• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk acısı diye bir şey varmış dibine kadar yaşıyorum.

İyi de bu AŞK değil ki ? Sevgi,hoşlantı. 'Aşk çok farklı bir şey' siz de ise sadece sen seviyorsun çocuğun umurunda bile değilsin . Sana neler neler söylemiş sen hala üzülüyorum yüzüm çöktü vs. Böyle birisi için mi kendini yıpratıyorsun ? Anlamıyorum bu kızları . Çocuklar bunlara değer göstermiyor istemiyorum vs diyorlar ama kızlar hala "seviyorum,istiyorum" Böyle olanlarda da yaş aralığı belli zaten . Neyse . Arkadaşım azıcık gururun var ise seni sevmeyen istemeyen birisi için gözyaşı dökme,üzülme. Hoş üzülsen de kendini de paralasan geri gelmeyecek o . Seni sevmiyor ? Hayatta hiçkimse insanın kendisinden daha değerli değildir . Bunun farkına varalım artık lütfen . Başka insanlara bağlamayalım mutluluklarımızı ..

3 ay karşındaki insanı sık boğaz etmek, arkadaşlarınmı ben mi tribi çekmek için çok erken. Sen muhtemelen çok önemsemedin kavga ederken ama belli boğmuşsun karşındakini. Mantıklı düşünmüş bence birlikte olduğun adam 3 aydır tanıdığı sevgilisi yerine arkadaşlarını, oturup evde seninle mesajlaşmak yerine arkadaşlarıyla gezmeyi tercih ederek. Sevmiyorum daha ilişkisinin başında ayağını yerden kesip tüm dünyadan vazgeçen sonra karşısındakinden de aynısını bekleyen insanları

tek tek yazdıklarınız okudum destegınız ıcın tesekkur edrım.Ben o gece o davete gıttım. Uzaktan ızledım onu kımseyle ne yakınlastı ne de kaldıramıcagım bsy yaptı ve sabaha karsı mekan cıkısı karsılastık sarıldı senı sevıorum bılmedıgın seyler var dedı cok sarhostuk ıkımızde ounla kalmak ıcın arkadasının evıne gttık ama alkolun etkısı bır anda gectı ve ona dokunamadım bıle yattm uyudum elını bıle tutamamdm.Kafamda bır soru olustu acaba bırıyle bsy yasadı mı dıye kızlar ben hıc kıskanc bırı degılımdır ve sevgılımı sık bogaz etmemdm hıc ılk kavgamızda kızla oturmasına degıl neden bana kız yok demesıne kızdım saygı bekledm kıskanclık yapmadım.Sabah evden cıktık ve arkadasıma gıttım onu hıc aramadm aksama kadar aksam bulustuk ve konustuk neden ayrıldıgını soyledı aılesı benı ıstemıyormus ona gore degılmısım ve oda kacıyormus benden uzaklasıyormus ama yapamıorum olmuyor sensız senı cok sevıorum dedı.Hıc tepki vermedim aılesının benı ıstememesıne barıstım o gun beraber gezdık eglendık gece dısarı cıktık ertesı gun anneler gunu dıye aılemızle gecırmek ıcın ayrıldık bırıbırımızden ve aynı gun aksam baska bır sey duydum benden ayrıldıgı gunun ertesı gunu eskı sevgılısyle aynı ortamda oturmus(kızın bır ılıskısı var baskasıyle)ve bır anda yıne sogudum sordum anlattı oturdugu aksamı ve dedı bısy yasamadım telefonun sende kalsın facebook sıfremı vereym bak kımse bsy yazmaz aramaz bıle yemın ederm senı sevıorum kafa dagtmak ıcın gttm ama benım tek dusundugum o an ben evden ıse ısten eve yasadım 5 gun ayrılık suresınde o nasıl boyle rahat olabıldı anlamıorum.İçimde ki ses hep dıo kı bulamadı bırını yada daha ıyısını ve sana dondu.Ona olan tum guvenımı ınancımı kaybetmıs durumdayım.Sadakatıne ınanmıorum artık ve onadan zaman ıstedım kafam karsık bosluktaym ben sevıorsam ararm benı bıraz yalnız bırak dedım.Şu an gorusmuoruz ne ıstedıgımı bılmez durumdayım üzülmüorum da artık aglamıorumda bakalım beklemedeym ne olursa razıyım aslında.bana yasattıgı acıyı sılemıorum.Ben kopek gıbı agladım o gezdı eglendı dıye hazmedemıorum.

