• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acısı ne kötü şey moralim çok bozuk

coquette0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
65
0
36
İzmir
Aşk acısı cekiyorum kızlarr hemde 1 senedir.. bundan 1 sene once 2 yıllık ilişkim bitti ve ben hala atlatamadım :59: bittikten 3 ay kadar sonra tam toparlandım demiştim ki bi gece o kişiye dayanamadım mesaj attım sonra görüştük bi kaç sefer ve ben unutamadıgımın farkına vardım yine başladı üzüntüler 3-4 kişden çıkma teklifi aldım ama onu sevdiğim için hep geri çevirdim :(( 1 sene oldu ben hala onu seviyorum ya da takıntı halıne geldi bilmiyorum ve o kişi beni hiç ama hiç umursamıyor deliricem artık :(( unutmak için herşeyi yaptım başkalarından hoşlanmaya çalıştım,psikologa gittim antidepresan kullandım,spora gittim,resim yetenegım oldugu için kendımı resme vermeye çalıştım.. ama olmuyor hep aklımın bi köşesinde..Korkuyorum artık 1 sene boyunca unutamadım bundan sonra da unutamazsam diye :( ne yapmalıyım sizce lütfen yardım... :43: :43:

canım bnm kıyamam sana , bende 5 yıllık ilişkimi bitirdim aradan 1 bucuk yıl gecti bu donemde o ilişki kurdu , sonrasında beni oyuna getirip canımı yaktı cok fena ben daha sonra bi ilişki kurdum (öncesinde 5 aya gır depresyon tabi :) , en son beni 2 ayonce aradı nasılsın dye ama dostca .. kendimi kişisel gelişime verdim bende daha net sonuclar yok ama iyi olacagıma inanıyorum, herşeyin caresi var her dilek kabul olmak için umarım bu konuya bakarsında dertleşiriz azcıkkk

öncelıkle gecmıs olsun canım :30: bende coook sevdığım bırınden ayrılmıstım 6 ay ayrı kaldıkk her gun acı cektım her dk hatta,cok kotuydu herseyy uykuzusuz gecelrrr,kalp sancılarıı,sureklı gozyasııı ınanılmazz kabus gıbıydı...:25: 6 ay sonra barstıkk sonra tekrar ayrıldıkk 3 aylık bı mesafe grdi aramıza ve ben onun olmsuz yonlerıne konsantre oldum cok ii bırı bıle olsaa mtlaka olmszz yonlerı vardrr ınsanların.bndee kotu yonlerını dusundukce uzaklasmaya basladım ondan.sevdğm adam bu muymus ben buna mı asık olmusum dıee kucumsemeler basladıı sonrasındaaa ve buu gercektenn cooooooookk ii geldıı :34:
etrafmda da teklf eden cok kişi oolncaa onu bıtrmstm dıebılırm..
bnm soğudumu farkettğndee bu sefer ondan bı atak geldı benı tekrar kazanmaya dairr.2 aydr falan konusuordukk,4 gun once tekrar denemeyi kabul ettim. ama sırff ona olan gecmıstekı askımın buyukluğundenn,yıne sevıorm ama eskısı gıbı deıll..onu sevdğm gbı baskasını sevebılırmıym asla...ama eger yıne ayrılırsakk daha oncee uzulduğum gıbı uzulmemm kesınlıklee kndmıı perısan etmem...
cnku artıkk kendı değerımın farkındayımm ve hıc bı erkekk benı uzemezz dıormm güçlu olmak cok onemlı canımm. bırazz cabalarsan onu hemen unutamazsın tabı ama soğumak,uzaklasmk da onemlı bı adım..
umarım hersey yoluna gırerr hersey senı elınde buna ınan:34::71:

canım bnm kıyamam sana , bende 5 yıllık ilişkimi bitirdim aradan 1 bucuk yıl gecti bu donemde o ilişki kurdu , sonrasında beni oyuna getirip canımı yaktı cok fena ben daha sonra bi ilişki kurdum (öncesinde 5 aya gır depresyon tabi :) , en son beni 2 ayonce aradı nasılsın dye ama dostca .. kendimi kişisel gelişime verdim bende daha net sonuclar yok ama iyi olacagıma inanıyorum, herşeyin caresi var her dilek kabul olmak için umarım bu konuya bakarsında dertleşiriz azcıkkk
hmm uzuldum cnm :(( senı yıne aramıs benı arayan soran yok :)) haksızlık bu yaa karsı taraf unutuyor sen unutamıosun nefret edıyorum bu durumdan :43:

