- Konu Sahibi _MedceziR_
-
ben nerede eksik yaptığımı anladımm :)
ben 3 kere yapıp bırakıyordum tamamen duygu bitene kadar yapmam gerekirmişohhh 1 saate yakın yaptım tam tamamen temizlenmesi için :)
Evet ilk zamanlar ben de öyleydim..Üşeniyordum sanırım
Özel mesajda belirttiğin kadarıyla pek bir şey kalmamış
Son durumdan haberdar et canım bizi..
ben bu 1. turla 2. tur arasındaki bağlantıyı anlayamadım yalnız..:44: biri açıklayabilir mi merak ettim de
1.tur birnevi kabullenme :):) olumsuz duyguları açığa çıkarma :) 2. tur değişime uğratma
ben şunu anlamadım.. mesela;
Kaş üstü: bu aşk acısı ve
Kaş üstü: aşk acısı çekmeme rağmen, duygusal takıntılarımın ve engellerimin üzerine çalışıyorum ve bunlardan tamamen kurtulmayı seçiyorum
bunların kaş üstüyle alakası ne??
ben bu 1. turla 2. tur arasındaki bağlantıyı anlayamadım yalnız..:44: biri açıklayabilir mi merak ettim de
ben hatta olumlama cümlesi ile bir ve ikinci tur arasındaki bağı çözemedim.:26:
yani kısacası bunu nasıl yapıcaz acaba :26::26:
ben şunu anlamadım.. mesela;
Kaş üstü: bu aşk acısı ve
Kaş üstü: aşk acısı çekmeme rağmen, duygusal takıntılarımın ve engellerimin üzerine çalışıyorum ve bunlardan tamamen kurtulmayı seçiyorum
bunların kaş üstüyle alakası ne??
tamam şimdi oturdu parçalar :)
ben bunlar arasında alaka kuramamıştım, anladımki öğrenecek çok şeyim var daha :) teşekkür ederim..
nefes tekniğini bazen bende unutuyorum :):) ama video izledim nefes tekniğiyle ilgili unutulmaması gereken birşeymiş:)
elimden geldiğince düzgün nefes almaya dikkat ediyorum:) özellikle uygulamalarda :)
ben teşekkür ederim asıl :) paylaşımları dikkatle takip ediyorum....
peki senin bu uygulamayla tamamen yok ettiğin sorun oldu mu?
Elbette...Fare korkum, mide bulantım, öfkelerim-kırgınlıklarım, fazlasıyla negatif oluşum...Bunların hepsini eft ile nötrledim ben..
Ne güzel sen hemen kabul etmiş hatta kendin bile uygulamaya başlamışsın...ayy harika ozaman :)
bana bunu ilk ablam yaptı :) bir arkadaşımdan nefret etmiştim o kadar sinirlendim ki ona anlatamam kendimi yiyip bitirdim ablam yaptı söylediklerimide tekrar et dedi ettim :) sonrası kıza sevgi meleği gibi oldum :) hahah abla naptın bana bide gidip kızdan özür diliyim istersen dedim
Ben Dr. Bülent Uran'ın EFT ile ilgili kitabını okumanızı tavsiye ederim...
Orada istediğiniz her konuda setup cümleleri bulabilirsiniz...
Ben hocanın seminerine de katıldım, ilk turda tamamen duyguyu boşaltıyor ve sorun ile dalga geçiyor...
Birden ona kadar numara ver hissettiğin duyguya diyor, diyelim ağırlık derecesi 7...
Onu sıfırlayana kadar turluyorsunuz ve en sonunda siz o kötü hissettiğiniz şeye gülmeye başlıyorsunuz...
Ondan sonra meseleye bilinçli bir bakış getiriyor ve olumlu cümleleri ondan sonra turluyorsunuz...
Bunu da kendinizi iyi hissedene kadar yapıyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?