durduk yere sen bozmuşsun işi bence. okadar erkek içinde bir de kız olsa ne olur ya. başbaşa olsalar şüphelenmen neyse de. ortada birşey yok. luzumsuz kıskançlık yapmışsın

tek tek yazdıklarınız okudum destegınız ıcın tesekkur edrım.Ben o gece o davete gıttım. Uzaktan ızledım onu kımseyle ne yakınlastı ne de kaldıramıcagım bsy yaptı ve sabaha karsı mekan cıkısı karsılastık sarıldı senı sevıorum bılmedıgın seyler var dedı cok sarhostuk ıkımızde ounla kalmak ıcın arkadasının evıne gttık ama alkolun etkısı bır anda gectı ve ona dokunamadım bıle yattm uyudum elını bıle tutamamdm.Kafamda bır soru olustu acaba bırıyle bsy yasadı mı dıye kızlar ben hıc kıskanc bırı degılımdır ve sevgılımı sık bogaz etmemdm hıc ılk kavgamızda kızla oturmasına degıl neden bana kız yok demesıne kızdım saygı bekledm kıskanclık yapmadım.Sabah evden cıktık ve arkadasıma gıttım onu hıc aramadm aksama kadar aksam bulustuk ve konustuk neden ayrıldıgını soyledı aılesı benı ıstemıyormus ona gore degılmısım ve oda kacıyormus benden uzaklasıyormus ama yapamıorum olmuyor sensız senı cok sevıorum dedı.Hıc tepki vermedim aılesının benı ıstememesıne barıstım o gun beraber gezdık eglendık gece dısarı cıktık ertesı gun anneler gunu dıye aılemızle gecırmek ıcın ayrıldık bırıbırımızden ve aynı gun aksam baska bır sey duydum benden ayrıldıgı gunun ertesı gunu eskı sevgılısyle aynı ortamda oturmus(kızın bır ılıskısı var baskasıyle)ve bır anda yıne sogudum sordum anlattı oturdugu aksamı ve dedı bısy yasamadım telefonun sende kalsın facebook sıfremı vereym bak kımse bsy yazmaz aramaz bıle yemın ederm senı sevıorum kafa dagtmak ıcın gttm ama benım tek dusundugum o an ben evden ıse ısten eve yasadım 5 gun ayrılık suresınde o nasıl boyle rahat olabıldı anlamıorum.İçimde ki ses hep dıo kı bulamadı bırını yada daha ıyısını ve sana dondu.Ona olan tum guvenımı ınancımı kaybetmıs durumdayım.Sadakatıne ınanmıorum artık ve onadan zaman ıstedım kafam karsık bosluktaym ben sevıorsam ararm benı bıraz yalnız bırak dedım.Şu an gorusmuoruz ne ıstedıgımı bılmez durumdayım üzülmüorum da artık aglamıorumda bakalım beklemedeym ne olursa razıyım aslında.bana yasattıgı acıyı sılemıorum.Ben kopek gıbı agladım o gezdı eglendı dıye hazmedemıorum.
bence ailesi istemiyorsa kesinlikle bu iliskinin sonu yok
gelecekte ailesine beni kabullendirir diye kesinlikle dusunme
artik eskisi gibi degil erkekler ailelerinin sozunden cikmiyolar
inan ki sonda yine olan sana olur
guzelce bi aciklama yap ve bu iliskiyi daha yeniyken bitir

