Allah ol derse olur tabi ama olmayınca sebep arıyor işte insanÇok zayıflık ve aşırı şişmanlık gebelikte düşüğe engel oluyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum. Allah ol derse olur canım çok kafana takma bence bunu
Allah ol derse olur tabi ama olmayınca sebep arıyor işte insan
7 ay istedik olmadıo 6 aydır da eşim yanımda değil.. Eşim gelene kadar bütün tedbirleri almak istiyorumne kadar zamandır istiyorsunuz ?
7 ay istedik olmadıo 6 aydır da eşim yanımda değil.. Eşim gelene kadar bütün tedbirleri almak istiyorum
Valla canım zayıflıkla bence ilgisi yok kuzenimde o kilolarda ama oldu çocuğu olay adet düzenin yumurtlamanAşırı zayıflık gebeliğe engel mi? Arkadaşlar ben 40 kiloyum yaklaşık 7 aydır bebek istiyoruz ama olmadı. Zayıf olmamla ilgisi olabilir mi?
Vitaöim falan kullanıyorum ama zerre fayda etmedi kilo alamıyorum.. Hepimzin gönlüne göre versin inşallahAllah gönlünüze göre versin tez zamanda nasip olur inşallah. Zayıflığı kafana takıyorsan takviye ilaçlar kullanabilirsin kilo almak için bide öyle dene istersen.
Adet düzenimde de skıntı yok, yumrtalar da iyi görünüyordu geçen yıl, eşim gelince doktor kontrolünde yumurta takibine başlamayı düşünüyorm artık.Valla canım zayıflıkla bence ilgisi yok kuzenimde o kilolarda ama oldu çocuğu olay adet düzenin yumurtlaman
Ama yine de kilo almaya çalış arkadaşın dediği gibi hamile kaldıktan sonra sıkıntı olur
Adet düzenimde de skıntı yok, yumrtalar da iyi görünüyordu geçen yıl, eşim gelince doktor kontrolünde yumurta takibine başlamayı düşünüyorm artık.
Ovulasyon ben de kullandm ama olmadı, bu ovulasyon testi yumurtlamayı mı gösteriyor yoksa yumurtanın çatladığını mı? Bu aralar buna takıldm siz biliyor musunuzBen de ovülasyon testi aldım 3.aydır deniyoruz bi de eşimle sürekli beraber olamıyoruz yurt dışına gidip geldiği için
tez vakitte kavuşuruz inşallah bebişlerimize :)
Ben de yeni başlayacağım sordum soruşturdum yumurtlama gününü takip ediyorsun o gün ve sonraki günlerde ilişkiye giriyorsunOvulasyon ben de kullandm ama olmadı, bu ovulasyon testi yumurtlamayı mı gösteriyor yoksa yumurtanın çatladığını mı? Bu aralar buna takıldm siz biliyor musunuz
O zaman bu test çatlayıp çatlamadığını göstermiyor? Ben akıntımdan da anlıyorum artık ama acaba çatlamıyor mu ya da yeterli olgunluğa ulaşmıyor mu diye düşünmeye başladım :/Ben de yeni başlayacağım sordum soruşturdum yumurtlama gününü takip ediyorsun o gün ve sonraki günlerde ilişkiye giriyorsun
O da olabilir ama akıntı yanıltabiliyor ben yanıldım en azından o sebeple ovülasyon testi aldım netten 50 tane uygun fiyata bu ay öyle denicem. Siz ne kadar zamandır deniyorsunuz?O zaman bu test çatlayıp çatlamadığını göstermiyor? Ben akıntımdan da anlıyorum artık ama acaba çatlamıyor mu ya da yeterli olgunluğa ulaşmıyor mu diye düşünmeye başladım :/
Bizim çok karışık, 7 ay denedik olmadı ama eşim 6 aydır yanımda değil yani 1 yılı geçti biz düşüneli.O da olabilir ama akıntı yanıltabiliyor ben yanıldım en azından o sebeple ovülasyon testi aldım netten 50 tane uygun fiyata bu ay öyle denicem. Siz ne kadar zamandır deniyorsunuz?
Hmm o sıkıntı 7 ayın 6 ayı mı yanında değil anlayamadım yoksa 7 ay aktif oşarak denedinizde mi hamilelik olmadı?Bizim çok karışık, 7 ay denedik olmadı ama eşim 6 aydır yanımda değil yani 1 yılı geçti biz düşüneli.
7 ay denedik olmadı 7 aydan sonra 6 ay ayrı kaldık bu ayın sonunda gelirse kaldığımız yerden devam edeceğz inşallahHmm o sıkıntı 7 ayın 6 ayı mı yanında değil anlayamadım yoksa 7 ay aktif oşarak denedinizde mi hamilelik olmadı?
Mecbur ayrılık varsa bir kadının 1 ayda 4 günü var hamile kalabilmesi için yumurtlama takibi yaptığınızda o 4 gün beraber olmanız lazım canım
Allah kavuştursun canım ama stres yapma adetin de düzenliyse tek yapman gereken yumurtlama gününü yakalamak ben çocuk düşünmeden birşey var mı diye önce doktora da gittim komple muayene oldum hiçbir sorun yok rahatlıkla kalırsın dedi ama olmadı işte sen de gidebilirsin doktora eşin gelene kadar kafan rahatlar7 ay denedik olmadı 7 aydan sonra 6 ay ayrı kaldık bu ayın sonunda gelirse kaldığımız yerden devam edeceğz inşallah
Geçen yıl gittim ben de bi hormonum biraz yüksek çıktı ama yumurtaların iyi görünüyor, şimdilik gebeliğe engel bir durum yok dedi. Tekrar gitmeye cesaretim yok, olumsuz bir şey varsa çok üzülürüm eşim yokken bir şey de yapamam diye gitmiyorm doktora. Sizin daha 3 ay olmuş çok yeni ama birkaç ay daha olmazsa eşiniz de gitsin benceAllah kavuştursun canım ama stres yapma adetin de düzenliyse tek yapman gereken yumurtlama gününü yakalamak ben çocuk düşünmeden birşey var mı diye önce doktora da gittim komple muayene oldum hiçbir sorun yok rahatlıkla kalırsın dedi ama olmadı işte sen de gidebilirsin doktora eşin gelene kadar kafan rahatlar
Kendini strese sokma canım allahın izniyle hiçbir şey çıkmayacak sadece beslenmeye odaklan benim de dediğin gibi daha yeni bide bem 4 yıllık evliyim geri çekilme yoluyla korunuyorduk bu da tembellik yapıyormuşGeçen yıl gittim ben de bi hormonum biraz yüksek çıktı ama yumurtaların iyi görünüyor, şimdilik gebeliğe engel bir durum yok dedi. Tekrar gitmeye cesaretim yok, olumsuz bir şey varsa çok üzülürüm eşim yokken bir şey de yapamam diye gitmiyorm doktora. Sizin daha 3 ay olmuş çok yeni ama birkaç ay daha olmazsa eşiniz de gitsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?