aşk acısı diye bir şey varmış dibine kadar yaşıyorum.

kısa zamanda seni seviyorum diyene inanma, sen de sevdiğini sanıyorsan kendini kandırmaktan vazgeç.
kısa zamanda gittiğiin heryeri haber verme, karşındakinden de hesap sorma...
bi ilişkiye başlarken hep aklında bitebileceği ihtimali olsun...
bugünlerde onun olduğu yerlere gitme, çünkü senin ne kadar acı çektiğini bal gibi anlar.
son olarak da, basit bi kızgınlık değil onunki bence çünkü geçerdi öyle olsa. seni sevmediği ortada... öfkeli olsa soğudum demezdi... önündeki maçlara bak...

ben olsam o davete giderdim.
giyinirdim süslenirdim alırdım arkadaşlarımı giderdim.
giderdimki görsün onsuzda yaşayabiliyorum. hatta bir güzelde eğlenirdim.
ama sakın içkiyi çok içme hatta içki içme yoksa alkolun etkisi ile kıskançlık krizlerine ve ağlama krizlerine girebilirsin. kendini küçültücek bir şey yapma.
sevmişsin inanmışsın. ama hayat o değil farkına var.

o yokmuş gibi geceyi geçir. asla gözgöze gelme. hatta onun bulunduğu tarafın tersine otur ve hep yüzünde güzel bir gülümseme olsun.
o şuanda senin o yalvarmalarınla seni çantada keklik görüyor.
gidip eğlencek o hayattan sıkılıncada sana geri döncek. çünkü sen zaten kuzu kuzu bekliyor olacaksın.
beklemediğini farkettirki tuttuşsun etekleri ohhhhh

bu kadar acı çekerken zoraki gülümsemesini anlamaz mı sence karşı taraf? çok bariz belli oluyo bence.

bu kadar acı çekerken zoraki gülümsemesini anlamaz mı sence karşı taraf? çok bariz belli oluyo bence.

biz kadınlar istesek içimiz ağlarken dışardan çok mutlu gözükebiliriz.
bu kadar ezik bir karaktere sahip olduğunu düşünmüyorum arkadaşın.
dişe diş. valla hep öyle kaçan kovalanır diye boşa dememişler. ama çekince elini ayağını bir erkeğe her istediğini yaptırırsın.
hıımm şuda var sadece egolarını tatmin etmesi için gitsin bence. asla bir daha barışmasın.
seven insan 2 olayda soğudum diyemez. bir erkek bir gecede soğuduysa kesin başka bir bayanın var olmasındandır. oda onun karakter eksikliğindendir.

dediğim gibi sadece ego tatmini:)

eziklik değil bence bu, en ufak bi abartı hareketinden ya da dengesiz surat ifadesinden anlaşılacaktır . konu sahibi...gerçekten mutlu olduğun zaman mutlu olduğunu görsün bence.

Son düzenleme:
3 ayda tabiri caizse bu kadar dökülmek doğru değil.

Adet sancısına varana kadar ne çabuk içli dışlı olmuşsunuz.

Ve seviyorum demek bu kadar kolay olmamalı bence.

Balıklama dalıp çabuk tükenen bir ilişki olmuş.

Her şeyi çok çabuk tüketmişsiniz... Keşke şöyle davransaydın böyle yapsaydın demek boş artık ilişki bitmiş geriye dönse bile tek taraflı yürümez.. Sen hiç kafana takmıyor muşsun gibi görün. Kimseye belli etme acını. Daha da derinlere düşme. Zamanla unutuluyor tecrübeyle sabit.. :26:

Bu kadar kısa zamanda bu kadar bağlanman hata ki çözmen gerekirken. Hayatının merkezi yapmışsın büyük hayallere girmişsin hayalinin yıkılmasıda böyle enkaz altında bırakmış yüreğini. Onun yaptığını yap sende umursama ve bunu hata olarak değil tecrübe olarak gör yanlışlarımız en büyük hazinelerimizdir. Unutma hayatın olmasın karşındaki hayatında ki detay olsun o giderse bi detayı yitirmiş olursun hayatın sende kalır.

Kızlar 3 ayda insan bu kadar sevebilir buna takılmayın bence..

Adam iyi oynamış sadece seviyor gibi görünmüş ama sevmemiş..İşin özü bu

Git o açılışa sülen püslen ve eglen..!

