3 aydır devam eden bir ilşkim vardı ve 4 gün önce bitti.Bugüne kadar beni hiç kırmadı hiç kavga etmedik.O kadar düşünceli bir insandı ki adet sancımı bile öenmser destek olurdu.Bİr kez bile birbirimizn telefonunu.facebook profıllerımızı kurcalamadık güven doluydy yani her şey.Ama bir aksam arkadaslarımla oturcam dıye cıktı.Aradım 3 erkek oturuoruz dedı.Gece tekrar sordum kım vardı dıye his işte bu ve bı kız daha vardı dedi.Zoruma gıttı bana yalan solemesi ve kavga ettik.Sabah konusalım abartma dedı ama o kadar kızgındım ki o an öfekmden konu dedım kapansın gerek yok boyle seylere canımı sıkamam dedım.Ama o an deseydı ki hayatım tamam bır daha yapmam bole bsy bıldırım sana gececektı sinirim.Demedi ve ertesi gun hıc aramadık birbirimiz.Bir baktım gezıo dolasıo ve delırdım.Aradım neden yapıosun unu gelıp arayı duzelmen gerekır haklıyım dedım cevap olarak ne haklısı ya benım acıklama yapcak bsyım yok ben bsy yapmadm dedı.Dedim cok mu onemlı arkadasların benden deger mı benı kırmana kımsebnın senden onemlı oldugu yok dedı kapat arıcam senı dedı ve 5 saat aramadı.Akşam aradım benı dedım sevmıor musun ? hayır dedı sevgıyle alakası yok sogudum senden ıstemıorum ben basladm aglamaya seı sevıorum bıtrme dıye hayr dedı ıkı cıhan bı araya gelse senle olmaz artık şok oldum hıc beklemıodum bunu
yuz yuze konusalım dedım çunku seven ınsan dayanamaz gorunce hayr dedı ve gelmedı ve bıttı
ve her dakıka bakıorum facebookta hos sohbetler gulmeler anlıyacagınız umrunda deıl.bende umrumda deılmıs gıbı davranıorum aramıorum ama öluyorum acıdan ben onsuz 2 gun gecrmedm o benı operken sarılırken kemıklerımı kırarcasına sarılırdı.ayrıldıgımız gun 1 saat once senı sevıyorum demeden telı kapattım dıye bana kızan ıyı konusarak kapat bebegım telı cok sevıorum senı dıyen adam bır anda nasıl yok oldu anlam veremıorum.+ gundur hıc uyuyamadm hıc bsy yemedım kılo verıorum yzum coktu resmen
destege ıhtıyacım var