- 29 Haziran 2010
- 2.798
- 96
bitanemm gell sen yanıma ben sana neler alırım neler o fotoyu çektitikenn çok güldük orası izmirin meydanı konak saat kulesii herkes bize bakıyoduu deli muamelesi yaptılar
gelirim belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitanemm gell sen yanıma ben sana neler alırım neler o fotoyu çektitikenn çok güldük orası izmirin meydanı konak saat kulesii herkes bize bakıyoduu deli muamelesi yaptılar
gelirim belki
ne güzelll yaaaa
sizde son durum neee
gelirim belki
herzaman beklerimm imkansız gibi gözüküyo ama değil canım bak yaowssss la nasıl oldukk 2 ayda bi ya o geliyo ya ben gidiyorum
2. Sandalyeyi Almamıza Son 3 Kişi
kizlar bisey sorabilirmiyim internetten havale yapabiliyormuyuz????
2. Sandalyeyi Almamıza Son 3 Kişi
cevap bekliyorum kizlar bi yardim luften
herzaman beklerimm imkansız gibi gözüküyo ama değil canım bak yaowssss la nasıl oldukk 2 ayda bi ya o geliyo ya ben gidiyorum
sagolunyapılabiliyor canım eft yapıyorsun internetten ve böylece havale parası da ödememiş oluyorsunn canımm
bekliyorum canimben şimdi gördüm sorunu bitanem k.kartımla ödedim ben özeline yazayım
Nasıl oluyor bana da bir anlatırmısınız kızlar
Nasıl oluyor bana da bir anlatırmısınız kızlar
tabii ki memnuniyetle
kulubümüzde pro kart satışından elde edilen gelirin tamamı BEDD ye bağışlanıyor...
15 pro kartla bir engelli kardeşimize çok amaçlı sandalye alabiliyoruz...
kartımızla üye içinde bazı ayrıcalıklara sahip oluyorsunuz, eğer istanbul'da yaşıyorsanız indirim yapılan yerler var diye biliyorum...
kartımız 30 tl +5 tl Kargo parası yani 35 tl ye engelli arkadaşlarımıza bir el uzatmış oluyoruz...
Bende istiyorummmm .
Böyle birşeye benim de katkım olsun o halde :)