Gelirse bas tekmeyi..Acıma ve affetme sakın..

sana bişi söyleyimmi arkadaşım özlü bi söz vardır '' Kaçan Kovalanır'' diye bence çok doğru bi sözdür. Şuan senin durumun anladığım kadarıyla o kaçıyor sende kovalıyorsun modunda. bence bu durumu lehine çevirmelisin sen kaç o kovalasın . eğer haklı olduğuna inanıyorsan ve seni gerçektende sevmişse peşinden gelicektir ..

yemişim aşk acısını, sen hiç ayak serçe parmağını koşarken sehpaya çarptınmı?

bu kadar kısa zamanda nasıl sevdin bu kadar?
aşkın acısı vardır doğru yakar canını, nefes alamazsın.peki canını yakan biri için onsuz yaşayamam demek ne kadar doğru sence?
hayatta en değerli şey sensin. aşkın acısını yaşasanda bunu unutma.

3 aylık bir ilişki için bence uzulmeye değmez.yıllarca sürüyor ilşkiler bitiyor onlar bile unutuluyor.kabullenmek zordur ama sevseydi zaten arardı.boşverin hayatınızı yaşayın

ben de sevgılınızın birden yok olmasına sasırmanızı anlamıyorum .sebebı bellı degıl mı ; gereksız kaprsılerınızle adamı

bunaltmıssınız resmen .hem de 3 aylık bır ılıskıde .3 aylık ılıskı de bu kadar kaprıs adamı bezdırır .cunku daha bırbırınızı tanıma

devresınde oluyorsunuz 3 ay da ne askından bahsedıyorsunuz .cocuk da tabıkı senı asırı kaprıslı gordugu ıcın yol yakınken

kacayım demıs .ıstıyorsunuz kı dunyanın merkezıne sizi oturtsun hem de 3 aylık kısıyı bu mumkun degıldır .aklı basın da olan

bır ınsan da 3 ayda kımseyı dunya merkezı yapmaz .kusura bakmayın ama cok hatalarınız var hem de cok .erkek mılletı "ılk

goruste asık oldum" bıle der hersey der,ama sız bıraz agırlıgınızı koruyacaktınız .kolay ulasılan degıl de zor bırı olarak profıl

cızecektınız .kucuk bır ornek ;adet sancınızı bılmesıne bıle gerek yoktu .ne gerek var kı kısacık surede bu kadar laubali olmaya .

hızlı baslayan asklar jet hızıyla da son bulur ,keske bu kadar derinlestırmeseydınız aranızda kı bağı.belki bu sozlerımle uzdum sızı

ama ,tatlım gercekler bunlar .daha yenı tandıgın bırıne bu kadar tavız vermek senı yıpratır ona bırsey olmaz .

Son düzenleme:
kim varsa var işte yanında seni o kadar seven biri isterse bir harem dolusu kızla birlikte otursun ne fark eder? ne yani illa saymak zorunda mı yanındakileri? ne bu hesap sorma işi anlamıyorum. tamam sizin ilişkiniz öyle olabilir alışkınsınızdır başkaları da böyle yapıyor ama bence kesinlikle ÇOK saçma ve gereksiz. ilişkiler bu şekilde güven üzerine kurulmaz.
üzüldüm böyle olmasına, en çok da (bence sen hatalısın ama) fındık kabuğunu doldurmayacak bir sebepten erkek arkadaşının böyle davranmasına ve iki cihan bir araya gelse bile olmaz falan demesine üzüldüm bırak bence biraz en iyisi kafasını toparlasın geri dönüp arayacağını düşünüyorum :/

Aşk acısı mı ?

Bunun adı , kendini değersiz hissetmek. Size öyle şeyler söylediği için gururunuza yediremiyorsunuz.

Bunun tek bir yolu var. Bu acıdan kurtulmanın. Ben çözdüm en sonunda.

Onun size yaptığı bu iğrenç yaklaşımın , sizle alakası olmadığını kabul edin. Bu değersizlik ona ait !

İşte o zaman , anladığınızda yani, güveniniz yerine gelecek ve içinizdeki bu hazımsızlık acısı,duygusu geçecek.​

aşk acısı acıtır, yakar ama geçer gider.. inş kısa sürede atlatırsın canım. ayrıca nedense ben sana geri döneceğini düşünüyorum. ama lütfen sakın sen arama, sil face.den de takip etme. bırak anlasın hatasını. emin ol o da seni takip ediyodur. ama sen silersen takip edemez merak eder. he adamdan hayır gelir mi, şüpheliyim orası ayrı.

gurur diye bişey var canım benim
sen ona ağlayıp yalvardın .. özür diledin affet dedin suçlu olmamana rağmen
o bunun hiç umrunda olmadı.. takmadı
sen ise hala açılışa kızlarla gidicekmiş bende gidicem diyorsun
sen böyle yap afedersin kaldır o adamın biyerlerini
oda kendini böyle ulaşılmaz sansın
sen üzül o gülsün dimi ?
bak sevebilirsin ama bazen sevgininde önüne geçemeyeceği durumlar vardır . kalbinle değil mantığınla hareket etmelisin. o adam seni umursamamışsa sende onu umursamayacaksın . bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…