Türkçesi, gamzeleri... Bayıldım çocuğa .
Sonuç olarak iki kere daha gittim, ikinci gidişimde mola yapacağını söyledi, ben de hesabı ödeyip çıktım, bir şeyler içtik. Pazartesi buluşmak üzere sözleştik. O pazartesiden sonra da bir yıl boyu neredeyse her gün görüştük, bisiklet üstünde gezip su gördüğümüz her yerde denize girdiğimiz dolu dolu bir ilişkimiz oldu.
Olmayacak bir şey değil yani. Olmayacak kısmı ne ki tam olarak?

Ya arkadaş ben birine tutuldum Azerbeycanlıymış o da Antalya’da yaşıyor. O kadar hoşlandım ki ilk bakışta hoşlanma gibi sürekli onu düşünüyorum cafede çalışıyor aramızda bir yaş var napsam bilmiyorum. Herkeste olmaz bu garip geldi bana.
Biraz daha ayrinti lazim tanisiyor musunuz mesela?

Niye olmasin? Ben böyle kafede çalışan Arap bir adama inanılmaz bir çekim hissetmiştim. Böyle yüz yıldır tanıyorum gibi gelmişti. Kumral lüle lüle saçları, kırık Türkçesi, gamzeleri... Bayıldım çocuğa .
Sonuç olarak iki kere daha gittim, ikinci gidişimde mola yapacağını söyledi, ben de hesabı ödeyip çıktım, bir şeyler içtik. Pazartesi buluşmak üzere sözleştik. O pazartesiden sonra da bir yıl boyu neredeyse her gün görüştük, bisiklet üstünde gezip su gördüğümüz her yerde denize girdiğimiz dolu dolu bir ilişkimiz oldu.
Olmayacak bir şey değil yani. Olmayacak kısmı ne ki tam olarak?
İlk adımı ben atmak istemiyorum rezil olmak istemiyorum ya daha dün bir bugün iki beni yeni gördü bilmiyorum ne yapsam acaba o da akşam çıkıyormuş işten sabah görüyorum zaten onu

Biraz daha ayrinti lazim tanisiyor musunuz mesela?
Hayır. 2.defa sabah kahvaltısı yaparken gördüm garson. Biraz konuştuk Zeki bir erkek. Dikkatimi çekti sonra Azerbaycanlı olduğunu söyledi. Hiç benzemiyor tabi yani çok konuşmadık biraz sohbet ettik ve zekası ve tavrıyla beğendim.

İlk adımı ben atmak istemiyorum rezil olmak istemiyorum ya daha dün bir bugün iki beni yeni gördü bilmiyorum ne yapsam acaba o da akşam çıkıyormuş işten sabah görüyorum zaten onu
İlk adımı ben de atmadım ki, zaten çekim vardı, ayan beyan da belli ettim enerjimi
Hatta ben ikinci gidisten uzun bir süre gitmemistim, arkadaşlarına tembihlemis , "ben izinliyken gelirse beni mutlaka arayın" diye. Son gittigim akşam aslında calismiyormus mesaisi çoktan bitmiş. Molası falan da yokmuş haliyle:) ayak yapmış 😅
Siz güler yüzünüzle ara sıra uğrayın bakalım bir

Hayır. 2.defa sabah kahvaltısı yaparken gördüm garson. Biraz konuştuk Zeki bir erkek. Dikkatimi çekti sonra Azerbaycanlı olduğunu söyledi. Hiç benzemiyor tabi yani çok konuşmadık biraz sohbet ettik ve zekası ve tavrıyla beğendim.
Bir kere de aksam saatlerinde cikisa yakin gidin bakislarinizla tavirlarinizla ilgilendiginizi belli edin karsi taraftan bekleyin bakalim bir adim gelicek mi?

Ayy ne rezilliği yahu? Bunda rezil olacak ne var ki?Zaten tanımadığınız bir insana “rezil” olsanız ne olur? Bir daha görüşmezsiniz olur biter 🙃

Adım atmana gerek yokki. Sen sadece yeşil ışık yakacaksın.O da adım atma cesareti gösterecek. Yani aslında tabiri caizse kuyruk sallayacaksın ve bekleyeceksin 🤣

Aynısını yazacaktım vay arkadaş ne Azerbaycanmış erkekleri ateş parçası çıktı :sampiyon:
Bilemedim belki Türk erkeklerindne hayır yok diyenler artık değişik tatlara yöneliyor
İtalyanlar da kim oluyormuş, Azeriler yurdum kızlarını yakıp geçiyor valla

Açılın ben azeri erkek denedim de geldim
Türk erkeklerine dilvuran demeleri olayı doğru, ömür boyu dil darbelerine maruz kalmadan yaşarım diyorsan yürü.

Back