Aşk Geçici Mi?

white_girl

Kıbrıslı gız
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2007
1.066
4
36
slm canlarım benim. hep kafama takılmıştır aciba aşk bir müddet sonra bitermi yoksa aşk ölümsüzmüdür diye ? hep aglardım neden ben bırını sevemem asık olamam diye ve 16 yasıma kadar kımseyı sevemediğim için biriyle cıkmadım... daha sonra karsıma bırı cıktı deli gıbı asık oldum yahu bütüngün deli gibi onu düşünürdüm.. ve bugün 18 yaşındayım ve o aşık olduğum kişiyle sözlendim... inanın ona beslediğim his 1 gram bile eksilmedi...:asigim: sanki o hayatımda olmasa ben yaşayamam gibi bişey... insanlar hep bu duyguların zamanla geçtiğini söler doğrumu yoksa bu insanların ilişkilerindeki saygıyamı bağlı neye bağlı anlamadım? gerçekten de aşk biter yerini sevgiyemi bırakır ? :uhm:

AŞK GEÇİCİ SEVGİ KALICI,AŞK YALAN SEVGİ GERÇEK,AŞK BİR AN SEVGİ BİR ÖMÜR.... BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

ayy gızlar gözümü gorkuttunuz haa.. yok yok benim aşkım mezarda biter(yani bana öyle gelir sanki hiç bitmeycek gibi) ama tecrübelere de inanmak lazım tabikide :1yes2: saolun canlar görüşlerinizi bana aktardığınz için :asigim: :1hug:

Biz yaşattığımız müddetçe hiçbirşey geçici olamaz yeterki önyargılardan kalıplaşmış düşüncelerden kurtulalım,korkmasın gözün,her saniyenin tadını çıkarın.:1yes2:

merhabalar aranıza yeni katılanlardanım bende....
anı yasamalı diyorum.ask mutlaka bitiyor omru cok kısa ama kaybolan duyguların yerini yine guzel duygularla doldurabilirsek aşk bitsede ilişki devam ediyor

aşkda ,sevgide,saygıda hepsi kalıcı yeterki içmizdelki o hiç gitmesin

bende azem gibi düşünüyorum hepsi kalıcı yeterki biz onları yaşatmasını bilelim, vermeyelim hayata bitirmesin duygularımızı ..... herşey bizim elimizde

sen yine erkencisin benim 20 yaşında sevgilim olmuştu :)))))

ay ne güzel ya umarım aşkın daim olur mutluluklar..bu arada bana göre aşk geçici sevgi kalıcıdır

Ask gecicir onu sevgiye donusturebilirsek iste kalici ve asil guclu olan odur...

(Hiç sonmeyen ask'sa ulasilamayandir..... :KK66:))) )

aşkta sevgide gerçek yeterki yaşatmasını bilelim aşkın ömrü kısa diyen gerçekten aşık olmamıştır hoşlanmıştır bence zaten olsa kısa olmaz :mymeka:

X