öncelıkle gecmıs olsun canım :30: bende coook sevdığım bırınden ayrılmıstım 6 ay ayrı kaldıkk her gun acı cektım her dk hatta,cok kotuydu herseyy uykuzusuz gecelrrr,kalp sancılarıı,sureklı gozyasııı ınanılmazz kabus gıbıydı...:25: 6 ay sonra barstıkk sonra tekrar ayrıldıkk 3 aylık bı mesafe grdi aramıza ve ben onun olmsuz yonlerıne konsantre oldum cok ii bırı bıle olsaa mtlaka olmszz yonlerı vardrr ınsanların.bndee kotu yonlerını dusundukce uzaklasmaya basladım ondan.sevdğm adam bu muymus ben buna mı asık olmusum dıee kucumsemeler basladıı sonrasındaaa ve buu gercektenn cooooooookk ii geldıı :34:
etrafmda da teklf eden cok kişi oolncaa onu bıtrmstm dıebılırm..
bnm soğudumu farkettğndee bu sefer ondan bı atak geldı benı tekrar kazanmaya dairr.2 aydr falan konusuordukk,4 gun once tekrar denemeyi kabul ettim. ama sırff ona olan gecmıstekı askımın buyukluğundenn,yıne sevıorm ama eskısı gıbı deıll..onu sevdğm gbı baskasını sevebılırmıym asla...ama eger yıne ayrılırsakk daha oncee uzulduğum gıbı uzulmemm kesınlıklee kndmıı perısan etmem...
cnku artıkk kendı değerımın farkındayımm ve hıc bı erkekk benı uzemezz dıormm güçlu olmak cok onemlı canımm. bırazz cabalarsan onu hemen unutamazsın tabı ama soğumak,uzaklasmk da onemlı bı adım..
umarım hersey yoluna gırerr hersey senı elınde buna ınan:34::71:
Çok teşekkur ederım cnm tavsıyelerın ıcın bende oyle yapmaya calısıorum artık umarım işe yarar.. mukemmellıgı bırak benımkı tam bi odundu zaten :1: ama gönül işte bu ota da konuyor .. :)

Aşk acısı cekiyorum kızlarr hemde 1 senedir.. bundan 1 sene once 2 yıllık ilişkim bitti ve ben hala atlatamadım :59: bittikten 3 ay kadar sonra tam toparlandım demiştim ki bi gece o kişiye dayanamadım mesaj attım sonra görüştük bi kaç sefer ve ben unutamadıgımın farkına vardım yine başladı üzüntüler 3-4 kişden çıkma teklifi aldım ama onu sevdiğim için hep geri çevirdim :(( 1 sene oldu ben hala onu seviyorum ya da takıntı halıne geldi bilmiyorum ve o kişi beni hiç ama hiç umursamıyor deliricem artık :(( unutmak için herşeyi yaptım başkalarından hoşlanmaya çalıştım,psikologa gittim antidepresan kullandım,spora gittim,resim yetenegım oldugu için kendımı resme vermeye çalıştım.. ama olmuyor hep aklımın bi köşesinde..Korkuyorum artık 1 sene boyunca unutamadım bundan sonra da unutamazsam diye :( ne yapmalıyım sizce lütfen yardım... :43: :43:

AH yavrum yazdıkların hiç yabancı değil aynı şeyler birebir resim yeteneğinden tut anti depresana( anti depresanlar beynin sağ tarafına harekete geçirip sinopsiler arasında sağ sol bağlantıyı sağladığı için resim yeteneği ortaya çıkıyormus bazı kişilerde herneyse) BAK KUZUCUM benzer kendi adıma öz eleştiride bulunmam gerekirse bir kere tam hayatımızı yoluna sokmuşken bu kişlere dönüş yaparak kendimize eziyet ediyoruz bunları senın için değil aynı hatayı kendim yaptığım için yazıyorum hatta geçen haftalarda onun aile bireylerinden biriyle gorustum evine iftara gittim o gunden beri sersem gibiyim kadınlar klubunde sizleri okuyarak kafamı dağıtmaya çalışıyordum neyse konuyu cok dağıtıyorum bizler bu noktada artık kendi adımıza birşeyler yapalım eğer istabuldaysanız paylaşımda bulunuruz ama hiç bu aşklarımızı anmadan çünkü kendimize daha fazla eziyet etmenin anlamı yok hayat bize nasıl bir plan çizdi bilmiyoruz bu yüzden üzmeyelim kendimizi oluruna bıraklım herşey geçiyor neler neler geçmiyor ki hayatta yeterki biz kendimizi zorlamayalım ne güzel sosyal ağlardayız paylaşıyoruz ve paylaştıkça azaltıyoruz yanlız değiliz bizim gibi yaşayan çok insan var.... sevgiyle kal

