aşk acısı

bu erkek sizce benden hoşlandımı

• evet

• hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

sevil deniz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
33
5
mrb arkadaşlar bir erkek vardı benden hoşlandı sandım... sürekli hoşlanmış gibi imalı laflar attı hoşlanmış gibi içime düşüyomuş gibi baktı hoşlanmış gibi hareket yaptı sürekli kendinden geçiyodu beni görünce eli ayağınıa dolaşıyodu beni görünce heyecanlanıyo ne yapcağını bilemiyo bende dedim bu adam benden hoşlandı ama bide ne olsun adam telefonla konuşurken kafasını eğdi saklandı benden o şekilde konuştu bana göstermemeye çalıştı bende dedim bu adamın kesin sevgilisi var dedim arkadaşlar sizde benm gibimi düşünürdünüz yoksa benmi saçmalıyorum.yorum yaparsanız sevinirim

Kendinden geçiyor derken napıyordu mesela
Benım kendınden geçme tabırım '' uçan adam varya birden kendını yerden yere atıyor '' Bence kendınde geçme odur :)
Bide nişanlı yazıyor bilgilerınde ''nişanlın duymasın kız ''

arkadaşlar öncelikle realist bir insan olmamla övünür dururdum taki 28 yaşındas ilk kez aşık olana kadar hemde ne aşk en olmayacak birine işyerimiz devredildi turizm acentası yeni devralan kişiler alışana kadar işyerinde duracaktım bu süreçte işyerini devralan şahısla tanıştık evli çocuğu var gayet normal bir diyaloğumuz oldu ruhsat çıkarma sürecini falan birlikte geçirdik koşturduk ankarayı bilmiyordu ama birlikte geçen süreçte nasıl oldu anlamadım acayip bir çekim oldu aramızda bakışlarını yakaladım duyguları olduğunu söyledi ona inanmadığımı mantıksız olduğunu olmayacağını söyleidm ki oda farkında ama amaçsızca yakınlaştık derken derken çok sık aklıma gelmeye başladı hatta çıkmamaya öpüştük inanılmaz bir ten uyumu bir kaç kez daha tekrarlandı bu ve konuştuk karşılıklı itiraf ettik ve olmaması gerektiğine karar verdik ama bir gece geçirelim sadece sarılıp uyuyalım dedik yaptıkta sadece sarıldı ve uyuduk ki normalde ilk başta tanıdığım evliliği zoraki giden ama bitmeyecek bir evlilik aldatıyorda çapkın ama biz sadece sarılıp uyuduk ve ben iyice kapıldım kokusunu içime çektim sabaha kadar tenini hissettim ve aldığımız bir karar vardı o uyguladı taş gibi durdu yaklaşmadı bana evliyim hayallerini çalamam olmaması gereken bir yakınlaşmaydı dedi bakışlarını gene yakaladım duyguları hala vardı ama yaklaşmıyor ve son zamanlarda dahada arkadaş gibi davranıyor, yani ben zirvede en yoğun hissettiğim raddedeyken o aldığımız karara uyup yoluna devam etti ama ben perişan oldum sürekli ona dokunmak istiyorum bir kaç kez istedim hayır bir karar aldık dedi reddedildim yani bu psikolojimi dahada dibe vurdurdu artık duygusuda yok sözler benim için önemli değil bakışlarından hareketlerinden belli bu dahada canımı yakıyor bende bitmedi o evine gidip mutlu mesut hayatını yaşlıyopr ki yaşasında ama ben sürekli onu düşünüyorum mantığımda duygularım arasında çelişiyorum onurum kırıldı reddedildim kadın olarak bu duygunun hiç yaşanmamışçasına yok olup gitmesinden korkuyorum ama hazmedemediğim ben bu haldeyken ki oda yoğundu hissettim bunu nasıl bmyle umursamaz olabiliyor işten ayrıl diyeceksiniz şu an şartlar gereği verilmiş sözler var bu zor bir ihtimal ama psikolojim diplerde duygularımı yokedemiyorum bastıramıyorum hatta dahada güçleniyor aşk imkansızlıktan zorluklardan beslenir bunu biliyorum bendede güçlendi kızmaya çalışıyorum kızamıyorum unutmaya çalışıyorum olmuyor artık ona baktığım zaman aşık olduğum adamı değil bambaşka bir insan görüuyorum buda canımı acıtıyor sıradanlaşmamasını istemediğim çok çok güzel bir yerde çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…