aşk acisi çekenlere!!!

icimdeki_sen

17.10.2014 miladim kizim
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
4.879
79
38
Aşk, insanoğlunun hissettiği en güzel duygu... Onunla beraberken çok mutlu ve huzurlusunuz... Ama ne yazık ki, aşkınız sonsuza kadar devam edemiyor...

FIRTINALI başlayan aşklar kasırgayla sona erebilir. Ama işler umduğunuz gibi gitmeyebilir. Onunla yaşadığınız unutulmaz anlar sizin için bir kabusa dönüşebilir. Bu durumda yaşanan güzelliklerin ardından her şeyin bittiğine inanmak elbette ki çok zor.

Fakat bu zor dönemi aşmanın da yolları var. Yeter ki kendinizi iyi hissetmekten alıkoymayın. Unutmayın kendinizi harap ederek hiçbir yere varamazsınız. Uzmanlar, bu zor dönemi en iyi şekilde atlatmanız için şunları öneriyor:

* Sosyal yaşamdan kopmayın. Bu dönemde yalnız kalmak isteyebilirsiniz, ancak yalnızlık, kendinizi iyi hissetmenizi sağlamayacak, sizi daha çok yıpratacaktır.

*Aileniz ve arkadaşlarınızla daha çok zaman geçirin, belki de onları uzun zamandır ihmal ediyordunuz.

* Onunla beraberken yapmak isteyip de yapamadığınız şeyleri yapın. Size, onu hatırlatacak şeyleri ortadan kaldırın.

* İmkanınız varsa kendinize yakın hissettiğiniz biriyle küçük bir tatil yapın. Kafanızı toplamanız için faydalı olur.

* Küçük şeylerden zevk almaya çalışın, mutlu olmak sizin elinizde. Güçlü olun ve onun sizi hak etmediğini düşünün.

* Tüm bunların ardından, kendinizi asla yeniden aşık olmaya zorlamayın.

* Sizi en mutlu eden şeyleri yeniden düşünün, o olmadan önce neler yapardınız şöyle bir sayın.

* Tüm bunlara rağmen içinde bulunduğunuz zor durumdan kendinizi bir türlü kurtaramıyorsanız, mutlaka bir psikoloğa başvurmalısınız.

alintidir...

ya ben birini seviyosam ayrılamam.yani ne yaparsa yapsın bitti diyemem.böyle kötü bir huyum var.ama kesin bittiğini söylerse karşımdaki çok acı çekmem.çekerim de kendimi hemen toparlarım.herşey insanın elinde kızlar.unutmak da öyle.gerçekten sosyal hayattan kopmamak,ailenizle yada uzun zamandır ihmal ettiğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirmek,kendinizi verebilceğiniz birşeyler yapmak (ki ben genelde temizlik yaparım.annem o yüzden çok sever benim o bunalım hallerimi.akşama kadar heryer pırıl pırıl olur sırnaşık şey)çok iyi gelir bu duruma.bir de sevmediğinize kendinizi inandırmak çok önemli.eğer seviyorum hala diye ağlayıp sızlarsanız.onu hiç unutamayacağınızı sanırsınız.ve aşk olmasa da artık o bir takıntı halindedir sizde.o yüzden gözleriniz dolduğunda kendinizi bırakmak yerine hemen kendinizi zevkli bişleylere verin.ne biliyim bi komedi filmi izleyin.yada dans edin.dışarı çıkın vs vs.ama kendinizi odaya kapatıp ağlamayın.başta zor olucaktır ama sonra takmamaya başlayacaksınız.çok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…