Benim aşk hikayemden kısaca size bahsetmek istiyorum ..ben eşimi orta 1 e giderken tanıdım ilk aşkım yani..aynı mahallede okuduk büyüdük ve seneler sonra evlendik.2002 yılının başların da nişan falan derken bir baktık ki aynı yataga baş koymuşuz..çok sevdim onu oda beni çok sevdi:1hug:aradan seneler geçmesine ragmen aramızdaki ateş 1 saniye bile sönmedi.2004 sonları bir bebeğimiz olacagı haberini aldık ve dünyalar bizim oldu. küçük bir bebek ve bizim olacak ama zaten biz cocuktuk ..ama olsun biz bebeğimizi büyüteceğiz dedik ve başladı hamilelik çileleriah aşkım benim dokuz ay boyunca bir dediğimi iki etmedi benim hamileliyimde biraz yani az zor geçti özellikle son aylar.ama aşkım hep yanımda idi sonra bir baktım bebeğimiz ben gelmek istiyorum dedi agustosun 5 i gece 1,30 sıraları...eyvah bebek gelmek istiyor ...megerse dogumun daha ilk başları imiş.. neyse 13 saat sancıdan sonra bebeğimizi aldık kucagımıza eşim ve ben artık tam anlamı ile bir aile olduk ve eşim beni hala cok seviyor bende onu cok seviyorumm.simdi kızımız 2,5 yasında ve babasına cok düşkün.banada tabi ..veeee bizim aşkımız hala aradan yıllar geçmesine ragmen taptaze devam ediyor hala ben onu cok seviyorum o da beni çok seviyor.bir birimizi hala deli gibi kıskanıyoruz sevgi budur aşk budur diyorum ben veee kızımı ve kocamıı cokkkk seviyorumm:asigim: