Aşk da var sorunda

Tatsizlik çikmasin diye önce kisa kollu başlarsin, kollar uzar; aman diz alti giyivereyim nolcak diye başlarsin bileklere iner. Sonra bir gün bir bakmişsin aynada bambaşka bir insan var. Eğer bu seçeneği yaşamayi göze aliyorsan devam et.

Erkek arkadaşina ben değişmek istemiyorum, ben buyum dediğinde sana saygi duyacaksa devam et.

Ama şimdiden bile kendini o şekilde düşünemiyorsan, sirf o istedi diye kendinden ödün vermek seni üzecekse devam etme.

Benim eşim bana en fazla güzel ya da çirkin olmuş diye yorum yapar. Kiyafetime, makyajima karişmak eşim bile olsa haddi değil. Çünkü beni tanidiğinda da ben böyleydim ve böyle kabul etti.

Bilmiyorum bana ters böyle durumlar. Eğer bir erkek açığı kapatmaya, kapaliyi açmaya çalişacaksa en baştan vazgeçmeli bu sevdadan. Bana göre saygisizlik çünkü..

Bir klasiktir evet doğal halin güzel :)
Şu an karışmıyor .Aklı kalır ama keyfin kaçmasın diye birsey demedim der sanki sonradan dile getirince farklı oluyormuş gibi.

Bence yine de iyiki suan dile getiriyor. Evlenince bunu istese size cook daha ağır gelirdi.

Size tavsiyem bu konuyu ikinizin de icine sinecek sekilde çözmeden ciddi bi adim atmayin. Zaten evliliginiz ailesinden ötürü yeterince zor olacak. Baska hicbir sıkıntıya yer birakmamalisiniz

Detaylı düşüneceksin. Mayoyla denize giremeyeceksin, etek yada elbise giyemeyeceksin. Tüm bunlar seni etkiler mi yoksa o yanımda olsun da giymesem de olur mu diyeceksin? Bunları ölçüp tartman gerek.
Bazen diyorum birsürü şeyle uğraşıyorsun. millet tam kafasına göre birine aşık oluyor aileler filan anlaşıyor hep.öyle çok özeniyorum ki onlara.şükür kalbi trmiz önemli olan buda insan oğluyum işte bir fazlasında hep göz var.

Bence yine de iyiki suan dile getiriyor. Evlenince bunu istese size cook daha ağır gelirdi.

Size tavsiyem bu konuyu ikinizin de icine sinecek sekilde çözmeden ciddi bi adim atmayin. Zaten evliliginiz ailesinden ötürü yeterince zor olacak. Baska hicbir sıkıntıya yer birakmamalisiniz
Beni gerçekten çok iyi anladınız teşekkür ederim.Zaten aramız iyiydi tayin isteyecekti Antalya ya dur dedim şimdi gelirde çözemezsek olmaz.İşin sonu pek olumlu gözükmüyor ya hayırlısı hakkımızda.

Tatsizlik çikmasin diye önce kisa kollu başlarsin, kollar uzar; aman diz alti giyivereyim nolcak diye başlarsin bileklere iner. Sonra bir gün bir bakmişsin aynada bambaşka bir insan var. Eğer bu seçeneği yaşamayi göze aliyorsan devam et.

Erkek arkadaşina ben değişmek istemiyorum, ben buyum dediğinde sana saygi duyacaksa devam et.

Ama şimdiden bile kendini o şekilde düşünemiyorsan, sirf o istedi diye kendinden ödün vermek seni üzecekse devam etme.

Benim eşim bana en fazla güzel ya da çirkin olmuş diye yorum yapar. Kiyafetime, makyajima karişmak eşim bile olsa haddi değil. Çünkü beni tanidiğinda da ben böyleydim ve böyle kabul etti.

Bilmiyorum bana ters böyle durumlar. Eğer bir erkek açığı kapatmaya, kapaliyi açmaya çalişacaksa en baştan vazgeçmeli bu sevdadan. Bana göre saygisizlik çünkü..
Bende konuya saygı olarak bakıyorum.Elimde değil rahatsız oluyorum yalan mı söyliyeyim diyor.Devamının gelmesinden bende korkuyorum.bir orta yolu yok sanırım.

Seven insan bazı şeyleri es geçer..:KK14:
Buna sen yaşayacaksın. .:KK51:
bir Antalya 'lı olarak. .:KK45:
Seviyorsan herşey olur gider.:KK36:

Eski nişanlıma ilk buluşmamda mini etek, devamında da kendi tarzımda dar, şort, etek, askılı vs. Giyen bi insandım.. Beni Böyle sevdi, sevmemiş orası ayrİ..

Nişan aşamasında ailesinden dolayı sıfır kol giymememi istedi, büyük kavgalar sorası hadi dedim bu ilk olsun, Sora konuşmalarda artık bikini yok mayo, Sora abinin yanında denize giremezsin, Sora ewimize içki girmeyecek, ki ikimizde içki kullanan insanlardık, derken iyice dozajı artırmaya başladı. İş bu mevzuyu kalmadan bitti ama başka şeyler olmasa da biterdi..

Ben, muhtemelen sen de, senelerdir bi deniz kültürü, ona göre ortamı, çevresi, ailesi olan insanlarız. Karşımda hayatında tatile bile gitmemiş bi dingille en fazla 1 sene mutlu olurdum, yaz gelince tatile değil anasının evine götürdüğünde, en fazla ikincisinde hadi canım eyvallah derdim..

Diyeceğim o ki, senin de, onun da 20 senelik bi alışkanlık ve yaşanmışlıklarınız var. Ne sen yontulursun ona doğru, ne o sana.. Olmaz o iş, tecrübeyle sabit..

Teşekkürler yardımlarınız için.İleride daha fazla farklılığımız çıkacağını ve üzüleceğimizi düşünüyorum artık bende.

X