Yıl 2000 ...Liseden yeni mezun olmuştum...Üniversite sınavlarına hazırlanıyordum ve yerel bir radyoda program yapmaya başlamıştım..Hem Üniversiteye hazırlık hemde hobibi yapıyordum.Derken hiç ummadığım anda aşk kapımı çaldı...çalmış yanii...Aynı radyoda çalışan biriydi...Benden önce program yapıyordu....Giriş çıkıştaki selamlaşmalar yerini arkadaşlığa çevirdi.Öyleydiki yakın arkadaş olmuştuk...O sırada ben bilmiyordum tabiii o bana aşık olmuş ve zamanla bana hissettirdi...Sonra bende aşık oldum...Deli gibi...Kara sevdanın taaaa kendisiydi bu...O yıl o askere gitti...Siirtin dağ köyüne..Hergün mektup yazdım.Ayda bir mektuplar ulaşıyordu eline..hergün sayfa sayfa yazıp ay sonunda hızlı postayla gönderiyordum...Belki 90 Belki 100 Sayfa.O doğuluydu ve ailem hiç istemiyordu onu..Ama benim kalbim ona akmıştı bir kere....Kalbim çoktan onun olmuştu.O askerdeyken annemlerin bana verdiği tüm parayla ona kitap ve cd alıp askere gönderiyordum..Tel kartına ve o kitaplara dünya para harcadım..Askerlik bitti..Geldi...Benimde okulum bitti..Tabii aradan yıllar geçti..Tam 5 yıl..Yıl 2005 evlendik.Aşkımız hala sürüyordu ilk günkü gibi...bende oda çalışıyorduk.Türkiye şartlarında 2 kişi çalışmadan geçinmenin ne kadar zor olduğunu bilirsiniz.Çalışmak zorunda olduğumdan 3 yıl bebek düşünmedim.Derken babamla eşim kredi almışlardı..İşler bozuldu tabi aralarıda.Derken bu hengamedebaktımki hamileyim...Ama zor durumdayız..Ailemin yanında yerleştim.Evimi bozdum.O babamlara iş meselesi yüzünden gelmiyor,ben zaten hamileyim hassasım ama yinede o üzülmesin diye annesine gittim hep..arıyordum nerdesin..Annesindeyse annesine,kardeşindeyse kardeşine...Tam 6 ay göçebe gibi..İş çıkışı anneme gidip eşyalarımı alıp arkasından taşınıp durdum..8 ay çalıştım ona destek olim diye..1 kere dr parası istemedim...8 aylık erken doğum yaptım..Kızım oldu ama onu 2 günlükken kaybettim..4 gÜN Yoğun bakımda kaldım.Koklayamadımm...Benimle parçalandı eşimm..Maf olduk..Çok destek oldu çok..O olmasa kesin tedavi görürdüm..(aklİ)Ardan 2 yıl geçti..Yıl 2011 iş bulamıyorum.Maddi sıkıntımız çoğaldıkça eşimle bağlarımız zayıflıyor.Yüzüme bakmıyor konuşurken..Konuşamıyorum onunla..Tartışması bile tek taraflı...İşten geliyoor,yüzüme bile bakmıyor..Tek kelime konuşmuyor.Evde tek başımayım sanki..Sarılmasını özledimm.Ben öyle aşığımki uyurken nefesini içime çekiyorum hala...Deli gibi aşığım..Her konuşmamız kavgaya dönüyor..Susuyorum ama kavga ediyor benle sürekli..Ne acıkı ben kendimi iyi ifade eden biri olduğum halde ağzımı bile açamıyorum..Haklı olduğundan sanıyor o tabii..Bıraktım sansın.ACı doruğa ulaştığında kelimelerde çıkmaz ağızdan,gözlerden yaş bile akmaz oysa.Donup kalıyorum.İçim acıyor..Ağlasam dönüp bakmıyor..Yokum sankii..Ezip geçiyor beni..Hiçmi içi yanmıyor..Bana bağırırken,üstüme yürürken bu aşk için neler feda ettik aklına gelmiyormu?Her kavgada annenelre gitçekmisin diyoo..Kovmanın kibarcası yanii..Hayat bu kadar yıpratırmı ?Evet hayat pahalılığı vss...çok zorluyor ama türkiye şartlarında herkez aynı durumda...Çocuğu gibiyim sankii....öyle bir sindimki köşeme...Konuşmaya çalışıyorum ama asla konuşmuyor..ASLA hemde..Boşanalım dedi...Bu kadar basitmi?Ben bu kadar basitmiydim?Benim doğum yapmam çok riskli olduğu halde ona 2.çocuğu vermek için hayaller kurarken..Hergece,Her dakika,her saniye bunun hayaliyle yaşarken...En son tartışmamızda bana vurdu ondan kaçerken elim eline geldi ve eli çizildi..Bunu farkedip ona krem verdim.Ama o canımı çok yaktığı halde durumuma bakmadı bile....Yanımda şimdi ...İşten geldi tv açtı yatıyor...Bense internette geziyorum resmen oyalanmak için..Nasılsın halimi ahtrımı soran yokKİ.Cenaze evi gibii.. Tel çaldığında kardeşi ,arkadaşları aradığında konuşurken o yorgun adam gidiyor..Neşeli o benim tanıdığım aşkım geliyorr...Kısaca çok yoruldumm...Cesaretim yok..Canım acıyorrr....Sonuç ne olacak bilmiyorum açıkça...Düşünüyorumda aşk bazen insanları ne hale sokuyor..Bu kadar gurursuzmuyum,yoksa yıllarımı hiçe saymamak içinmi aşkıma sahip çıkıyorum.Uzun alfın kısası aşk öyleki soğusunda neden diyemiyorsun...NE YAPACAĞIM BİLMİYORUMM....ÇOK MUTSUZUM VE SIFIRA VURMAYA HER AN YAKLAŞIYORUM...