Aşk acı çekmek mi?

meltemgalli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
218
0
insn her defasında zor olanı seçerya hani onu isterr büyük bi inatla elde ettiğinde kimi zaman çok yüreksizce iter kimi zaman içine dahada içine çeker siz sizi reddeden size zor gelen kişileremi aşık olursunuz . yada ailenizin çevrenin verdiği baskı sizi aşık olmayamı sürüklerr :):):) (sevmeee kızım yahh çocuğum işte karışma baba)

evet aşk acı çekmek ama acıyı çekmeten mutluluğu anlayamayız ki ve ben hayatım boyunca acının ve sıkıntının ardında mutlu olcağımıza inanmışımdır ve öylede olmuştur sabrederek zamana ve tanrıya sığındımm yapamam edemem dediğim zamanlar çok oldu ağladım hiç kimse yoktu yanımda aileme anlatamdım ama içim acıyodu sürekli aklımdaydı çevremdekile şans ver yapma yazıksn dedikçe ben yine bilidiğimi okuyordumm düşünsenize 4 yılımı vermiş değmyen birine ama gönül bu işte değmediğine bakmıyorsun sadece seviyorsun ben onsuz yapmam diyorsun ama ne oluyo onun umurunda bile değil hayatını yaşıyor sen üzüldükçe inan bana bi erkeğe çok düşümyceksin deneyin işte o zaman kıymet biliniyor ama iş işten geçmş oluyor karşı taraf için inan değmiyor üzülmeye bazen yaşananlar insani çok acımasz yapabiliyor güçlü olmak lazımm aşk her zaman hayatımızda olacak bişey ama denegemiz bi bouzuldumu ne yaparsak yapalım çözümü uzun zaman alıyor güçlü oldukça daha çok kendinizie güveniyorsunu daha bi azimli oluyorsunuz benden bu kadar dostlar hepinizi çok öpüyorumm

çok doğru elac.bir insanın üstüne düşmeyeceksin ki kıymet bilsin.ben 4 yıl önce daha çocuktum birine aşıktım.:)ama neler neler.çocuk ayrıldıktan sonra yalvarmak için tel açıyodum.küfür edip kapatıyodu.o derece.arkadaşları nasıl ayrılır senden o seni bırakamaz diyordu ama bırakmıştı.arkamdan küfürler mi etmedi.dalga mı geçmedi.en sonunda bıraktım aradı.barışmk istiyomusun dedi.evet dedim.barıştık.beni kullanacaktı aklınca.ertesi gün soğudum senden dedim ayrıldım.4 yıl geçti dile kolay hala peşimde.:KK70: ama çoktaaan geçti.ben kopca kız oldum o evlenmek için kız arıyor.hehe.ama avucunu yalar. şimdi yine üstüne düştüklerim yüz vermiyo.yüz vermediklerim peşimde koşuyo.en güzeli tepene çıkarmıcan kimseyi.şahsen şu saatten sonra öyle yapmayı düşünüyorum bende.insan acıyı kendi kendine çektiriyor.yoksa aşk değil acı veren.bizim o aşka kapılıp fazla yüz vermemiz karşıdakine.

aşk acı çekmek değil..sizi anlamayan ve değer vermeyen insanın yaşattığı acı çektirir....bunlar aşkı kirltmesin aşk mutluluk verir..

X