yaşadıklarınız yıpratıcı gerçekten...Hep fedakarlıklarla geçmiş anladıgım kadarıyla.burdan anlaşılıyor ki çok sevmiş ve bağlanmışsınız.yalnız şöyle birşey var ilişkilerde,zamanla yaşananlardan nasibini alıyor..talihsizlikler onu da boğmuş olabilir.bitmemiş bence sizinki sadece rengini yitirmiş.umutsuzluga kapılmayın bence..bu kadar dört elle sarılmışsınız eşinize,evliliginize nelere gögüs germişsiniz belli.bence siz güçlü bir kadınsınız.kendinizi yıpratmayın.eşinizle konuşmaya çalışın.bir süre beklentilerinizi bir kenara bırakıp ona arkadaş olun...
benim ondan tek beklentim konuşabilmek okadar...Ama konuşmamakla aramızdaki uçurumları büyütüyor.Tek başına dım atmak nereye kadar olacak.Bir yerde bende kopucam ve konuşmaktan yorulucam.. kopmaktan korkuyorum sadece.Konuşmak çokmu zor.Ki ben asla yapı itibariyle asla fevri davranmam...sakin ve yapıcıyımdır.Ama ona ulaşamıyorum
Erkekler sıkıntılı zamanlarda içine kapanırmış.Siz de neden böyle olduğunu konuşmak istiyorsunuz;stresin cinsiyete göre değişmesinin sonuçları..
''kadınlar marstan erkeklerden venüsten ''isimli kitaptan hatırlıyorum..Ama biliyorum ki şu durum çok sıkıcı..ulaşamamak..
az sabır..ininden çıksın da konuşursunuz..
dua ile..
Fevri olsaydınız belki de çoktan bitmişti...bu ilişkiyi ayakta tutan daima siz mi oldunuz?almadan vermek nereye kadar.benimde 7 yıllık ilişkim evliyim 2 senelik.şuan,konuşmadıgı iletişim kurmadıgı için gidip yanına dahi uzanmadım...çünkü o ne uzlaşmak istiyor ne anlaşmak ne de konuşmak.anlıyorum ki onun amacı üzüm yemek değil bagcıyı dövmek...bu yüzden ben çabalamayı bıraktım...susuyorum fakat gücüm kalmadıgından..umarım siz karşılıklı anlaşır,bir yere varabilirsiniz...
sanırım şuan aynı şeyleri yaşıyoruz..Nereye kadar bilmiyorum.Önümü görememek canımı çok yakıyor.Düşünüyorumda bazen insanlar içinde bulunmak dahi istemeyeceği kavgalara zorla çekiliyor.Buda beni inanılmaz rahatsız ediyor.Dediğin gibi sanırım amaçları bağcıyı dövmek.Biryere varacağımızı hiç sanmıyorum.Problemin ne olduğunu anlasam zaten çözerdim.Benki eşime karşı hep düzgün kelimelerle konuşan bir insanken,onu tüm hayat sıkıntılartımdan uzak tutmaya çalışırken,resmen pamuklara sarar gibi kollarken kendimden bile onun bu kadar bana hırçın olmasına anlam veremiyorum..
ben de aman üzülmesin,aman şunu da almasamda olur onu sıkıntıya sokmayayım aman üstüne gitmiyeyim,aman hoş tutayım şu da eksik olsun aman kaç senemi verdim ne emekler verdim heba etmiyeyim v.s v.s diye diye....şimdi susan benim bi şekilde boyun eğdim sanırım bende...ev sessiz o sessiz ben sessiz soframız sessiz...düşünüyorum bende senin gibi bi beş sene sonra nasıl olacagız diye...ama inan 1 sene sonrasını bile göremiyorum..onunsa umrunda değil...yürüsünde nasıl yürüdüğü,bize ne oldugu hiç mi hiç umrunda değil...!tepki vermiyorum sadece.daha büyük kavgalara,dönemeyecegimiz yollara girmeyelim diye...çünkü yıllar sonra herşeyi çöpe atıp yeniden başlamaya cesaretim yok.
canım neler yaşamışsın
en cok da bebeğine üzüldüm Rabbim sabırlar versin ya
off darmaduman oldum
canım benim çok sağol..
Bence yaziniza sectiginiz baslik cok shey anlatiyor.. Gercekcisiniz, kararinizida vermissiniz, yalnizca onay istiyorsunuz diger gorebilen gozlerden.. Haklisiniz, firina atilip isitilamiyor soguyan ashklar..
Ve haklisiniz, sizi takdir etmeyen bir sevda icin bunca yipranmaya degmeyecek kadar kisa yasam..
Hatali aramak manasiz, Icinizde yada onun icinde bir sheyler tukendiginde, zorlamanin hic bir shey katmayacagi gibi..Her sheyin gonlunuzce olmasi dilegimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?