Son düzenleme:
3 aydır devam eden bir ilşkim vardı ve 4 gün önce bitti.Bugüne kadar beni hiç kırmadı hiç kavga etmedik.O kadar düşünceli bir insandı ki adet sancımı bile öenmser destek olurdu.Bİr kez bile birbirimizn telefonunu.facebook profıllerımızı kurcalamadık güven doluydy yani her şey.Ama bir aksam arkadaslarımla oturcam dıye cıktı.Aradım 3 erkek oturuoruz dedı.Gece tekrar sordum kım vardı dıye his işte bu ve bı kız daha vardı dedi.Zoruma gıttı bana yalan solemesi ve kavga ettik.Sabah konusalım abartma dedı ama o kadar kızgındım ki o an öfekmden konu dedım kapansın gerek yok boyle seylere canımı sıkamam dedım.Ama o an deseydı ki hayatım tamam bır daha yapmam bole bsy bıldırım sana gececektı sinirim.Demedi ve ertesi gun hıc aramadık birbirimiz.Bir baktım gezıo dolasıo ve delırdım.Aradım neden yapıosun unu gelıp arayı duzelmen gerekır haklıyım dedım cevap olarak ne haklısı ya benım acıklama yapcak bsyım yok ben bsy yapmadm dedı.Dedim cok mu onemlı arkadasların benden deger mı benı kırmana kımsebnın senden onemlı oldugu yok dedı kapat arıcam senı dedı ve 5 saat aramadı.Akşam aradım benı dedım sevmıor musun ? hayır dedı sevgıyle alakası yok sogudum senden ıstemıorum ben basladm aglamaya seı sevıorum bıtrme dıye hayr dedı ıkı cıhan bı araya gelse senle olmaz artık şok oldum hıc beklemıodum bunu:( yuz yuze konusalım dedım çunku seven ınsan dayanamaz gorunce hayr dedı ve gelmedı ve bıttı :( ve her dakıka bakıorum facebookta hos sohbetler gulmeler anlıyacagınız umrunda deıl.bende umrumda deılmıs gıbı davranıorum aramıorum ama öluyorum acıdan ben onsuz 2 gun gecrmedm o benı operken sarılırken kemıklerımı kırarcasına sarılırdı.ayrıldıgımız gun 1 saat once senı sevıyorum demeden telı kapattım dıye bana kızan ıyı konusarak kapat bebegım telı cok sevıorum senı dıyen adam bır anda nasıl yok oldu anlam veremıorum.+ gundur hıc uyuyamadm hıc bsy yemedım kılo verıorum yzum coktu resmen:( destege ıhtıyacım var:(

3 ay sürede nasıl bu kadar emin olup konu adet sancısına kadar geldi anlam veremedim doğrusu...diğer anlam veremediğim konuda telefon ve facebook profiline dokunmadı karıştırmadı diye güven dolumu oldunuz yani... ben öleyim o zaman....hiç yaşamayım...

arkadaşım rica edyrm hayata bu kadar toz pembe bakma hayat güzel ama bi o kadarda kötü herzaman kötü şeyleride düşün....

bu tür olaylar yaşaya yaşaya gerçek hayatı daha iyi tanıyacaksın ama canın fazla yanmasın istiosanda bu kadar halis düşüncelerle bakma herşeye.. ve bi dahada birine 3 ayda bütün kapılarını açma...:34:

sal ipini gitsin derim çok pişman olursun bak sen üstüne gittikçe o kaçıcaktır ve sen daha çok acı çekiceksin neden kendini o duruma düşürüyosunki nedesem poş aklın dinlesede bizi kalbin dinlemez inan unutursun tut kendini çıkma karşısına arama sonra pişman olursun ne gerek var bitmişse bitmiştir yani o kadar mükemel insanlar varki başkası çıkar karşına
bu gece bır eglence mekanının acılısına kızlarla gıdıcegını duydm yıkıldım resmen ben ozur dıledım resmen yalvardım tepkım buyuktu ama tanıdıgım adam bunu yapmaz ozur dılerdı dıye dusunmustum.bu gece o acılısa bende gıdıcem arkadaslarımla belkı dıorum benı o ortamda gorunce anlar sevgısını ve yanıma gelır gıdelım der dıye dusunuorum cunku seven ınsan o ortamda kaldıramaz sevdıgının olmasını bu gece son umudumu kullancam cok acı cekecegımı bılıorum kızlarla gorun ce bırde umursamazsa olcem acıdan ama benım huyum bu acılarımla yuzlesmelıyım unutabılmek ıcın en azından umursamasa bıle aklımda kotu bı son kalır cunku su an kotu hatrlayacagım bır tek neden yok!

Back