- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.416
- 198
- 33
Bizim 1.5 yıllık evliliğimiz yarısı ayrı geçti bikaç ay korunduk sadece, şimdi de eşim yanımda değil. Yaşım da ilerliyor o yüzden canım sıkılıyor artık bu duruma. Aslında başta pek stres yapmadım hatta korunmayı bile bebek için değil zor geldiği için bırakmştk.. Olmadı yine deKendini strese sokma canım allahın izniyle hiçbir şey çıkmayacak sadece beslenmeye odaklan benim de dediğin gibi daha yeni bide bem 4 yıllık evliyim geri çekilme yoluyla korunuyorduk bu da tembellik yapıyormuş
Öyle tabi Allah ol derse olur hiçbir şey önünde duramaz.. Ama işte sebep arıyo insan olmayncazayıflıkla inan hiç ilgisi yok.
etraftaki koca kadınlar hep çocuğu olmayanlara kulp aradıkları için 'zayıf olanın çocuğu olmaz' derler.
ama safsata.
Allah ol dedikten sonra ha 40 kiloda kalmışsın hamile ha 100 kiloda.
Öyle tabi Allah ol derse olur hiçbir şey önünde duramaz.. Ama işte sebep arıyo insan olmaynca
Eşim bi gelsin zaten bikaç ay olmazsa hemen gitmeyi düşünüyorum.. Tabi her şeyden önce Allahtan, dediğinz gibi. Ben sadece sebepleri yerine getirmeye çalışıyormmutlaka sebebi vardır.
bunun için de doktora gitmelisiniz.
zaten bir tek o söylediğinde tatmin olacaksınız cevaptan.
Vitaöim falan kullanıyorum ama zerre fayda etmedi kilo alamıyorum.. Hepimzin gönlüne göre versin inşallah
Bir arkadaşım vardı , tam 38 kiloydu . Tüm vitaminlerine bakıldı hepsi iyi çıktı genetik demişlerdi en son zayıflığıma. Ama boyuda kısaydı kötü durmuyordu.
38 kiloyla hamile kaldı doğurdu , ikinciyide 42 kiloyla hamile kaldı doğurdu ama normal doğum yapamadı.
Bence zayıflıktam öte vitaminler mineraller ve hormonlara bakılmalı.
Allah gönlünüze göre verir inşallah...
İnşallah canımaynen D vitaminim de eksik benim yani en az 30 olmalıymış benim 5 ti ilaç içiyorum onun için de. benim boyum da uzun sayılır 1.70 o yüzden 48 de ben hastalıklı gibi duruyordum. şimdi bile zayıf duruyorum. kısmet bakalım . tüm eksikleri gidermeye çalışıyorum . sonrası tevekkül.. Allah hepimize versin inşallah..
Benim de d vitaminim çok düşük 6 çıktı vitamin kullandm ama bi daha da tahlil yaptrmadm. Eşimin gelmesine odaklıyım şu anda.aynen D vitaminim de eksik benim yani en az 30 olmalıymış benim 5 ti ilaç içiyorum onun için de. benim boyum da uzun sayılır 1.70 o yüzden 48 de ben hastalıklı gibi duruyordum. şimdi bile zayıf duruyorum. kısmet bakalım . tüm eksikleri gidermeye çalışıyorum . sonrası tevekkül.. Allah hepimize versin inşallah..
Hayırlı olsn gözünüz aydın, inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. Doktorun dediklerini bizimle paylaşırsanız çok memnun oluruz :)Ben de dün adetin iki gün gecikmesiyle test yaptım..hamile olduğumu öğrendim..yalnız benim de boyum 1.48 ancak uzun süredir 40 kiloyum..hatta bu sabah 39.8 i gördüm..daha doktora görünmedim ama içim içimi yiyiyor zayıflık bebeğin tutunmasına engel teşkil eder mi diye..dün acildeki hemşire bayan mühim olan bazı değerlerin iyi olması dedi ama kafamda deli sorular..
