merhaba arkadaşlar...sitede çok katılımcı bir kimliğim olmasa da genel anlamda merak ettiğim konuların çözümlerini ilk olarak burada arayan biriyim...ilk defa bir konu açıyorum burada ve sizlerin de cevaplarınızı merakla bekliyorum...aile baskısı ile büyümüş biri olarak şu sorunum var ki ben aşk ilişkilerinde nasıl davranacağımı bilemiyorum...bir ewlilik yaptım..3 sene sürdü ve bitti...kendim aile baskısıyla büyüdüğüm için adamı da bu kalıba sokmaya çalıştım ama bunun yanlış olduğunu çok geç farkettim...eşimle asla kanlı bıçaklı olmadık ama bulamadım bu ewlilikte aradığımı...görücü usulüydü birbirimizi hiç tanımadan ewlendik...birbirimizi hiç kırmadık,hep saygılıydık ama aradaki sevgi bitti...şimdi başka bir ilişkim var ve ben bu defa aynı hataları yapmak istemiyorum...aşk nasıl yaşanır,bir erkek nasıl elde tutulur,aşk oyunları,ilişkiyi canlı tutmak için neler yapılır vs...bunlar hakkıında iyi bir kitap almak istiyorum...hem beni sıkmayacak hemde faydalı tüyolar verecek bir kitap önerir misiniz bana??mesela ilhan uçkanın 'erkekleri kullanma klavuzu'isimli kitabı çok ses getirdi..fakat okuma fırsatı bulamadım..bunu almayı düşünüyorum...siz ne dersiniz?bana faydası olabilecek kitaplar önerirseniz çok sevinirim.....:97: