Aşk Emek İster Show TV

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
104
363
Hollanda
Mint Yapım’ın çekeceği dizinin senaryo yazarı Birol Güven ve Hamdi Alkan. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi yaz sezonunda yayınlaması planlanıyor.
Romantik komedi tarzındaki dizinin konusu şöyle:

Varlıklı bir ailenin iyi eğitim almış, en iyi okullarda okumuş, en güzel otomobillere binmiş oğlu, okulunu bitirip yurda döner. Holdingde bir oda beklerken babası onu, “İşi en alttan öğreneceksin” deyip fabrikasında işe başlatır...

Kimliği gizli tutulan genç veliaht, hayatının aşkını bu fabrikada bulur. Furkan Palalı’nın oynayacağı gizli patronun gönlünü kaptırdığı işçi kız, aynı zamanda

Son düzenleme:
MinT'in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Birol Güven'in yazdığı ve Hamdi Alkan'ın yönetmen koltuğuna oturacağı yeni dizi yakında Show TV'de başlıyor!
İlk adı "Gizli Patron" olarak bilenen, ve başrollerini basarili oyuncu Ekin Türkmen ve Furkan Palalı'nın canlandıracağı "Aşk Emek İster" oldu.
Ekin Türkmen ile Furkan Palalı'nın başrollerinde olduğu dizinin çekimleri bugün başladı.

[video=youtube;Cjy1c14gHgU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Cjy1c14gHgU[/video]

Sanırı filmin senaryosu keremcemle fulya zenginerin bir dizisi vardı ona benziyor patronun oğlu ile işçisi arasındaki aşk .çok bilindik bir senaryo yani

Sanırı filmin senaryosu keremcemle fulya zenginerin bir dizisi vardı ona benziyor patronun oğlu ile işçisi arasındaki aşk .çok bilindik bir senaryo yani

fulya zenginer değil yasemin ergeneydi başrol oyuncusu minübüs sahnesini görünce benimde aklıma aşk oyunu geldi birde tarık akanın böyle filmleri vardı eski türk filmi tarzı bişey sanırım ama oğlanın oyunculuğunu beğenmedim..

fragmanını bugün gördüm yıllarca türk filmlerinde izlemekten bıktığımız hikayeleri ısıtıp ısıtıp izleticekler
hiç mi özgün senaryo yok ?

hem özgün değil hem de oyunculuklar kötü gibi geldi bana. baş roldeki kız diğerlerine göre daha iyi, yine de kurtarmıyor diziyi.

furkan palalının oyunculuğu sıfır
inek gibi bakıyo tabiri tam ona uygun
bu dizi tutmaz
senaryo cok basit

denizin kardesini oynayan kizi zeynep beserlere benzetmistim meger kardesiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…