AH yavrum yazdıkların hiç yabancı değil aynı şeyler birebir resim yeteneğinden tut anti depresana( anti depresanlar beynin sağ tarafına harekete geçirip sinopsiler arasında sağ sol bağlantıyı sağladığı için resim yeteneği ortaya çıkıyormus bazı kişilerde herneyse) BAK KUZUCUM benzer kendi adıma öz eleştiride bulunmam gerekirse bir kere tam hayatımızı yoluna sokmuşken bu kişlere dönüş yaparak kendimize eziyet ediyoruz bunları senın için değil aynı hatayı kendim yaptığım için yazıyorum hatta geçen haftalarda onun aile bireylerinden biriyle gorustum evine iftara gittim o gunden beri sersem gibiyim kadınlar klubunde sizleri okuyarak kafamı dağıtmaya çalışıyordum neyse konuyu cok dağıtıyorum bizler bu noktada artık kendi adımıza birşeyler yapalım eğer istabuldaysanız paylaşımda bulunuruz ama hiç bu aşklarımızı anmadan çünkü kendimize daha fazla eziyet etmenin anlamı yok hayat bize nasıl bir plan çizdi bilmiyoruz bu yüzden üzmeyelim kendimizi oluruna bıraklım herşey geçiyor neler neler geçmiyor ki hayatta yeterki biz kendimizi zorlamayalım ne güzel sosyal ağlardayız paylaşıyoruz ve paylaştıkça azaltıyoruz yanlız değiliz bizim gibi yaşayan çok insan var.... sevgiyle kal

bu kadar olur ! 2. yorumda bende yazmıstım hikayemi çok kısa ve öz bi şekilde :)benmde resmim cok iyidir , bu bi lanetmi acaba?? :)))))))))))))))))))))

ah cnm cok haklısın. anti depresanlar beynin sağ tarafına harekete geçirip sinopsiler arasında sağ sol bağlantıyı sağladığı için resim yeteneği ortaya çıkıyormus bazı kişilerde herneyse) bu yazdıgını cok begendım haha :D ama bende dogustan var allaha sükür :D.. boyle yaparak evet kendımıze ezıyet verıyoruz ama elde olan bişeyde değilki malesef..bu sene unıversıteye başlıcam tek umudum yenı bi ortam yeni arkadaslar..3 yıl ya yeter lise hayatımı sömürdü resmen benımde canım var bıktım artık! :1:

Bence kendimiz takıntıya dönüştürüyoruz,ulaşamıyoruz ya tek sebep bu.aslında içimizdekileri kussak belkide hiç bişey eskisi gibi olmayacak.:)kendi kendimize olayı büyütüyoruz imkansıza dönüştürüyoruz.geçmişi bırakıpta,önümüze baksak neleri es geçtiğimizi anlayacağız ama unutulmuyor yaa:)bende çözüüm bulamıyorum canım inan ki:(

Seviyoruz, alışkanlığa dönüşüyor ve kaybettiğimizde eski mutlu anları düşlüyor, özlüyoruz. Ayrılık acısı kolay atlatılıyor ama bir şekilde geçiyor, süresi kişiden kişiye değişiyor. Bir zaman sonra sadece takıntı oluyor bu sevgi. Düşünüyorsun ve kaybettiğin için ya da ayrıldığın için keşkelerin çoğalıyor ve çoğaldıkça onu gözünde büyütüyorsun. Ama şunun farkına varacaksın takıntın gittiğinde sevdiğin kişi ile gerçek olan o tamamen farklı.

Neyse ben böyle düşünüyorum, doğru olup olmadığı konusunda herhangi bir bilgim yok, kendi deneyimim sadece.

arkadaşlar ayrılalı 1,5 ay oldu resim yeteneğim iyi olduğundan kendimi yağlıboya tablolara adadım profilimdeki resmi de ben çizdim :( onu untmak için çareler arıyorum.fakat bişey söleyeyim mii bu üçüncü kişi galiba resmi iyi olan...garipbir durum :)

benimde 2 yıllık bi ilişkim vardı 6 ay oldu ayrılalı farklı şehirlerdeyiz.inanılmaz aşıktık ama bazı sorunlardan dolayı(onun kendisiyle alakalı) benden ayrıldı.özel numaradan arayıp sesimi dinlemesi dışında bir gelişme yok.bunu neden yapıyor anlamıyorum.özlediği için desem o zmn neden dönmüyor :5:ne olucak hiç bilmiyorum.ne zaman a kdr böyle arada arayıp dinleyecek hiç mi konuşmycaz :( 6 vay çok mu uzun bi süre sizce barışma ihtimalimiz kalmamışmıdır.offf delircem.üzüntüden kilo aldım