Diyetisyene gitmedim henüz ama kilo almak için geç saatte falan yiyorum tık yok.. Size ekstra bi şey verdi mi kilo almanz için.canım görünce yaznadan edemedim. zayıflığın şöyle bir etkisi var. kadın vücudunda belli oranda yağ olmalıymış bebeğin tutunması için gerekliymiş.kadın doğum doktorum dedi. ama Allah ol derse olur.ve bende zayıfım . yani çok zayıftım . vücut kitle endeksim 17 idi ama 19 - 26 arası olmalıymış. diyetisyene başladım bi buçuk ayda 5 kilo aldım almam gereken 5 kilo daha var :) bu arada boyum 1.70 kilom 48 idi. şimdi 53 kiloyum. demem o ki arkadaşım kilo almaya çalış.
sen idealkilonun sadece 2 kilo altındasın canım ben öyle değilim 10 kilo almam lazımdı en az 5 i aldım kaldı 5. sen çok zayıf değilsin ki o yüzden korkama.Ben de dün adetin iki gün gecikmesiyle test yaptım..hamile olduğumu öğrendim..yalnız benim de boyum 1.48 ancak uzun süredir 40 kiloyum..hatta bu sabah 39.8 i gördüm..daha doktora görünmedim ama içim içimi yiyiyor zayıflık bebeğin tutunmasına engel teşkil eder mi diye..dün acildeki hemşire bayan mühim olan bazı değerlerin iyi olması dedi ama kafamda deli sorular..
sürekli yemek yiyorum desem yalan olmaz. gece yatmadan yarım saat önce 15 cici bebe süt yiyorum. gün içinde süt yoğurt ara öğünlerimde var. ve kek yiyorum günde 2 tane . özellikle kek ve cicibebenin faydası oldu sanırım. 30 unda diyetisyen kontrolüm var bakalım ne diyecek merak ediorum.Diyetisyene gitmedim henüz ama kilo almak için geç saatte falan yiyorum tık yok.. Size ekstra bi şey verdi mi kilo almanz için.
Aaa öyle mi.. Çok sevindim yaa ne güzel, sorununuz neydi peki kaç yıllkk evlisinizTeşekkür ederim ancak daha hakkıyla sevinemedik bile..yarın ikinci testi yapacağız artışın düzenli olup olmadığını takip etmek için..ben normalde tüp bebek hastasıydım..başarısız 3 tüp bebek denemesinden sonra mucizemiz kendiliğinden geldi..ancak devamının gelebilmesi için inşallah kilom sorun olmaz..yarınki inşallah katlanacak test sonucuma göre pazartesi doktora görüneceğim..bakalım neler diyecek..paylaşırım muhakkak..
Kek mi? Hazır kek mi? Süt, kekk ben onları yiyemiyorum maalesef . Yani zorlasam kakaolu kek falan yerim ama hazır olanlar sağlıksız oluyor diye yemek istemiyorum:/ yemeği fazla yemek için zorluyorum kendimi o zaman da midem bulanıyorsürekli yemek yiyorum desem yalan olmaz. gece yatmadan yarım saat önce 15 cici bebe süt yiyorum. gün içinde süt yoğurt ara öğünlerimde var. ve kek yiyorum günde 2 tane . özellikle kek ve cicibebenin faydası oldu sanırım. 30 unda diyetisyen kontrolüm var bakalım ne diyecek merak ediorum.
valla o kadar zorlanıyorum ki anlatamam . midem bulanıyor artık yemekten. ağzıma asla tatlı sürmeyen biriyim normalde regl dönemim dahil tatlı istemez canım. ama mecburiyetten yiyorum valla. bazen hazır kek bazen kendim yiyorum. ama yiyorum malesef.Kek mi? Hazır kek mi? Süt, kekk ben onları yiyemiyorum maalesef . Yani zorlasam kakaolu kek falan yerim ama hazır olanlar sağlıksız oluyor diye yemek istemiyorum:/ yemeği fazla yemek için zorluyorum kendimi o zaman da midem bulanıyor
Ben de hiç tatlı sevmiyorum ama zorluyorum kendimi bazen:/valla o kadar zorlanıyorum ki anlatamam . midem bulanıyor artık yemekten. ağzıma asla tatlı sürmeyen biriyim normalde regl dönemim dahil tatlı istemez canım. ama mecburiyetten yiyorum valla. bazen hazır kek bazen kendim yiyorum. ama yiyorum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?