-
- Konu Sahibi Moonmoonlight
Yahu kendini yorma en kötü mune kazene havale ederiz baktık hakaret oldu güzelce dava ederizbak herkese saldırıyorsun konuya yazan üyelerin burada bi birikmişi var neyin ne olduğunu anlayabiliecek kişiler yeni üye olmuşsun iki konu açmışsın ikisi de belli
ayrıca herkes herkesi tanımıyor burada ne kadar fazla mesajın olsa da yine de senden emin olamayabiliyorlar ki çok haklılar bu sitede 3 yıl yazan mahmut abiler vardı lütfen sakin ol
Cidden beni düzeltmediniz demi şuanAllah allah
Hallah hallah bu nasıl sevmekCidden beni düzeltmediniz demi şuan
Allah Allah o bi kere pardon bi kerenHallah hallah bu nasıl sevmek
İbrahim Tatlıses öyle demiyor sayın TDK hanım efendiAllah Allah o bi kere pardon bi keren
aynen üslubunu konularda görüyoruz çok naziksin ama gereksiz bi atar var konu sahibindeYahu kendini yorma en kötü mune kazene havale ederiz baktık hakaret oldu güzelce dava ederiz
birisine bu patlayacaktı bu sefer de yalvaran kimseyi takmayacağım
3 yıldır burdayım ben tanıyan bilen bilir kimseye arkadaşınki gibi bir üslubum olmamıştır
biz buralarda ne gördük herkes de biliyor
Daha geçen birinin annesi yalvardı özel mesaj atıp
TDK da kimmiş İbo ne diyosa odurİbrahim Tatlıses öyle demiyor sayın TDK hanım efendi
love yok çünküKimse neden love konuşmuyor?
Kocam ve çocuğum var derdim love olmaktan çıktıKimse neden love konuşmuyor?
Sen evlilik sorunlarını anlat kız çözüm bulurKocam ve çocuğum var derdim love olmaktan çıktı
O zaman zabaha kadar burdayım kslsösöSen evlilik sorunlarını anlat kız çözüm bulur
“Ergenus” gülmekten yerlere yatmak üzereyimOo hem ergen hem de atarlı
Kayıt olurken kuralları da okusaydın ergenus.
e öyle ama herkese atarlandı“Ergenus” gülmekten yerlere yatmak üzereyim
Love konuşulmaz yaşanırKimse neden love konuşmuyor?
Tinder?peki o zaman benim aşk hayatımı konuşalım. ama bilin bakalım ne eksik
17 yaşındaki arkadaş hadi buna da çare bul