canım bi an yazdıklarını okuyunca şöle bir duraksadımda yokladım kendimi deriiiin bir nefes aldım. 3 yıllık ilişkimi bitirdim 14 gün sonra 1 sene olucak. evliliğe okadar yaklaşmıştık ki bitirmek zorunda kaldım onun yaptığı hatalar yüzünden. çok uzun aylar peşimden koştu. İtiraf etmeliyim ki içimin gittiği zamanlarda oldu ama barışmamalıydım. Dayanabildim. Şuan benden önceki kız arkdaşıyla birlikte onla birlikte olmaya başlamadan önce benle son kez arayıp konuştu şans istedi eski sevgilisine döneceğini falan söyledi bende barışmıcam dön dedim. ve şuan onla birlikte gayette ciddiler. geçen gün gene msj atmış benim için çok özeldin falan diye. bazen faceden bakıyorum birbirlerine aşk sözleri falan yazıyolar resimlerini koymuşlar. İlk başlarda kötü hissetmiştim kendimi ama yazdıklarını okuyunca anladım ki ben gerçekten unutmuşum. İnan daha kötülerini yaşayan insanlar var. Allah veriyor bir kolaylığını. Ben eski ben olsam çıldırırdım onları görünce ama kendi ellerimle yolladım ona inanamıyorum. Üzülceksin, dibine kadar çekiceksin acını tüketeceksin. Acıda aşka dair birşey. Ama geçicek buna inanman lazım. Herşey geçicek ve yeniden aynı heyecanları hissedeceksin, gülüceksin, seviceksin. Zaman diyorlar ya gerçekten tek çare zaman. Hiçbir acı ilk günkü gibi kalmaz unutma. Allah beterinden korusun de geç:16:

çokk teşekkür ederim canım aslında haklısın ama elimde dğil işte her saniye düşünüyorum çok da gururlu olduğumdan 1 kez bile aramadım aramamda ama dönmesini çooook isterdim.inanılmaz üzülüyorum.sen ne kadar iradeli birisin ne güzel.aslında bizimde sonumuz yk evlenemem onla aama saplantı oldu bende dönsün istiyorum barışmasam da olursanırım delircem yakında :(

arkadaşlar ayrılalı 1,5 ay oldu resim yeteneğim iyi olduğundan kendimi yağlıboya tablolara adadım profilimdeki resmi de ben çizdim :( onu untmak için çareler arıyorum.fakat bişey söleyeyim mii bu üçüncü kişi galiba resmi iyi olan...garipbir durum :)

evet garip bir durum çünkü benimde resmim çok iyi belkide bizler hayal gücü yüksek insanlar olduğumuz için bu süreçleri bu kadar yoğun yaşıyoruz kimbilir belkide içimizdeki potansiyeli daha çok açığa çıkaralım diye yaşadıklarımız uyarıcılarımız... bende şaşırdım aslında

bu yazdıklarınızı okuyunca inanamadım.bende 6 yıllık bir ilişkiyi bitirdim.9 ay önce...

unuttum mu bilmiyorum belkide hala unutmadım.ama en azından hayata devam ettim.bi kaç kez ayrıl tekrar başla denemeler ama olmadı. kaçınılmaz bir sona yuvarlandık.

resim yeteneği konusuna gelince bence duyguları güçlü yaşayan hassas insanlarız.biraz duygusal oluşumuz nedeniyle gözümüzde çok büyüttüğümüz ve özümsediğimiz sevgilerimizi göklerde yaşıyoruz.

ama unutmamak gerek ki yanlız değilmişiz bunu yaşayan...

umud ediyorum ki hepimizin gönlünce olsun herşey:)

Son düzenleme:
4 yıllık ilişkimi bitirdiğimde kendimi toparlamam 2 yılımı aldı kızlar günlerce gecelerce ağladığımı sigara ve kahveden başka bişey tüketmediğim günler o kadar geride kalmışki şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca aklıma geldiler teker teker şimdi nasılım derseniz ben o insanı çoktaaaaan unutmuşum zamn herşeyin ilacı gerçekten neler neler unutturuyor zamn bizlere

bir yerde okumuştum, biten bir ilişkiden sonra kendini toparlamak.. Yaşanan ilişkinin yarı süresi kadarmış..

uzun süren ilişkiler bittikten sonra tekrar barışma söz konusu oldugunda o ilişkiden hayır gelmiyor ne yazıkki söyleyin kaç kişi var defalarca ayrılıp barışan ve mutlu sona ulaşan galiba ilişki bittikten sonra tekrar dönmemek daha mantıklı yolumuza bakmak lazım zaten bitiyorsa sorun vardır yürütemiyorsak kişiliklerimiz zıtsa neden kendimizi yıpratalımki belki ileride kendimize daha uygun daha çok deger veren birini bulucaz neden geçmişe takılıp kalırız özellkle sizi mutsuz eden birine nasıl aşık olabilirsiniz olmamalısınız o aşk degildir zaten sadece huzurlu ve mutlu oldugumuz kişilerle birlikte olmamız gerekiyor kendimize deger verirsek karşımızdakide bize deger verir çünkü o zaman ezik olmayız diye düşünüyorum.

Back